Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!

Соус до пасти

26-03-2015, 09:46
1 726
Соус до пасти
Хочете отримати багато різноманітних смачних страв, змінюючи тільки соуси? Використовуйте всю різноманітність соусів до пасти, рецепти яких зараз зовсім не складно знайти. Являє труднощі тільки вибір потрібного саме вам рецепту соусу до пасти. Ми відібрали кращі на наш погляд рецепти. Давайте вчитися, як приготувати соус до пасти, дотримуючись деяких простих правил:

  • Масло краще брати оливкова;

  • Візьміть саму важку, загартовану і товстостінну посуд;

  • Зазвичай спочатку на сковороду потрапляє часник, пізніше додають інші компоненти соусу, і в кінці - прянощі і трави.

  • Готовий соус подавайте до столу відразу. Остиглий соус втрачає смак.


  • Отже, соуси до пасти, рецепти на ваш вибір.

    Соус вершковий до пасти


    Інгредієнти:

  • цибуля - 2 шт.;

  • вершкове масло - 3 ст. ложки;

  • бекон сирокопчений - 150 г;

  • вершки - 200 мл;

  • борошно - 1 ст. ложка;

  • вода кип'ячена;

  • мускатний горіх - 05 ч. ложки;

  • сіль;

  • чорний перець;

  • трава орегано - щіпка.


  • Приготування
    Дрібно шаткуємо цибулю, підсмажуємо його на маслі, присипавши борошном, до золотистого кольору. Так само ріжемо кубиками бекон, відправляємо слідом за цибулею. Туди ж відправляємо вершки, кип'ятимо 4 хвилини. Регулюємо густоту соусу, додаючи або випарівая воду. Додаємо страві смаку за допомогою спецій і трав.
    Тепер ви бачите, що в тому, як готувати соус до пасти немає нічого складного.

    Томатний соус до пасти


    Паста з томатним соусом - улюблене блюдо дітей.
    Інгредієнти:

  • зрілі помідори - 2 шт.;

  • часник - 1 зубчик;

  • цибуля - 1 шт.;

  • масло вершкове - 1 ст. ложка;

  • олія оливкова - 2 ст. ложки;

  • суміш сушених італійських трав - за смаком.


  • Приготування
    В олії доводимо до рум'яного кольору часник і цибулю. Помідорчики протираємо крізь сито і додаємо до часнику і цибулі. Варимо, поки рідина від томатів не випарується. Якщо виходить кислувато, додаємо трохи цукру. Базилік додасть соусу неповторні смакові нотки.
    Напевно, ви чимало чули про італійських соуси до пасти. Деякі італійські соуси настільки прижилися у нас, що сприймаються, як щось наше, традиційне. Давайте приготуємо один з них - сирний соус до пасти.

    Соус «Песто»


    Інгредієнти:

  • оливкова масло - 160 мл;

  • часник - 2 зубчики;

  • сир пармезан - 60 г;

  • кедрові горішки - 3 ст. ложки;

  • базилік свіжий - 1 пучок;

  • сіль;

  • чорний мелений перець.


  • Приготування
    Пармезан з горішками, часник і базилік, сіль і перець подрібнюємо на комбайні, і не перестаючи збивати, поступово вливаємо олію. Готовим соусом «Песто» заправляємо гарячу пасту і подаємо до столу.

    Грибний соус до пасти


    Цей рецепт цінують любителі грибів, використовувати в приготуванні легше грибну суміш.
    Інгредієнти:

  • гриби, або грибна суміш - 400 г;

  • Соус до пасти
  • часник - 3 зубчики;

  • петрушка - 2 ст. ложки;

  • олія оливкова - за смаком;

  • перець - за смаком.


  • Приготування
    Часник тиснемо, надаємо золотий колір, обсмажуючи в маслі. Додаємо гриби і смажимо до готовності. В кінці приготування - черга петрушки і перцю. Заправляємо готової грибною підливою свіжу пасту і подаємо до столу.
    Біла скатертина. Келихи з вином і тарілка смачної пасти зроблять ваш вечеря незабутнім.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Карбонара
    Карбонара
    Соус карбонара, який дуже популярний в італійському регіоні Лаціо, і яким прийнято поливати довгу пасту з твердих сортів пшениці, ще не дуже прижився
    Соус для макаронів - рецепт
    Соус для макаронів - рецепт
    Соуси надають незвичайний смак і аромат будь-яких страв. Їх різновидів дуже багато. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити дивовижний соус для
    Соус з фаршу
    Соус з фаршу
    Соуси з м'ясом - традиційна складова італійської кухні. Їх досить часто використовують в приготуванні пасти і лазаньї. І сьогодні ми розповімо, як
    Паста з беконом
    Паста з беконом
    Варіантів приготування італійської пасти існує дуже багато. І сьогодні ми розберемо прості рецепти створення пасти з беконом. Вийде просто,
    Паста з сьомгою
    Паста з сьомгою
    Варіантів приготування італійської пасти дуже багато. Її можна робити з м'ясом, грибами, овочами і рибою. І сьогодні ми розповімо, як її смачно і
    Соус для пасти
    Соус для пасти
    Різновидів італійської пасти дуже багато: каннеллоні, пенне, спагеті і т. д. Готувати її можна з додаванням різних продуктів. Але головним