Суп з яйцем - рецепт
Супи з яйцем можуть бути настільки різноманітними, наскільки ви того захочете, адже яйця - універсальний продукт, який здатний доповнити великий асортимент страв. На цей раз ми представляємо вам самі смачні рецепти супів з яйцем, які неодмінно прийдуться вам до смаку.
Інгредієнти:
щавель - 150 г;
курячий або овочевий бульйон - 1 л;
картопля - 2 шт.;
сметана - 1/3 ст.;
сіль - 1-2 ч. ложки;
чорний мелений перець - за смаком;
яйця.
Приготування
Листя щавлю миємо й обсушуємо. Доводимо до кипіння половину бульйону і бланшеруем в ньому зелень, після чого пюрируем суміш з допомогою блендера.
В бульйоні, що залишився відварюємо картоплю до м'якості, і також пюрируем суміш. З'єднуємо щавлевий бульйон з картопляним і доводимо суп до кипіння. Додаємо сіль і перець за смаком. Сметану розводимо в половнике бульйону і вливаємо вершкову рідини в загальну каструлю, перемішуємо і розливаємо суп по тарілках. Подаємо з вареними яйцями.
Інгредієнти:
пшоно - 1 ст.;
печериці - 1 кг;
ковбаса чорізо - 1 шт.;
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
часник - 4 зубчики;
овочевий бульйон - 75 ст.;
сіль, перець - за смаком;
яйце - 3 шт.
Приготування
У сковороді обсмажуємо нарізану кружечками ковбаски чорізо до тих пір, поки з них не витопиться жир. Обсмажену ковбасу прибираємо з вогню, а на смальці смажимо дрібно нарізану цибулю до прозорості. До цибулевої засмажки додаємо часник і нарізані пластинками гриби, а потім продовжуємо готування до тих пір, поки гриби не стануть золотистими. Перекладаємо вміст сковороди в каструлю, додаємо ковбаски і заливаємо все бульйоном. Всипаємо пшоно і варимо суп до тих пір, поки крупа не буде готова. Перед зняттям з плити, вбиваємо з суп сирі яйця і швидко перемішуємо. Подаємо суп з ковбасою і яйцем з часниковими грінками.
Суп з плавленим сиром - студентська класика, яку приємно приготувати в нападах ностальгії. Зробити страву більш ситним допоможе відварне куряче філе і заправка з збитого яйця.
Інгредієнти:
куряче філе - 1 шт.;
курячий бульйон - 15 л;
плавлений сир - 2 брикету;
яйце - 2 шт.;
сіль, перець - за смаком;
зелень.
Приготування
Курячий бульйон розігріваємо і розводимо в ньому 2 сирних брикету. Додаємо сіль, перець за смаком і змішуємо бульйон з зеленню. Курятину відварюємо і розбираємо філе на волокна. Додаємо куру в суп, а слідом вбиваємо два яйця і швидко перемішуємо вміст каструлі. Знімаємо суп з вогню і подаємо до столу з хлібними томатами або крекерами.
Гостра азіатська капуста кімчі може стати основою для пікантних закусок, основних страв і навіть супів. Приклад останнього можна побачити в рецепті далі.
Інгредієнти:
капуста кімчі - 1 ст.;
вода - 3 ст.;
томатна паста - 1 ст. ложка;
гострий перець - за смаком;
цукор - 1 ст. ложка;
сіль - щіпка;
яйце - 1 шт.;
зелений лук, корейська морква - для подачі.
Приготування
Воду наливаємо в каструлю і доводимо до кипіння. Додаємо у воду капусту кімчі, томатну пасту, сіль, цукор і гострий перець. Вбиваємо в гострий бульйон яйце і швидко перемішуємо, щоб білок і жовток згорнулися в тонкі нитки. Після того, як яйце буде готове, розливаємо суп по тарілках, додаємо нарізаний зелений лук, корейську моркву і подаємо страву до столу.
При бажанні ви можете зробити страву більш ситним, приготувавши суп з яйцем і рисовою локшиною. Для цього, за хвилину до готовності страви, покладіть в гострий бульйон супу брикетик рисової локшини і, інтенсивно помішуючи, відваріть до готовності. Приємного апетиту!
