Форель з овочами

Форель, запечена з овочами
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Спочатку давайте приготуємо маринад. Для цього змішуємо соєвий соус з лимонним соком, кладемо рідкий мед, приправляємо спеціями і вливаємо соус чилі. Зубчик часнику чистимо, подрібнюємо ножем і видавлюємо через прес. Тепер готуємо рибу: знімаємо з філе шкіру, промиваємо під проточною водою і розрізаємо на порційні шматочки. Далі змащуємо шматочки риби маринадом, посипаємо спеціями і трохи підсолюємо. Залишаємо рибу маринуватися на 30 хвилин, а тим часом готуємо овочі.
Якщо у вас є суміш заморожених овочів, то їх потрібно попередньо розморозити. Інші овочі обробляємо і нарізаємо великими шматочками. У форму для запікання наливаємо рослинне масло, викладаємо заморожені овочі, цибулька і трохи підсолюємо. Додаємо солодкий перчик, посипаємо часником і покриваємо рівномірно помідорами. Зверху кладемо шматочки риби, трохи поливаємо маринадом і ставимо форель з овочами в розігріту духовку. Запікаємо страву 25 хвилин при 180 градусах. Подаємо страву до столу, поливши рибу лимонним соком.
Форель з овочами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Овочі чистимо, обробляємо і шаткуємо соломкою. Потім викладаємо їх в мультиварочную каструльку, активуємо програму «Випічку» і пасеруємо все хвилин 20. В кінці приготування, підсолюємо блюдо, кладемо томатну пасту. Потім окремо смажимо форель на тому ж режимі в мультиварці і подаємо разом з овочами до столу.
Форель, запечена цілком з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Форель очищаємо і промиваємо. Часник чистимо і пропускаємо через прес. Видавлюємо сік з лимона і поливаємо рибу сумішшю з лимонного соку і оливкового масла, натираючи тертим часником, сіллю і перцем. Кріп промиваємо, відкладаємо кілька гілочок для прикраси, а всю іншу зелень дрібно рубаємо і начиняємо нею форель. Потім загортаємо її нарізкою бекону, викладаємо на змащене маслом деко і запікаємо в розігрітій духовці протягом 30 хвилин.
Форель з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Цукіні шаткуємо кружечками, червоний цибулю, баклажан і перчик чистимо і нарізаємо кубиками. Духовку розігріваємо до 220 градусів, філе змащуємо з обох сторін оливковим маслом і видавлюємо зверху трохи лимонного соку.

Кус-кус кладемо в каструлю і заливаємо склянкою окропу, перемішуємо і ставимо на середній вогонь, поки вода не закипить. Після цього знімаємо з плити, накриваємо кришкою і залишаємо на 5 хвилин. Потім розігріваємо сковорідку зі столовою ложкою олії і філе обсмажуємо на середньому вогні приблизно по 3 хвилини на кожній стороні. Кус-кус перемішуємо виделкою, змішуємо з печеними овочами, видавлюємо лимонний сік і посипаємо петрушкою.
Рекомендуємо добрі рецепти

Форель в сметанному соусі
Форель - рибка особлива. Вона дуже смачна у будь-якому вигляді - варена, гриль, смажена, але краще всього виходить форель під соусом, наприклад, під

Форель під вершковим соусом
Форель можна готувати різними способами, але найбільш популярним вважається рецепт форелі під вершковим соусом. Тому ми вирішили розповісти вам про

Форель під соусом
Форель - вишукане блюдо, яке буде доречно в будь-якій ситуації, будь то просто сімейний вечерю або романтичний вечір з коханим. Краще всього готувати

Шашлик з форелі
Переконаним вегетаріанцям або тим, хто просто не любить шашлик з м'яса, зовсім не обов'язково під час пікніка задовольнятися тільки овочами або

Форель на грилі
Однією з найсмачніших риб вважається форель. Її можна і просто посмажити, і тушкувати в духовці з овочами, і, звичайно ж, запекти на грилі.

Форель в мультиварці
Форель - смачна делікатесна риба, яку використовують для створення різних страв. І сьогодні ми детально розберемося, що з неї можна зробити в