Гарнір до качки

Гарнір з гречки до смаженої качки
Інгредієнти:
Приготування
Гречану крупу промиваємо, заливаємо холодною водою, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, солимо і варимо 20 хвилин. Не втрачаючи часу дарма, моєму і обробляємо печериці, розрізаємо на 4 частини. Очищені цибулини шаткуємо тонкими полуколечками. Гриби і цибулю пасеруємо на сковороді в рослинному маслечко протягом приблизно 25 хвилин. Приправляємо гарнір сіллю і перцем по смаку, перемішуємо. При подачі на стіл заправляємо готову розсипчасту гречану кашу вершковим маслом, розкладаємо по порційних тарілках, а зверху викладаємо гриби і подаємо на стіл до качки.
Гарнір до качки по-пекінськи
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо який гарнір краще підходить до качку по-пекінськи . З цим блюдом чудово поєднуються гарячі млинці тонкі, злегка обсмажені на олії маслечко. Отже, змішуємо пшеничне борошно з водою і розбиваємо в неї яйця. Збиваємо суміш до стану рідкого тіста. Пір'я зеленої цибулі промиваємо, стряхиваем, подрібнюємо і висипаємо в тісто. Тепер смажимо млинці на розігрітій сковороді в невеликій кількості рослинного масла.
Після цього викладаємо нарізане скибочками м'ясо птиці на готовий млинчик, поливаємо будь-яким соусом, подаємо страву до столу і насолоджуємося приготованої за класичним рецептом качкою по-пекінськи.
Гарнір до запеченої качки
Інгредієнти:
Приготування
Рис промиваємо, обсушуємо і викладаємо в змащену рослинним маслом глибоку сковорідку або сотейник. Моркву чистимо, натираємо на крупній терочке і додаємо до рису. Готуємо на слабенькому вогні до золотистого кольору. Потім підливаємо невелику кількість води і доводимо все до кипіння.
Цим часом промиваємо, обсушуємо, нашинковиваем тонкою соломкою капусту і висипаємо її до рису з морквою. Все перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо, періодично вливаючи воду, щоб страва не пригорає. В самому кінці підсолюємо, перчимо за смаком і коли гарнір буде повністю готовий, викладаємо на тарілку до качки.
Гарнір до качки з апельсинами

Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування смачного гарнір до качки, беремо сухий подрібнений горох, промиваємо його, замочуємо на 1 годину водою. Потім боби знову промиваємо, висипаємо в чашу мультиварки і заливаємо окропом, подсаливая за смаком. На приладі виставляємо режим «Гасіння», закриваємо кришкою і готуємо приблизно 2 години. У готове горохове пюре додаємо шматочок вершкового масла, перемішуємо і подаємо в якості гарніру до качку з апельсинами .
Рекомендуємо добрі рецепти

Качка, тушкована з капустою
Качка, тушкована з капустою - це чудове блюдо російської кухні. Приготувати таку смакота не складе особливої праці. Ми пропонуємо вам кілька корисних

Качка з айвою
Качка з айвою - оригінальне і вишукане блюдо, яке припаде до смаку і дорослим і дітям. Приготувати таку смакота не складе особливої праці. Ми для вас

Запечена качка
Качка, запечена в духовці - смачне блюдо для святкового столу. Способів її приготування досить багато. У нашій статті ми зібрали кілька простих і

Качка з квашеною капустою
Зазвичай качку готують за класичним рецептом, запікаючи в яблуках. Ми ж вам пропонуємо приготувати не менш смачне блюдо - качку з квашеною капустою.

Маринад для качки - рецепт
Маринади, без сумніву, надають стравам неповторний смак і аромат. І сьогодні ми з вами поговоримо про маринадах для качки. Давайте розберемо кілька

Гарнір в мультиварці
Мультиварка вже давно стала незамінною помічницею на будь-якій кухні. І сьогодні мова піде про гарнірах в цьому чудовому девайсі. У нашій статті ми