Щавельный суп з яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Листя щавлю миємо й обсушуємо. Доводимо до кипіння половину бульйону і бланшеруем в ньому зелень, після чого пюрируем суміш з допомогою блендера.
В бульйоні, що залишився відварюємо картоплю до м'якості, і також пюрируем суміш. З'єднуємо щавлевий бульйон з картопляним і доводимо суп до кипіння. Додаємо сіль і перець за смаком. Сметану розводимо в половнике бульйону і вливаємо вершкову рідини в загальну каструлю, перемішуємо і розливаємо суп по тарілках. Подаємо з вареними яйцями.
Грибний суп з пшоном і яйцем
Інгредієнти:
Приготування
У сковороді обсмажуємо нарізану кружечками ковбаски чорізо до тих пір, поки з них не витопиться жир. Обсмажену ковбасу прибираємо з вогню, а на смальці смажимо дрібно нарізану цибулю до прозорості. До цибулевої засмажки додаємо часник і нарізані пластинками гриби, а потім продовжуємо готування до тих пір, поки гриби не стануть золотистими. Перекладаємо вміст сковороди в каструлю, додаємо ковбаски і заливаємо все бульйоном. Всипаємо пшоно і варимо суп до тих пір, поки крупа не буде готова. Перед зняттям з плити, вбиваємо з суп сирі яйця і швидко перемішуємо. Подаємо суп з ковбасою і яйцем з часниковими грінками.
Суп курячий з сиром і яйцем - рецепт
Суп з плавленим сиром - студентська класика, яку приємно приготувати в нападах ностальгії. Зробити страву більш ситним допоможе відварне куряче філе і заправка з збитого яйця.
Інгредієнти:
Приготування
Курячий бульйон розігріваємо і розводимо в ньому 2 сирних брикету. Додаємо сіль, перець за смаком і змішуємо бульйон з зеленню. Курятину відварюємо і розбираємо філе на волокна. Додаємо куру в суп, а слідом вбиваємо два яйця і швидко перемішуємо вміст каструлі. Знімаємо суп з вогню і подаємо до столу з хлібними томатами або крекерами.
Суп кимчи з яйцем - рецепт
Гостра азіатська капуста кімчі може стати основою для пікантних закусок, основних страв і навіть супів. Приклад останнього можна побачити в рецепті далі.
Інгредієнти:
Приготування
Воду наливаємо в каструлю і доводимо до кипіння. Додаємо у воду капусту кімчі, томатну пасту, сіль, цукор і гострий перець. Вбиваємо в гострий бульйон яйце і швидко перемішуємо, щоб білок і жовток згорнулися в тонкі нитки. Після того, як яйце буде готове, розливаємо суп по тарілках, додаємо нарізаний зелений лук, корейську моркву і подаємо страву до столу.
При бажанні ви можете зробити страву більш ситним, приготувавши суп з яйцем і рисовою локшиною. Для цього, за хвилину до готовності страви, покладіть в гострий бульйон супу брикетик рисової локшини і, інтенсивно помішуючи, відваріть до готовності. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячий суп з сиром
Сир - це, без сумніву, корисний і легко засвоюваний продукт. У ньому міститься велика кількість білків, і дієтологи рекомендують його при
Суп зі щавлем
Щавель - це проста кисла зелень, яку досить часто можна побачити на наших столах. З неї готують пироги, закуски, салати, а також супи. Ось про
Овочевий суп з квасолею
Овочеві супи - це корисна дієтична страва. Способів їх приготування досить багато з різними інгредієнтами. І зараз ми розповімо, як зварити овочевий
Суп з червоної сочевиці
Сочевиця не тільки корисний, але і смачний продукт. Найчастіше з сочевиці готують супи. Особливо люблять таке перше блюдо вегетаріанці, тому що
Рисовий суп з яйцем - рецепт
Напевно кожен з вас має у своїй скарбничці рецепт рисового супу. Ми пропонуємо вам спробувати новий варіант такого супу - з вареним яйцем. При чому
Локшина з яйцем
Локшина з яйцем-це смачно і дуже просто. Таке поєднання може бути як другою, так і першою стравою. Давайте розглянемо декілька незвичайних варіантів