Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Смажена риба в мультиварці

Смажена риба в мультиварці

19-01-2015, 12:42
1 136
Смажена риба в мультиварці
Мультиварка - це найкращий помічник на кухні для будь-якої господині. Завдяки цій техніці, ви без праці зможете приготувати свої улюблені страви, не докладаючи зайвих зусиль. Одним з таких страв є смажена риба, приготована в мультиварці. Ви не знаєте, як її посмажити? Тоді давайте розглянемо з вами кілька рецептів приготування смаженої риби з використанням мультиварки моделі редмонд та інших. Варто відзначити, що мультиварка - незамінний помічник, адже в ній поєднується відразу кілька приладів - і електроплита, духовка, і хлібопічку, аерогриль, і навіть мікрохвильова піч.
Риба, приготована в мультиварці (особливо смажена), вийде більш смачною і вишуканою, а ви заощадите свій час і сили для нових кулінарних експериментів.

Рецепт приготування карася в мультиварці


Інгредієнти:

  • карась - 3 шт.;

  • сіль - за смаком;

  • майонез - 6 ст. ложок;

  • оцет - 50 мл;

  • зелень - для прикраси;

  • цибуля ріпчаста - 2 шт.;

  • часник - 1 шт.


  • Приготування
    Як приготувати карасів в мультиварці? Отже, беремо рибу, миємо її під холодною водою і ретельно чистимо від луски. Потім кладемо карасів в каструльку, поливаємо оцтом і добре змащуємо їм рибу усередині, щоб видалити весь запах твані. Через хвилин гарненько промиваємо рибу ще раз холодною водою. Ріпчасту цибулю чистимо, ріжемо півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Тепер беремо чашу мультиварки, наливаємо трохи олії, кладемо шар смаженої цибулі, потім карасів, а потім знову шапку лука. Заливаємо все соусом з майонезу з часником і ставимо в мультиварку. Виставляємо програму «Випічка» і чекаємо приблизно 40 хвилин. По закінченню часу, дістаємо готових карасів, посипаємо посіченою свіжої зеленню і подаємо до столу.

    Рецепт приготування ляща в мультиварці


    Лящ - це недорога, але популярна риба. Рецептів її приготування є дуже багато. Подавати ляща можна з будь-яким гарніром, наприклад, з рисом або овочами. Давайте розглянемо з вами один із святкових і вишуканих рецептів приготування ляща в мультиварці.
    Інгредієнти:

  • риба - 2 шт.;

  • апельсин - 2 шт.;

  • вершкове масло - 150 г;

  • оцет - 1 ст. ложка;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Беремо рибу, миємо під проточною водою, чистимо, потрошимо і видаляємо голову, хвіст і плавники. Один апельсин ріжемо тонкими кільцями. Гострим ножем робимо в рибі великі і глибокі поздовжні розрізи, в які вкладаємо апельсинові кружечки. Другий апельсин подрібнюємо в блендері з додаванням олії, оцту, перцю. Викладаємо рибу в чашу мультиварки і зверху поливаємо отриманим апельсиновим соусом. Ставимо режим «Випічка» і смажимо 45 хвилин, періодично відкриваючи кришку і поливаючи блюдо соусом.

    Смажений короп в мультиварці


    Карпа вживають в смаженому, вареному, смаженому або запеченому вигляді. Так як в ньому міститься дуже багато жиру, то найкраще подавати його з овочами або грибами.
    Інгредієнти:

  • короп - 2 шт.;

  • рослинне масло - 100 мл;

  • печериці - 200 г;

  • сир копчений - 100 г;

  • сметана - 15 склянки;

  • цибуля ріпчаста - 2 шт.;

  • борошно - 1 ст. ложка;

  • панірувальні сухарі - 2 ст. ложки.
  • Смажена риба в мультиварці


    Приготування
    Карпа очистити від луски і видаляємо всі нутрощі. Акуратно відокремлюємо філе і перекладаємо в змащену маслом чашу мультиварки. Гриби добре миємо, нарізаємо великими пластинами і викладаємо зверху на карпа. Потім посипаємо порізаною кільцями цибулі, солимо і перчимо.
    У мисочці змішуємо сметану з борошном і сіллю, а сир натираємо на крупній тертці і змішуємо з сухарями. Заливаємо карпа з грибами соусом із сметани і густо посипаємо сиром з сухарями. Готуємо в мультиварці до утворення золотистої скоринки, встановивши програму «Випічка». Приємного вам апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Фарширований короп - рецепт
    Фарширований короп - рецепт
    Фарширувати коропа можна різними способами. Перший - просто почистити рибу, а потім начинити її рисом з овочами. Другий - повністю вичистити карпа,
    Карась у сметані
    Карась у сметані
    Найчастіше свіжовиловлених карасів готують у сметані, так риба виходить ніжною, а в процесі тушкування дрібні кісточки розчиняються. Ми вирішили
    Карась в духовці
    Карась в духовці
    Карась - смачна і доступна риба. І сьогодні мова піде про запеченої в духовці рибі. Таке просте і легке блюдо неодмінно припаде до душі вашим
    Короп в мультиварці
    Короп в мультиварці
    Готувати в мультиварці можна не тільки м'ясо, гарніри, каші, але і рибу, наприклад, коропа. Часу це заняття займе зовсім небагато, а смачна вечеря
    Картопля, смажена в мультиварці
    Картопля, смажена в мультиварці
    Страви, приготовані в мультиварці виходять більш корисними і смачними. І сьогодні мова піде про те, як посмажити картоплю в цьому кухонному пристрої.
    Форель в мультиварці
    Форель в мультиварці
    Форель - смачна делікатесна риба, яку використовують для створення різних страв. І сьогодні ми детально розберемося, що з неї можна зробити в