Макарони з тунцем
В Італії макарони досить часто подають на вечерю. Це можуть бути і довгі спагетті і невеликі «пір'я» або «черепашки». З якими тільки соусами їх не роблять - з м'ясними, рибними, овочевими. Соус привносить в рецепт свій неповторний смак і може зробити блюдо як легким і вегетаріанським, так і ситним, щільним, насиченим. Якщо у вас під рукою немає свіжої риби або овочів, щоб приготувати соус, можете зробити макарони з тунцем - ці консерви легко купити в будь-якому супермаркеті. М'ясо тунця має ніжний смак і містить багато поживних елементів, його навіть порівнюють з парної телятиною.
Макарони з рибними консервами можна приготувати за лічені хвилини. Якщо ви приходите ввечері додому, а сил на приготування вечері не залишилося, то макарони з консервами - ваш порятунок від довгого стояння біля плити.
Інгредієнти:
тунець в олії - 1 банка;
макарони - 250 г;
цибуля - 100 г;
сіль, спеції - за смаком;
рослинна олія - за смаком.
Приготування
Макарони відварити згідно до інструкції на упаковці. Дрібно наріжте цибулю і обсмажте на сковороді на рослинному маслі. Відкрийте консерви, масло не зливайте, додайте тунець до цибулі і перемішайте. Потім додайте готові макарони, посоліть, поперчіть, перемішайте і зніміть сковороду з вогню. При подачі на стіл можете посипати зеленню.
До макаронів з тунцем можете додати томати свіжі або консервовані, які є в наявності.
Інгредієнти:
тунець в олії - 1 банка;
макарони - 300 г;
помідори - 400 р;
перець чилі - 1 шт.;
базилік - 1 пучок;
сіль, спеції - за смаком;
рослинна олія - за смаком;
цедра і сік лимона - 1 шт.;
твердий сир - за смаком.
Приготування
Подрібніть цибулю, перець чилі очистити від насіння і дрібно наріжте. Обірвіть листя з базиліка, стебла дрібно порубаєте. Розігрійте в сковороді олію, насипте цибулю, чилі, стебла базиліка, додайте спеції і смажте на невеликому вогні близько 5 хвилин, поки цибуля не розм'якнути. Потім збільште вогонь і додайте помідори і тунця, посоліть. Помідори роздушіть ложкою, щоб вийшов сік, доведіть масу до кипіння і варіть ще 20 хвилин, поки соус не загусне.
Макарони відварити згідно до інструкції і відкиньте на друшляк. Тепер перемішайте макарони з готовим соусом і листям базиліка, попередньо порубаними, додайте сік лимона і натерту цедру. Зверху посипте тертим сиром, краще пармезаном.
Макарони з консервованим тунцем
Макарони з рибними консервами можна приготувати за лічені хвилини. Якщо ви приходите ввечері додому, а сил на приготування вечері не залишилося, то макарони з консервами - ваш порятунок від довгого стояння біля плити.
Інгредієнти:
Приготування
Макарони відварити згідно до інструкції на упаковці. Дрібно наріжте цибулю і обсмажте на сковороді на рослинному маслі. Відкрийте консерви, масло не зливайте, додайте тунець до цибулі і перемішайте. Потім додайте готові макарони, посоліть, поперчіть, перемішайте і зніміть сковороду з вогню. При подачі на стіл можете посипати зеленню.
Макарони з тунцем і помідорами
До макаронів з тунцем можете додати томати свіжі або консервовані, які є в наявності.
Інгредієнти:
Приготування
Подрібніть цибулю, перець чилі очистити від насіння і дрібно наріжте. Обірвіть листя з базиліка, стебла дрібно порубаєте. Розігрійте в сковороді олію, насипте цибулю, чилі, стебла базиліка, додайте спеції і смажте на невеликому вогні близько 5 хвилин, поки цибуля не розм'якнути. Потім збільште вогонь і додайте помідори і тунця, посоліть. Помідори роздушіть ложкою, щоб вийшов сік, доведіть масу до кипіння і варіть ще 20 хвилин, поки соус не загусне.
Макарони відварити згідно до інструкції і відкиньте на друшляк. Тепер перемішайте макарони з готовим соусом і листям базиліка, попередньо порубаними, додайте сік лимона і натерту цедру. Зверху посипте тертим сиром, краще пармезаном.
Рекомендуємо добрі рецепти
Макарони - рецепти
При наявності в будинку макаронів, будь-яка господиня може приготувати ситну вечерю буквально за півгодини. Головне - це макарони відварити, а потім
Макарони з тушонкою - рецепт
Макарони з тушонкою - дуже просте і швидке блюдо, яке іноді хочеться урізноманітнити. Чому? Сиром, помідорами, цибулею, морквою, приправами та іншими
Паста з грибами
Напевно, немає людини, яка б хоч раз не пробував пасту - вишукане італійське блюдо. Її готують з різними інгредієнтами і соусами. Любителям цієї
Макарони з помідорами
Макарони з помідорами - класичне блюдо, яке виручить вас в будь-який момент, коли не вистачає часу на приготування обіду або вечері. Давайте
Як приготувати вечерю швидко і смачно?
Найцінніше, що є на сьогоднішній день у людини - це час. І витрачати його на стояння біля плити, нам ой як не хочеться! Але сім'ю годувати треба. І
Фаршировані макарони в мультиварці
Всі ми з дитинства любимо макарони. Способів їх приготування безліч. Їх можна варити, смажити, запікати. Сьогодні ми хочемо з вами поділитися