Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рибні палички - рецепт

Рибні палички - рецепт

22-03-2015, 13:33
1 904
Рибні палички - рецепт
Якщо ви хочете здивувати чимось своїх гостей або побалувати себе смачним, незвичайним і легким обідом, то ми розповімо, як приготувати рибні палички в паніровці. Ця гаряча закуска робиться досить легко і швидко, і при цьому вона є незвичайним варіантом приготування звичайної риби. Подавати рибні палички можна зі свіжими овочами або як окрему страву з білим соусом.


Рибні палички в паніровці



Рецептів приготування рибних паличок є багато, але ми хочемо поділитися способом, як готувати рибні палички в паніровці з сиру і мелених сухарях.

Інгредієнти:


  • філе тріски (або іншої риби) - 400 г;

  • борошно - 1/2 ст.;

  • яйце - 2 шт.;

  • житні хлібці - 3-4 шт.;

  • сир твердий - 100 г;

  • сіль, перець.



  • Приготування

    Для початку слід подрібнити в блендері хлібці до стану сухарів. Філе тріски нарізати смужками шириною 1 см, посолити і поперчити. Яйце збити, борошно висипати в окремий посуд. Сир дрібно натерти і змішати з сухарями.

    Кожен шматочок риби вмочити спочатку в борошно, потім в яйце, а потім у суміш сухарів і сиру. Деко застелити пергаментним папером, викласти на нього шматочки риби. Готувати рибні палички в духовці, розігрітій до 200 градусів 15 хвилин. Подавати рибні палички з тріски можна з білим соусом або з соусом тартар.

    Рибні палички в кляре - рецепт



    Принадність рибних паличок в тому, що вони готуються швидко і самими різними способами. Приготувати рибні палички можна в мікрохвильовці, у фритюрі або просто посмажити на сковороді. От як раз про те, як посмажити рибні палички в кляре, ми і поговоримо.

    Інгредієнти:

  • філе риби (будь-який) - 1 кг;

  • цибуля - 200 г;

  • манна крупа - 2 ст. ложки;

  • зелень - 50 г;

  • мука - 4 ст. ложки;

  • яйця - 2 шт.;

  • сіль, перець мелений.



  • Приготування
    Рибні палички - рецепт

    Філе риби помити і разом з очищеним цибулею пропустити через м'ясорубку. Зелень теж помити і дрібно нашаткувати. Змішати перемелену рибу з цибулею, зеленню і манкою, посолити і добре перемішати. Якщо риба у вас нежирна, можна додати в суміш 2 столові ложки рослинної олії.

    Приготуйте Кляр, змішавши борошно з яйцями, сіллю і чорним перцем. Додайте трохи води і збийте все це міксером. З рибного фаршу сформуйте палички, довжиною близько 5 см, а діаметром 15-2 см, умочіть їх у кляр і смажте на розпеченій сковороді з обох боків, поки вони не стануть золотистими.

    Подавати такі палички можна з салатом зі свіжих овочів або з картоплею фрі.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як посолити скумбрію?
    Як посолити скумбрію?
    Скумбрія по праву вважається однією з найбільш корисних риб. Можливо, саме з цієї причини вона і стала так поширена. В наші дні скумбрію готують
    Рибні фрикадельки
    Рибні фрикадельки
    Хочете приготувати на вечерю щось надзвичайно смачне? Тоді рецепт рибних фрикадельок може бути вам корисний. Для їх створення вам знадобиться зовсім
    Рибні котлети з пікші
    Рибні котлети з пікші
    Рибні котлети з пікші - відмінну страву для сімейного вечері. Готуються вони дуже просто, швидко. Якщо ж ви дотримуєтеся здорового харчування, то
    Рибні тефтелі
    Рибні тефтелі
    В заміну м'ясних тефтелі на наших столах все частіше стали з'являтися більш корисні варіанти цієї страви з птиці або риби. Піклуючись про вашому
    Рибні котлети на пару
    Рибні котлети на пару
    Рибні котлети - смачне і корисне блюдо, хоч для повсякденного, хоч святкового столу. А приготування на пару дозволити зробити їх менш жирними і
    Салат з крабовими паличками
    Салат з крабовими паличками
    Крабовий салат Крабові палички, в яких, як всім відомо, немає нічого від крабів, потрапили на наші столи не так давно - всього пару десятиліть тому.