Карась у сметані

Карась в духовці зі сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати карасів у сметані? Беремо рибу, промиваємо, чистимо і потрошимо. Потім акуратно відрізаємо ножицями плавники і хвіст. Далі гострим ножем робимо невеликі надрізи у вигляді ромбів до самого хребта, накриваємо рибу сіткою з обох сторін і обережно перерезаем дрібні кістки. Тепер карасів солимо і залишаємо просочуватися на кілька хвилин. Сковороду, як слід, розігріваємо, наливаємо олію і обсмажуємо рибу з обох боків до утворення золотистої скоринки. На іншій сковороді пасеруємо нарізану півкільцями цибулю і натерту на крупній тертці моркву. Далі перекладаємо карасів у форму для запікання з високими бортами і посипаємо зверху смаженою цибулею з морквою. Заливаємо все сметаною і ставимо в блюдо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 30. Коли карасі, запечені в сметані, готові, додаємо пропущений через прес часник, посипаємо дрібно нарубаної зеленню і подаємо до столу.
Смажені карасі в сметані
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку готуємо рибу: чистимо її, потрошимо, миємо. Потім складаємо в каструльку, приправляємо сіллю, перцем, збризкуємо лимонним соком і акуратно перемішуємо. Залишаємо хвилин на 20 щоб риба як слід, замаринувалась. Тим часом дрібно нарізаємо зелень, помідори ріжемо тонкими скибочками. Далі в кожну рибу кладемо шматочок помідора і трохи зелені. Моркву натираємо на крупній тертці і пасеруємо разом з цибулею на рослинному маслі до золотистого кольору. Карасів обвалюємо в пшеничного борошні й обсмажуємо на розпеченій сковороді до рум'яного стану. Потім кладемо зверху риби овочеву обжарку, посипаємо зеленню і заливаємо все сметаною. Накриваємо сковороду кришкою і готуємо страву ще приблизно 5 хвилин.
Рецепт карасів тушковані в сметані
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку кладемо карасів в каструлю з підсоленою холодною водою і залишаємо хвилин на 30 щоб видалити запах твані. Потім розбираємо рибу, потрошимо, промиваємо, відрізаємо голови і хвости. Далі солимо їх за смаком і обвалюємо в борошні. Після цього перекладаємо карасів на розпечену сковороду і обсмажуємо з обох

Крім карасів у сметані можна запікати карпа , або більш благородну рибу - форель . Приємного вам апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Риба під овочами
Рибку можна готувати сотнею різних способів. Один з них - запікання під овочами. Таке блюдо завжди вийде ніжним, соковитим і ароматним. Як

Карась в духовці
Карась - смачна і доступна риба. І сьогодні мова піде про запеченої в духовці рибі. Таке просте і легке блюдо неодмінно припаде до душі вашим

Щука в сметані
Щука - чудова смачна рибка. І сьогодні ми розповімо, як її правильно поєднувати зі сметаною. Таке цікаве і ситне страву можна приготувати у вихідний

Карась запечений
Карась - смачна прісноводна рибка сімейства Коропових. Її використовують у створенні різних страв: юшки, закуски, других страв. І зараз ми детально

Минтай в сметані
Рибні страви обов'язково повинні бути в раціоні кожної людини. Цінні мікроелементи і вітаміни, що містяться в рибі, необхідні нашому організму.

Смажена риба в мультиварці
Якщо ви не любите смажити рибу на плиті, то ми можемо запропонувати альтернативний варіант. Приготуйте смажену рибу в мультиварці - на смак вона дуже