Смажена риба в мультиварці
Мультиварка - це найкращий помічник на кухні для будь-якої господині. Завдяки цій техніці, ви без праці зможете приготувати свої улюблені страви, не докладаючи зайвих зусиль. Одним з таких страв є смажена риба, приготована в мультиварці. Ви не знаєте, як її посмажити? Тоді давайте розглянемо з вами кілька рецептів приготування смаженої риби з використанням мультиварки моделі редмонд та інших. Варто відзначити, що мультиварка - незамінний помічник, адже в ній поєднується відразу кілька приладів - і електроплита, духовка, і хлібопічку, аерогриль, і навіть мікрохвильова піч.
Риба, приготована в мультиварці (особливо смажена), вийде більш смачною і вишуканою, а ви заощадите свій час і сили для нових кулінарних експериментів.
Інгредієнти:
карась - 3 шт.;
сіль - за смаком;
майонез - 6 ст. ложок;
оцет - 50 мл;
зелень - для прикраси;
цибуля ріпчаста - 2 шт.;
часник - 1 шт.
Приготування
Як приготувати карасів в мультиварці? Отже, беремо рибу, миємо її під холодною водою і ретельно чистимо від луски. Потім кладемо карасів в каструльку, поливаємо оцтом і добре змащуємо їм рибу усередині, щоб видалити весь запах твані. Через хвилин гарненько промиваємо рибу ще раз холодною водою. Ріпчасту цибулю чистимо, ріжемо півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Тепер беремо чашу мультиварки, наливаємо трохи олії, кладемо шар смаженої цибулі, потім карасів, а потім знову шапку лука. Заливаємо все соусом з майонезу з часником і ставимо в мультиварку. Виставляємо програму «Випічка» і чекаємо приблизно 40 хвилин. По закінченню часу, дістаємо готових карасів, посипаємо посіченою свіжої зеленню і подаємо до столу.
Лящ - це недорога, але популярна риба. Рецептів її приготування є дуже багато. Подавати ляща можна з будь-яким гарніром, наприклад, з рисом або овочами. Давайте розглянемо з вами один із святкових і вишуканих рецептів приготування ляща в мультиварці.
Інгредієнти:
риба - 2 шт.;
апельсин - 2 шт.;
вершкове масло - 150 г;
оцет - 1 ст. ложка;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Беремо рибу, миємо під проточною водою, чистимо, потрошимо і видаляємо голову, хвіст і плавники. Один апельсин ріжемо тонкими кільцями. Гострим ножем робимо в рибі великі і глибокі поздовжні розрізи, в які вкладаємо апельсинові кружечки. Другий апельсин подрібнюємо в блендері з додаванням олії, оцту, перцю. Викладаємо рибу в чашу мультиварки і зверху поливаємо отриманим апельсиновим соусом. Ставимо режим «Випічка» і смажимо 45 хвилин, періодично відкриваючи кришку і поливаючи блюдо соусом.
Карпа вживають в смаженому, вареному, смаженому або запеченому вигляді. Так як в ньому міститься дуже багато жиру, то найкраще подавати його з овочами або грибами.
Інгредієнти:
короп - 2 шт.;
рослинне масло - 100 мл;
печериці - 200 г;
сир копчений - 100 г;
сметана - 15 склянки;
цибуля ріпчаста - 2 шт.;
борошно - 1 ст. ложка;
панірувальні сухарі - 2 ст. ложки.
Приготування
Карпа очистити від луски і видаляємо всі нутрощі. Акуратно відокремлюємо філе і перекладаємо в змащену маслом чашу мультиварки. Гриби добре миємо, нарізаємо великими пластинами і викладаємо зверху на карпа. Потім посипаємо порізаною кільцями цибулі, солимо і перчимо.
У мисочці змішуємо сметану з борошном і сіллю, а сир натираємо на крупній тертці і змішуємо з сухарями. Заливаємо карпа з грибами соусом із сметани і густо посипаємо сиром з сухарями. Готуємо в мультиварці до утворення золотистої скоринки, встановивши програму «Випічка». Приємного вам апетиту!
