Картопляна запіканка з м'ясним фаршем

Запіканка з курячим фаршем
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю почистіть і поставте отвариваться. У м'ясний фарш додайте сметану, дрібно нарізану цибулю, сіль, перець. При бажанні можна додати зелень і часник. Все добре перемішайте. У глибоку форму для випікання викладіть фарш. З відварного картоплі зробіть густе пюре. Викладіть пюре поверх фаршу і розрівняйте його. Акуратно ложкою зробіть ямки в пюре в залежності від кількості яєць. У кожну ямку вилийте яйце, посоліть і поперчіть його. Зверху все посипте сиром, натертим на крупній тертці. Запікайте в духовці 25 хвилин при температурі 180 градусів.
Запіканка з фаршем і овочами
Цю запіканку можна готувати, використовуючи будь-які сезонні овочі. Вона не потребує додаткових інгредієнтів, як сир, майонез або кетчуп, так як сама по собі вже смачна за рахунок овочів.
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю почистіть, наріжте кругляшками і викладіть в глибоку форму для випікання. Фарш посмажте з дрібно нарізаною цибулею, посоліть, поперчіть і викладіть у форму поверх картоплі. Баклажани наріжте, як і картоплю, потім викладіть їх зверху на фарш і трохи посоліть. Помідори і перець поріжте часточками. Цвітну капусту порізати суцвіттями і викладіть всі поверх баклажанів. Додайте солі і спецій за смаком, накрийте зверху фольгою і випікайте при 180 градусах приблизно 50 хвилин. Коли запіканка буде майже готова, дістаньте її з духовки і зніміть фольгу. Приготуйте заливку. Змішайте яйця, молоко, сметану, трохи підсолити і залийте зверху запіканку. Випікайте ще хвилин 20 до повної готовності.
Запіканка з фаршем і помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Поставте отвариваться рис і займіться фаршем. Дрібно поріжте часник і цибулю, обсмажте на рослинному маслі. Додайте фарш, рубану петрушку, сіль, перець і орегано. Постійно помішуючи, смажте до повної готовності. Помідори наріжте кружечками. У змащену маслом глибоку форму, викладіть шарами - фарш, рис, помідори, не забуваючи трохи перчити і солити. Останнім шаром повинні бути помідори. Розімніть хліб для тосту у воді і відіжміть його. Додайте дрібно нарізану петрушку, розм'якшене вершкове масло і ретельно перемішати для отримання однорідної маси. Отриману суміш викладіть на верхній шар з помідор і збризніть оливковим маслом. В розігрітій до 200 градусів духовці випікайте 35-40 хвилин.
Запіканка з фаршем та сиром
Інгредієнти:

Приготування
Дрібно поріжте цибулю. Розбавте оцет з водою в пропорції 1:1 і залийте їм цибулю на 15 хвилин. Сир натріть на тертці і змішайте з майонезом і яйцями. Фарш посоліть, поперчіть і добре перемішавши, викладіть на деко. Поверх фаршу викладіть маринована в оцті цибулю і залийте все сумішшю з сиру з майонезом. Запікайте в духовці 30 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рецепт котлет з курячого фаршу
Котлети з курячого фаршу приготувати дуже просто, адже в морозилці завжди є курочка, половинку якої можна пустити на фарш. Всі інші продукти для цієї

Тефтелі в духовці - рецепт
Тефтелі - ситне, ніжне і неймовірно смачна страва. Приготувати їх дуже просто - знадобиться звичайний набір продуктів і бажання погодувати сім'ю

Як приготувати фаршировані кабачки?
Взимку завжди хочеться чогось овочевого, соковитого і вітамінного. Тому ми пропонуємо вам приготувати фаршировані кабачки, причому не тільки з

Капустяна запіканка
Запіканка з капустою - це дієтичне, але від того не менш ситне блюдо. Додати в нього можна все що завгодно: м'ясо, крупи, яйця, від цього смак

Бабка картопляна - рецепт
Який продукт є одним з найдоступніших в нашій країні? Звичайно ж, картопля. Але їсти одну картоплю, як то не дуже. З неї потрібно щось робити. Бабка

Деруни з фаршем
Деруни - це популярне блюдо, яке з'явилося в білоруській кухні, але вже давно відоме по всьому світу. Їх можна робити з різними начинками і подавати