Рибний суп з грінками

Рибний суп з прянощами і грінками
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати рибний суп з грінками, саму рибу чистимо, потрошимо, миємо й нарізаємо на шматочки середнього розміру. У сковороду наливаємо олію і обсмажуємо на ньому подрібнений часник з томатним пюре і нарізаною ріпчастою цибулею. На смаження піде 5-8 хвилин, після чого в сковороду можна буде закладати нарізані томати, насіння фенхелю, паприку, шафран, сіль і перець. Вміст сковороди перемішуємо і залишаємо тушкуватися на 10 хвилин, після чого вливаємо рибний бульйон додаємо рибу, морепродукти і продовжуємо готування ще 10 хвилин.
Шматочки хліба посипаємо тертим сиром і підрум'янюємо під грилем. Подаємо суп з грінками гарячим, посипавши зеленню петрушки.
Рибний суп-пюре з грінками
Інгредієнти:
Приготування
Очищену рибу, креветки і мідії обсмажуємо на столовій ложці розтопленого вершкового масла до повної готовності. Прибираємо морепродукти з вогню і відставляємо на час.
У цій же сковороді розтоплюємо масло, що залишилося і пасеруємо на ньому овочі: нарізану кільцями ріпчасту цибулю, болгарський перець і селера. Як тільки овочі стануть м'якими, посипаємо їх борошном, заливаємо сумішшю молока, вершків і вина, а після, приправляємо сіллю, перцем і мускатним горіхом. Загустілий суп пюрируем з допомогою блендера і розливаємо по тарілках. Поверх розкладаємо обсмажені морепродукти і грінки. Подаємо до столу гарячим.
Рецепт рибного супу з сиром і грінками
Інгредієнти:
Приготування
На сковороді обсмажуємо бекон, знімаємо його з вогню, а на вытопившемся жиру пасеруємо нарізаний тонкими кільцями цибулю. Як тільки цибуля стане золотистою, заливаємо його білим вином і чекаємо, поки рідина

Через 10 хвилин, коли вершки загустеют, а сир розплавиться, суп повинен бути готовий. Залишається лише приправити страву обсмаженою і хрустким беконом, посипати подрібненою зеленню петрушки і рум'яними сухарями з білого хліба. Подавати суп до столу слід гарячим, відразу ж після приготування.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рибний суп з тріски - рецепт
Тріска - нежирна і найпоширеніша риба періодично з'являється на нашому столі у вигляді холодцю або просто смажена. Але сьогодні ми хочемо поговорити

Суп з грінками
Суп з грінками - відмінна альтернатива поднадаевшему борщу і локшині. Обсмажені окремо шматочки хліба додадуть страві особливого смаку, а доданий в

Суп чаудер
Суп чаудер дуже поширений в американських сім'ях, але у нас він теж впевнено завойовує свою популярність. Чаудер традиційно готується з додаванням

Риба, тушкована з овочами
Риба - смачний і корисний продукт, необхідний нашому організму. І сьогодні мова піде про досить простому - рибі, тушкованої з овочами. Пропонуємо

Різотто з морепродуктами в мультиварці
Різотто - популярне італійське блюдо, яке готується з спеціальних сортів рису при постійному помішуванні і порційному додавання бульйону. І сьогодні

Гуляш з риби
Гуляш - традиційне угорське блюдо, яке готують з яловичини. Але сьогодні ми відійдемо від класики його і зробимо з риби. Вийде не менш смачно, і до