Як приготувати скумбрію на сковороді?

Як смажити скумбрію на сковороді з ароматним маслом?
Інгредієнти:
Для масла:
Приготування
Перед тим, як посмажити скумбрію на сковороді, м'яке вершкове масло збиваємо за допомогою блендера до кремоподібного стану. До олії додаємо 2 столові ложки нарізаних трав і трохи лимонного соку. Для такого ароматного масла також можна взяти і сухі трави, але попередньо їх потрібно розім'яти товкачиком, щоб пустити аромат. Готове масло викладаємо на клейонку і звертаємо ковбаскою. Кладемо ковбаску в холодильник і залишаємо там до повного охолодження.
Борошно просіваємо і змішуємо з сіллю і перцем. Обвалюємо рибне філе в борошні, залишки стряхиваем. На бік з м'якоттю кладемо шматочок вершкового масла без добавок і обсмажуємо рибу олійною стороною вниз близько 2-3 хвилин, після чого перевертаємо шкіркою вниз і готуємо ще 2-3 хвилини.
Подаємо філе скумбрії з скибочкою лимона і шматочком ароматного масла, покладеного поверх.
Скумбрія на сковороді з соусом бретонн
Інгредієнти:
Соус бретонн:
Приготування
Розігріваємо Сковороду на середньому вогні. Шматочки філе обвалюємо в борошні, залишки стряхиваем. М'якоть риби змащуємо м'яким вершковим маслом і викладаємо змазаній стороною на сковороду. Скільки смажити скумбрію на сковороді залежить від розмірів самої риби, проте зазвичай вистачає по 4-5 хвилин з кожної зі сторін на невеликому вогні.
Поки риба обсмажується, займемося соусом: у миску кладемо жовтки, гірчицю , винний оцет і додаємо нарізану петрушку. Ретельно все збиваємо до утворення однорідної маси.
Готову рибу подаємо з гарніром з відварного картоплі і приготованим соусом.
Як тушкувати скумбрію на сковороді?
Це блюдо корейської кухні призначений спеціально для любителів оригінального смаку і незвичайних способів приготування. Для даного рецепту нам знадобиться капуста кімчі, яку можна купити в будь-якому спеціалізованому магазині східної кухні, але легше приготувати її самостійно, тим більше, що рецепт нам вже доводилося розбирати раннє.
Інгредієнти:
Приготування

На сковороді розігріваємо кунжутне масло і викладаємо рибу разом з крупно нарізаним луком і капустою кімчі. Заливаємо вміст сковороди приготованим раніше соусом і водою. Доводимо рідину до кипіння і зменшуємо вогонь. Приготування тушкованою скумбрії на сковороді займе 15-20 хвилин під кришкою, після чого страва додатково можна приправити бажаним кількістю соєвого соусу. Подаємо з подрібненою зеленою цибулею.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як посолити скумбрію?
Скумбрія по праву вважається однією з найбільш корисних риб. Можливо, саме з цієї причини вона і стала так поширена. В наші дні скумбрію готують

Фарширована скумбрія
Скумбрія, завдяки своєму дивовижному смаку, знайшла любов багатьох людей по всьому світу. І сьогодні ми розповімо, як її правильно і смачно

Скумбрія, запечена з овочами
Скумбрія - досить корисна і смачна риба. Приготувати її можна самими різними способами. І зараз ми розповімо, як запекти її з овочами. Вийде просте і

Тушкована скумбрія
Про користь риби для нашого харчування постійно нагадують дієтологи. І щадним режимом її приготування, звичайно ж, є гасіння. І сьогодні ми розповімо

Скумбрія в мікрохвильовці
Скумбрія - корисна риба, в якій містяться жирні кислоти омега-3. І сьогодні ми розповімо, як приготувати цю рибку в мікрохвильовці. Виходить швидко,

Скумбрія в мультиварці
Скумбрія - досить смачна і популярна у приготуванні різноманітних страв риба. І сьогодні ми поговоримо про те, як її можна приготувати в мультиварці.