Риба, приготована в мультиварці (особливо смажена), вийде більш смачною і вишуканою, а ви заощадите свій час і сили для нових кулінарних експериментів.
Рецепт приготування карася в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати карасів в мультиварці? Отже, беремо рибу, миємо її під холодною водою і ретельно чистимо від луски. Потім кладемо карасів в каструльку, поливаємо оцтом і добре змащуємо їм рибу усередині, щоб видалити весь запах твані. Через хвилин гарненько промиваємо рибу ще раз холодною водою. Ріпчасту цибулю чистимо, ріжемо півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Тепер беремо чашу мультиварки, наливаємо трохи олії, кладемо шар смаженої цибулі, потім карасів, а потім знову шапку лука. Заливаємо все соусом з майонезу з часником і ставимо в мультиварку. Виставляємо програму «Випічка» і чекаємо приблизно 40 хвилин. По закінченню часу, дістаємо готових карасів, посипаємо посіченою свіжої зеленню і подаємо до столу.
Рецепт приготування ляща в мультиварці
Лящ - це недорога, але популярна риба. Рецептів її приготування є дуже багато. Подавати ляща можна з будь-яким гарніром, наприклад, з рисом або овочами. Давайте розглянемо з вами один із святкових і вишуканих рецептів приготування ляща в мультиварці.
Інгредієнти:
Приготування
Беремо рибу, миємо під проточною водою, чистимо, потрошимо і видаляємо голову, хвіст і плавники. Один апельсин ріжемо тонкими кільцями. Гострим ножем робимо в рибі великі і глибокі поздовжні розрізи, в які вкладаємо апельсинові кружечки. Другий апельсин подрібнюємо в блендері з додаванням олії, оцту, перцю. Викладаємо рибу в чашу мультиварки і зверху поливаємо отриманим апельсиновим соусом. Ставимо режим «Випічка» і смажимо 45 хвилин, періодично відкриваючи кришку і поливаючи блюдо соусом.
Смажений короп в мультиварці
Карпа вживають в смаженому, вареному, смаженому або запеченому вигляді. Так як в ньому міститься дуже багато жиру, то найкраще подавати його з овочами або грибами.
Інгредієнти:
Приготування
Карпа очистити від луски і видаляємо всі нутрощі. Акуратно відокремлюємо філе і перекладаємо в змащену маслом чашу мультиварки. Гриби добре миємо, нарізаємо великими пластинами і викладаємо зверху на карпа. Потім посипаємо порізаною кільцями цибулі, солимо і перчимо.
У мисочці змішуємо сметану з борошном і сіллю, а сир натираємо на крупній тертці і змішуємо з сухарями. Заливаємо карпа з грибами соусом із сметани і густо посипаємо сиром з сухарями. Готуємо в мультиварці до утворення золотистої скоринки, встановивши програму «Випічка». Приємного вам апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Фарширований короп - рецепт
Фарширувати коропа можна різними способами. Перший - просто почистити рибу, а потім начинити її рисом з овочами. Другий - повністю вичистити карпа,
Карась у сметані
Найчастіше свіжовиловлених карасів готують у сметані, так риба виходить ніжною, а в процесі тушкування дрібні кісточки розчиняються. Ми вирішили
Карась в духовці
Карась - смачна і доступна риба. І сьогодні мова піде про запеченої в духовці рибі. Таке просте і легке блюдо неодмінно припаде до душі вашим
Короп в мультиварці
Готувати в мультиварці можна не тільки м'ясо, гарніри, каші, але і рибу, наприклад, коропа. Часу це заняття займе зовсім небагато, а смачна вечеря
Картопля, смажена в мультиварці
Страви, приготовані в мультиварці виходять більш корисними і смачними. І сьогодні мова піде про те, як посмажити картоплю в цьому кухонному пристрої.
Форель в мультиварці
Форель - смачна делікатесна риба, яку використовують для створення різних страв. І сьогодні ми детально розберемося, що з неї можна зробити в