Кета - рецепти

Рецепт юшки з кети
Інгредієнти:
Приготування
З голови кети варимо рибний бульйон , проціджуємо його, знову доводимо до кипіння, додаємо заздалегідь промитий рис і варимо хвилин 10. Після цього викладаємо в суп нарізану кубиками картоплю і варимо до м'якості. Потім додаємо пасеровані цибульку з морквою, приправляємо спеціями, перемішуємо, накриваємо кришкою і доводимо суп до готовності.
Рецепт кети в духовці
Інгредієнти:
Приготування
З риби акуратно знімаємо шкірку, виймаємо великі кістки і філе нарізаємо маленькими кубиками. Приправляємо рибу спеціями, поливаємо лимонним сочком, обсипаємо борошном і обсмажуємо на сковороді в розігрітому маслечко. Моркву чистимо, натираємо на дрібній тертці, а цибулька шаткуємо півкільцями, перемішуємо овочі між собою і пасеруємо на середньому вогні до золотистого кольору. З помідорів знімаємо шкірку, рубаємо дрібно, викладаємо в сковороду і протушиваем кілька хвилин.
Форму для запікання змащуємо маслом, викладаємо у кілька шарів овочі, рибку і лавровий листок. Сметану змішуємо з водою, додаємо за смаком спеції і приправи, отриманим соусом заливаємо нашу страву і запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці до готовності приблизно 40 хвилин.
Рецепт стейків з кети
Інгредієнти:
Приготування
Форму для запікання промазуємо маслом, викладаємо стейки, збризкуємо їх вином і відставляємо поки в сторону. На великій тертці натираємо сир, з помідорів обережно знімаємо шкірку, обшпаривши їх окропом, і протираємо томатну м'якоть через сито, а цибулю шаткуємо тонкими півкільцями. Рибу злегка підсолюємо, присипаємо прованськими травами, покриваємо шаром цибулі, промазуємо томатним пюре , присипаємо тертим сиром і запікаємо 20 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.
Рецепт котлет з кети
Інгредієнти:
Приготування
Філе кети гарненько промиваємо, витираємо рушником і нарізаємо невеликими шматочками. Цибулю чистимо, натираємо на дрібній терочке. Саме він додасть нашим котлет приємну соковитість. Тепер змішуємо кету з цибулею, заправляємо майонезом, перемішуємо і знімаємо фарш години на 2 в затишне місце.

Тим часом беремо сковороду, наливаємо на неї рослинне масло і розігріваємо його. Потім за допомогою великої ложки викладаємо фарш коржами котлетки і обсмажуємо з обох боків на середньому вогні до запеченої коричневої скоринки. Далі викладаємо котлети на тарілки і подаємо до столу з будь-яким соусом або кетчупом на ваш смак.
Рекомендуємо добрі рецепти

Риба, запечена з картоплею
Риба, запечена з картоплею - прекрасний варіант обіду або вечері, коли зовсім немає часу стояти біля плити. Пропонуємо вашій увазі кілька простих і

Горбуша - рецепти
Горбуша - нежирна риба, в якій містяться корисні мінерали для нашого організму. З неї можна приготувати безліч цікавих страви: рибну юшку, салат,

Котлети з щуки з салом
Сьогодні ми з вами поговоримо про рибні котлетки, зокрема мова піде про смачні котлети з щуки з салом. Вони виходять низькокалорійними і чудово

Пікша з цибулею і морквою
Пікша, приготовлена в духовці, виходить дуже соковитою і ароматною, зберігаючи при цьому свої корисний властивості. А якщо до риби ще додати цибулю і

Котлети з крохмалем
Котлети з додаванням крохмалю виходять соковитими і добре прожариваются. Давайте з вами розглянемо кілька простих варіантів створення м'ясних котлет

Лосось в мультиварці
Лосось - це риба з родини лососевих, дуже смачна і поживна. Приготувати її можна різними способами: посмажити, зварити, запекти. Але сьогодні ми з