Аварська хінкал

Рецепт приготування аварського хинкала
Інгредієнти:
Для начинки:
Для соусу:
Приготування
Про те, як готувати аварська хінкал, написано багато, але все ж не у всіх виходить. Головна причина в тісті. Тісто, незважаючи на простоту приготування, дуже капризно. Тут і свіжість продуктів грає роль, і настрій кухаря, і швидкість.
Отже, як зробити аварська хінкал?
Спочатку відварюємо м'ясо. Кількість м'яса розраховується виходячи з кількості їдців. Зазвичай, чим більше м'яса, тим краще: і дістанеться всім, і бульйон буде наваристим і смачним. У воду з м'ясом, як закипить, додаємо стебла зелені (листочки нам знадобляться в подальшому), цілу цибулину, солимо за смаком, а в кінці приготування перчимо.
Замішуємо тісто для самого хинкала: в борошно з содою і сіллю починаємо лити кефір, і замісити круте тісто. Кількість борошна дано приблизно. Треба місити стільки борошна, скільки візьме» тісто. Тепер колобок повинен трохи відпочити, а ми приступаємо до приготування соусу.
Помідори подрібнюємо в пюре. Розігріваємо, як слід, вершкове масло і смажимо на ньому пюре з помідорів з сіллю і спеціями, поки маса не упарітся вдвічі. Потім додаємо подрібнені листочки зелені (ось вони і стали в нагоді). В соусницю кладемо роздавлений часник, заливаємо соус і додаємо пару ложок холодної води.
М'ясо вже зварилася, витягуємо його. Тепер на цьому бульйоні ми будемо варити хинкали.
Тісто розгортаємо в пласт товщиною близько сантиметра і нарізаємо на ромби зі стороною приблизно 3 див. Варимо в киплячій

Аварська хінкал, рецепт якого ми вам описали, зазвичай їдять гарячим. Вмочують пампушки в соус, запивають бульйоном і заїдають м'ясом, але що цікаво дане блюдо, так це тим, що воно не менш смачно і на наступний день. Пампушки можна обсмажувати, і їсти зі сметаною і часником.
Приготування аварського хинкала буде випробуванням для будь-якої господині на кулінарну майстерність, але якщо вже це страва у вас вийде, то стане одним з улюблених.
Якщо вам до смаку страви типу аварського хинкала, то приготуйте будинку галушки, або итальнские ньоккі . Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Борщ з пампушками
Борщ - це відоме традиційне блюдо російської та української кухонь, до якого замість хліба часто подають пампушки. Вони являють собою круглі

Котлети з сочевиці
Урізноманітнити пісний, вегетаріанський, або дієтичний стіл допоможуть котлети з круп і овочів. У даній статті ми поділимося з вами рецептами ситних

Хичини - рецепт
Якщо ви бували на Кавказі, то вас напевно пригощали чудовим блюдом - хичинами. Ці тоненькі коржі можна приготувати в домашніх умовах, якщо мати

Пампушки - рецепт
Пампушки навряд чи назвеш самим дієтичним десертом, однак, як і пампушки, вони анітрохи не втрачають своєї популярності у зв'язку з цим. Тим, кого не

Як приготувати хінкалі?
Хінкалі - смачне грузинське блюдо, їсти яке одне задоволення. Якщо хочете навчитися його робити, читайте нашу статтю. У ній ми розповімо секрети

Як приготувати хичини?
Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили