Полуничний соус
Полуниця - улюблена багатьма ягода. Можна ласувати нею в свіжому вигляді, а можна приготувати з неї смачний соус. Кілька рецептів полуничного соусу чекають вас нижче.
Інгредієнти:
полуниця свіжа - 400 г;
лимонний сік - 1 ч. ложка;
цукор - 1 ч. ложка.
Приготування
Полуницю миємо, обсушуємо, очищаємо від листочків, з'єднайте з цукром і соком лимона і за допомогою блендера перетворюємо на пюре. Після цього протираємо через сито і охолоджуємо. Все, полуничний соус готовий!
Інгредієнти:
вино червоне - 150 г;
бренді - 2 ст. ложки;
полуниця (середнього розміру) - 20 шт.;
кориця - щіпка;
гвоздика - 2 шт.;
апельсин - половинка;
лимон - 1 шт.;
лайм - 1 шт.;
гірчиця - 1 ч. ложка;
вершкове масло - 1 ч. ложка;
коричневий цукор - щіпка;
вода - 4 ст. ложки.
Приготування
Вливаємо в каструлю червоне вино, додаємо бренді, корицю, гвоздику. Перемішуємо, доводимо до кипіння і кип'ятимо близько 10 хвилин. Видавлюємо сік з апельсина , лимона і лайма. Вливаємо сік в каструльку до решти інгредієнтів, туди ж додаємо і гірчицю. Кип'ятимо все разом ще хвилин 5 а потім охолоджуємо і проціджуємо. Полунички розрізаємо навпіл, обсмажуємо на вершковому маслі з додаванням коричневого цукру. Туди ж вливаємо воду, перемішуємо і витримуємо на вогні ще хвилину. Приблизно третина полуниці відкладаємо в сторону, а решту додаємо в соус і за допомогою блендера робимо пюре. Поливаємо м'ясо готовим соусом і зверху розкладаємо ягоди.
Інгредієнти:
свіжа полуниця - 05 кг;
цукор - 1 склянка;
крохмаль - 2 ст. ложки.
Приготування
Половину полуниці складаємо в каструлю, додаємо цукор і ставимо на вогонь. Ягоди перетираємо блендером і теж викладаємо в каструлю. Доводимо масу до кипіння і проварюємо 5 хвилин на невеликому вогні. Крохмаль розвести в 50 мл холодної води і тонкою цівкою вводимо в соус, помішуючи, щоб не було грудочок. Охолодженим соусом поливаємо чізкейк .
Рецепт полуничного соусу
Інгредієнти:
Приготування
Полуницю миємо, обсушуємо, очищаємо від листочків, з'єднайте з цукром і соком лимона і за допомогою блендера перетворюємо на пюре. Після цього протираємо через сито і охолоджуємо. Все, полуничний соус готовий!
Полуничний соус до м'яса
Інгредієнти:
Приготування
Вливаємо в каструлю червоне вино, додаємо бренді, корицю, гвоздику. Перемішуємо, доводимо до кипіння і кип'ятимо близько 10 хвилин. Видавлюємо сік з апельсина , лимона і лайма. Вливаємо сік в каструльку до решти інгредієнтів, туди ж додаємо і гірчицю. Кип'ятимо все разом ще хвилин 5 а потім охолоджуємо і проціджуємо. Полунички розрізаємо навпіл, обсмажуємо на вершковому маслі з додаванням коричневого цукру. Туди ж вливаємо воду, перемішуємо і витримуємо на вогні ще хвилину. Приблизно третина полуниці відкладаємо в сторону, а решту додаємо в соус і за допомогою блендера робимо пюре. Поливаємо м'ясо готовим соусом і зверху розкладаємо ягоди.
Полуничний соус для чізкейку
Інгредієнти:
Приготування
Половину полуниці складаємо в каструлю, додаємо цукор і ставимо на вогонь. Ягоди перетираємо блендером і теж викладаємо в каструлю. Доводимо масу до кипіння і проварюємо 5 хвилин на невеликому вогні. Крохмаль розвести в 50 мл холодної води і тонкою цівкою вводимо в соус, помішуючи, щоб не було грудочок. Охолодженим соусом поливаємо чізкейк .
Рекомендуємо добрі рецепти
Полуничний лікер в домашніх умовах
Полуничний лікер є істинно жіночим напоєм. Його можна пити як самостійно, так і використовувати у вигляді добавок до коктейлів. Давайте розглянемо
Компот з полуниці
Полуниця - дуже смачна ягода, яку полюбляють і діти, і дорослі. Її можна додавати в різні салати, випічку та інші десерти. А ще з неї можна
Полуничний мус - рецепт
Любите солодкі муси з різних ягід? Значить ви потрапили саме туди, куди потрібно! Адже в цій статті мова йде саме про мусі, причому одному з
Полуничний сорбет
Сорбет - це заморожене до твердого стану фруктове або ягідне пюре. Різновидів його створення досить багато, все залежить від ваших уподобань. І
Полуничний чізкейк - рецепт
Полуничний чізкейк - неймовірно легке і ніжне ласощі. Для його приготування вам не знадобиться духовка і багато часу - лише трішки продуктів і