Соуси до м'яса

Гранатовий соус до м'яса
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю з товстим дном слід влити половину склянки гранатового соку, додати цукор, розмішати і довести до кипіння. Після цього слід зменшити вогонь до мінімального і варити сік з цукром до тих пір, поки його не стане в два рази менше. Періодично вміст каструлі слід помішувати.
Залишився гранатовий сік слід всипати крохмаль, добре розмішати і влити цю суміш тоненькою цівкою в каструлю. Коли вміст каструлі знову закипить, її необхідно зняти з вогню, додати зерна граната і лимонний сік. Гранатовий соус до м'яса слід ще раз розмішати і розлити по соусницам.
Аналогічно можна приготувати вишневий соус до м'яса, використовуючи вишневий сік і ягоди без кісточки.
Білий соус до м'яса
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло слід розтопити на сковороді, додати до нього борошно і добре перемішати. Попередньо підігріте молоко (до кипіння не доводити!) слід влити тонкою цівкою в сковороду, постійно помішуючи ложкою, щоб не утворилися грудки. Соус слід кип'ятити протягом 2 хвилин, додати сіль і перець, і зняти з вогню. Білий соус до м'яса готовий!
Кисло-солодкий соус для м'яса
Інгредієнти:
Приготування
Часник, імбир і цибулю слід дрібно нарізати і обсмажити в рослинній олії. Соєвий соус, цукор, шеррі, оцет, кетчуп і фруктовий сік слід добре перемішати і влити в сковороду з часником, цибулею і імбиром. Постійно помішуючи, вміст сковороди слід довести до кипіння. Крохмаль необхідно розвести в холодній воді і влити в сковороду тоненькою цівкою. Соус слід варити 2-3 хвилини, поки він не загусне до бажаної консистенції. Кисло-солодкий соус до м'яса готовий!
Вершковий соус для м'яса
Інгредієнти:
Приготування
Вершки слід вилити в неглибоку каструлю, додати до них борошно і варити на маленькому вогні протягом 5-10 хвилин. Після цього вершковий соус слід посолити і поперчити. Соус готовий!
Вершковий соус вважається чудовим соусом для запікання м'яса. Аналогічно готується молочний соус для м'яса - вершки замінюються молоком, а в кінці варіння в

Грибний соус до м'яса
Інгредієнти:
Приготування
Гриби слід дрібно нарізати і обсмажити у вершковому маслі до напівготовності. Далі в сковороду слід додати борошно, сіль і перець, все добре перемішати. Через 5 хвилин до вмісту сковороди потрібно додати подрібнену цибулю і сметану. Всю суміш слід гасити 5 хвилин під закритою кришкою, зняти з вогню, посипати свіжою зеленню і подавати до м'ясної страви.
Рекомендуємо добрі рецепти

Журавлинний соус до м'яса
Журавлинний соус вважається класичним соусом, який прийнято подавати до м'яса і птиці. Приготувавши м'ясо по своєму коханому рецептом, і додавши до

Сметанний соус
Ні для кого не секрет, що будь-яке, навіть найпростіше блюдо, можна перетворити в кулінарний шедевр всього лише додавши до нього пікантний соус. З

Соус Цезар
Для приготування класичного соус до салату Цезар необхідний ряд інгредієнтів, які не завжди можна придбати на ринку або в супермаркеті. До таких

Рецепт болоньєзе
Батьківщиною соусу болоньєзе, є невеликий, але дуже популярний місто на півночі Італії - Болоньї. І популярність йому не в останню чергу приносить

Карбонара
Соус карбонара, який дуже популярний в італійському регіоні Лаціо, і яким прийнято поливати довгу пасту з твердих сортів пшениці, ще не дуже прижився

Соус червоний основний
Хочете надати звичним страви новий відтінок? Використовуйте соус! Червоний основний соус стане відмінним доповненням до овочевих, м'ясних і рибних