Страви з яловичого фаршу

Страва з м'ясного фаршу яловичого
Зараз ми вам розповімо, як зробити велику котлету по-німецьки. Це фактично запіканка з яловичого фаршу з прошарком з варених яєць і овочами.
Інгредієнти:
Приготування
Яйця (3 шт) відварюємо круто. М'якоть яловичини, корінь селери , розмочений шматочок хліба, часник і цибулю пропускаємо через м'ясорубку. Солимо, перчимо, за смаком додаємо мускатний горіх і сире яйце. Гарненько перемішуємо отриману масу. Варені яйця нарізаємо кружечками, а зелень кропу і петрушки подрібнюємо. Форму змащуємо олією, викладаємо половину фаршу і розрівнюємо його за допомогою ложки, змоченою у воді. Розкладаємо кружечки яєць зверху і посипаємо їх нарізаною зеленню. Далі викладаємо знову шар фаршу, знову вирівнюємо поверхню і змащуємо олією.
Випікаємо в духовці при 200 градусах близько 1 години. Після цього залишаємо запіканку ще хвилин на 15 в духовці, щоб вона увібрала в себе весь соус, який утворився в процесі випічки. Таке блюдо з яловичого фаршу м'ясного виходить дуже м'яким і соковитим. А подавати його можна з картоплею і овочевим салатом. Виходить відмінна альтернатива котлет - і швидше готується, і смачніше.
Дієтичне блюдо з яловичого фаршу
Інгредієнти:
Приготування
Рис промиваємо, потім заливаємо водою і на повільному вогні варимо до напівготовності близько 7 хвилин. Після цього воду зливаємо. Яловичий фарш з'єднайте з рисом, додаємо сіль і перемішуємо. За бажанням можна також додати трохи подрібненої зелені. З отриманої маси формуємо кульки завбільшки з волоський горіх.
На сковороді розтоплюємо вершкове масло, викладаємо підготовлені кульки, заливаємо їх сметаною, вливаємо стільки води, щоб вона покрила 2/3 тефтелькою. Накриваємо сковороду кришкою, спочатку на великому вогні доводимо до кипіння соусу, потім зменшуємо вогонь і тушкуємо дієтичне тефтелі з яловичого фаршу близько півгодини.
Оладки з м'ясом
Найчастіше оладки готують солодкими. А ми зараз розповімо, як приготувати оладки з м'ясом. Виходить смачне і ситне друге блюдо з яловичого фаршу.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Спочатку готуємо тісто для оладок: в глибоку миску вливаємо кефір, вбиваємо яйця і добре перемішуємо або збиваємо. Додаємо сіль, цукор, соду і знову розмішуємо. Поступово вводимо муку, не

Тепер готуємо фарш: подрібнену цибулю змішуємо з яловичим фаршем, додаємо подрібнену зелень, сіль і спеції за смаком. І знову гарненько вимішуємо.
На сковороді розігріваємо олію, столовою ложкою виливаємо тісто, зверху кладемо по 1 чайній ложці фаршу і зверху на фарш ще виливаємо 1 столову ложку тесту. Смажимо на сковороді під кришкою на повільному вогні спочатку з одного боку до утворення рум'яної скоринки, а потім і з іншого боку. Оладки з м'ясом готові!
Всі перераховані вище страви можна готувати і зі свинячого або свино-яловичого фаршу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Слойки з м'ясом
Слойки з м'ясом - це простий і швидкий варіант обіду або ланчу, коли зовсім немає часу на готування. Така випічка сподобається вашим близьким і

Курячі тефтелі
Тефтелі - улюблене багатьма страва з дитинства, яке обов'язково було в меню кожного дитячого садка. Ми поділимося з вами полегшеним рецептом

Тефтелі на сковороді
Тефтелі на сковороді з підливою виходять дуже соковитими і ароматними. Так, і подавати їх можна до будь-якого гарніру: картопляного пюре, гречку і т.

Котлети з яловичого фаршу
Котлети - страва, яку обожнюють і дорослі, і діти. Вони прекрасно підходять до різноманітних гарнірів. І сьогодні мова піде про ніжних і соковитих

Тефтелі в пароварці
Тефтелі - це смачні м'ясні кульки. Їх можна готувати в духовці, в мультиварці, а також в пароварці. Ось про останній спосіб ми сьогодні і поговоримо.

Біфштекс з фаршу
Сьогодні ми розглянемо ще один спосіб приготування ніжного і соковитого м'яса. Адже його можна готувати не тільки з свинини, яловичини, січеного