Рибні палички - рецепт
Якщо ви хочете здивувати чимось своїх гостей або побалувати себе смачним, незвичайним і легким обідом, то ми розповімо, як приготувати рибні палички в паніровці. Ця гаряча закуска робиться досить легко і швидко, і при цьому вона є незвичайним варіантом приготування звичайної риби. Подавати рибні палички можна зі свіжими овочами або як окрему страву з білим соусом.
Рецептів приготування рибних паличок є багато, але ми хочемо поділитися способом, як готувати рибні палички в паніровці з сиру і мелених сухарях.
Інгредієнти:
філе тріски (або іншої риби) - 400 г;
борошно - 1/2 ст.;
яйце - 2 шт.;
житні хлібці - 3-4 шт.;
сир твердий - 100 г;
сіль, перець.
Приготування
Для початку слід подрібнити в блендері хлібці до стану сухарів. Філе тріски нарізати смужками шириною 1 см, посолити і поперчити. Яйце збити, борошно висипати в окремий посуд. Сир дрібно натерти і змішати з сухарями.
Кожен шматочок риби вмочити спочатку в борошно, потім в яйце, а потім у суміш сухарів і сиру. Деко застелити пергаментним папером, викласти на нього шматочки риби. Готувати рибні палички в духовці, розігрітій до 200 градусів 15 хвилин. Подавати рибні палички з тріски можна з білим соусом або з соусом тартар.
Принадність рибних паличок в тому, що вони готуються швидко і самими різними способами. Приготувати рибні палички можна в мікрохвильовці, у фритюрі або просто посмажити на сковороді. От як раз про те, як посмажити рибні палички в кляре, ми і поговоримо.
Інгредієнти:
філе риби (будь-який) - 1 кг;
цибуля - 200 г;
манна крупа - 2 ст. ложки;
зелень - 50 г;
мука - 4 ст. ложки;
яйця - 2 шт.;
сіль, перець мелений.
Приготування
Філе риби помити і разом з очищеним цибулею пропустити через м'ясорубку. Зелень теж помити і дрібно нашаткувати. Змішати перемелену рибу з цибулею, зеленню і манкою, посолити і добре перемішати. Якщо риба у вас нежирна, можна додати в суміш 2 столові ложки рослинної олії.
Приготуйте Кляр, змішавши борошно з яйцями, сіллю і чорним перцем. Додайте трохи води і збийте все це міксером. З рибного фаршу сформуйте палички, довжиною близько 5 см, а діаметром 15-2 см, умочіть їх у кляр і смажте на розпеченій сковороді з обох боків, поки вони не стануть золотистими.
Подавати такі палички можна з салатом зі свіжих овочів або з картоплею фрі.
Рибні палички в паніровці
Рецептів приготування рибних паличок є багато, але ми хочемо поділитися способом, як готувати рибні палички в паніровці з сиру і мелених сухарях.
Інгредієнти:
Приготування
Для початку слід подрібнити в блендері хлібці до стану сухарів. Філе тріски нарізати смужками шириною 1 см, посолити і поперчити. Яйце збити, борошно висипати в окремий посуд. Сир дрібно натерти і змішати з сухарями.
Кожен шматочок риби вмочити спочатку в борошно, потім в яйце, а потім у суміш сухарів і сиру. Деко застелити пергаментним папером, викласти на нього шматочки риби. Готувати рибні палички в духовці, розігрітій до 200 градусів 15 хвилин. Подавати рибні палички з тріски можна з білим соусом або з соусом тартар.
Рибні палички в кляре - рецепт
Принадність рибних паличок в тому, що вони готуються швидко і самими різними способами. Приготувати рибні палички можна в мікрохвильовці, у фритюрі або просто посмажити на сковороді. От як раз про те, як посмажити рибні палички в кляре, ми і поговоримо.
Інгредієнти:
Приготування
Філе риби помити і разом з очищеним цибулею пропустити через м'ясорубку. Зелень теж помити і дрібно нашаткувати. Змішати перемелену рибу з цибулею, зеленню і манкою, посолити і добре перемішати. Якщо риба у вас нежирна, можна додати в суміш 2 столові ложки рослинної олії.
Приготуйте Кляр, змішавши борошно з яйцями, сіллю і чорним перцем. Додайте трохи води і збийте все це міксером. З рибного фаршу сформуйте палички, довжиною близько 5 см, а діаметром 15-2 см, умочіть їх у кляр і смажте на розпеченій сковороді з обох боків, поки вони не стануть золотистими.
Подавати такі палички можна з салатом зі свіжих овочів або з картоплею фрі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як посолити скумбрію?
Скумбрія по праву вважається однією з найбільш корисних риб. Можливо, саме з цієї причини вона і стала так поширена. В наші дні скумбрію готують
Рибні фрикадельки
Хочете приготувати на вечерю щось надзвичайно смачне? Тоді рецепт рибних фрикадельок може бути вам корисний. Для їх створення вам знадобиться зовсім
Рибні котлети з пікші
Рибні котлети з пікші - відмінну страву для сімейного вечері. Готуються вони дуже просто, швидко. Якщо ж ви дотримуєтеся здорового харчування, то
Рибні тефтелі
В заміну м'ясних тефтелі на наших столах все частіше стали з'являтися більш корисні варіанти цієї страви з птиці або риби. Піклуючись про вашому
Рибні котлети на пару
Рибні котлети - смачне і корисне блюдо, хоч для повсякденного, хоч святкового столу. А приготування на пару дозволити зробити їх менш жирними і
Салат з крабовими паличками
Крабовий салат Крабові палички, в яких, як всім відомо, немає нічого від крабів, потрапили на наші столи не так давно - всього пару десятиліть тому.