Кролик, тушкований з овочами

Рецепт кролика, тушкованої з овочами в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як тушкувати кролика, обвалюємо нарізані шматочки в борошні. Вершкове масло розтоплюємо в товстостінній глибокій посуді, наприклад гусятниці, і підрум'янюємо на ньому шматочки кролика. До м'яса додаємо нарізану цибулю, сіль, перець, лавровий лист, заливаємо все 4 склянками води і вином, доводимо до кипіння і відправляємо блюдо в духовку. Приготування займе близько 2 годин при мінімальній температурі. Після того, як страва провело достатню кількість часу в духовці, додаємо до нього нарізану моркву, смажені гриби і картоплю, тушкуємо ще 25-30 хвилин, до тих пір, поки овочі не стануть м'якими. Тепер до кролика з овочами можна додати трохи борошна, перенести страву на плиту і варити до загустіння.
За аналогічною схемою можна готувати тушкованого кролика з овочами і в мультиварці, для цього на перших етапах використовуйте режим «Смаження», а після додавання рідини перейдіть на «Гасіння» на 15 години.
Кролик, тушкований з овочами в сметані
Інгредієнти:
Приготування
Кролика нарізаємо шматочками і приправляємо кожен сіллю і перцем, залишаємо на 30 хвилин при кімнатній температурі.
Розігріваємо духовку до 190 градусів. З головки часнику зрізаємо верхню третину, поливаємо оливковою олією, обертаємо фольгою й запікаємо 40-45 хвилин, до тих пір, поки зубчики не стануть м'якими.
Товстостінну каструлю добре розігріваємо і обсмажуємо в ній гриби, до тих пір, поки вони не віддадуть зайву рідину. Після цього приправляємо їх і переміщаємо на тарілку.

На середньо-сильному вогні обсмажуємо цибулю-шалот, близько 3 хвилин, потім заливаємо вином і чекаємо, поки воно не випарується наполовину. Курячий бульйон змішуємо з запеченим часником і сметаною, виливаємо суміш до цибулі додаємо чебрець, гриби, кролика і нарізаний пастернак. Тушкуємо наше рагу 90 хвилин, або поки м'ясо не почне відходити від кістки. Наш кролик в сметані готовий! Прикрашаємо страву петрушкою і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тушкований кролик з картоплею
Кролик - смачне дієтичне м'ясо, але в приготуванні воно вимагає особливого підходу. І сьогодні ми розповімо, як тушкувати кролика з картоплею, щоб

Кролик з картоплею
М'ясо кролика при правильному приготуванні виходить дуже соковитим і дуже смачним. І сьогодні ми детально розповімо, як зробити кролика з картоплею.

Кролик в пиві
Любите готувати м'ясо кролика? Шукайте спосіб зробити смачне і низькокалорійне блюдо? Вважайте ви на правильному шляху. Кролик в пиві - і смачно, і

Кролик, тушкований у вершках
Кролик - це дієтичний і делікатесний продукт. Якщо вам набридли традиційні страви з м'яса, тоді пропонуємо вам приготувати кролика, тушкованого в

Рецепти з кролика
Страви з кролика хороші тим, що виходять цілком дієтичними практично в будь-якому поєднанні продуктів. Котлети з кролятини можна давати навіть

Кролик в аерогрилі
М'ясо кролика дуже корисно людям всіх віків. З цієї причини готують його досить часто. Урізноманітнити звичні страви хочеться завжди, тому ми