Омлет зі стручковою квасолею
Омлет зі стручковою квасолею - дуже оригінальне і ситне блюдо, що підходить як для сніданку, так і для розвантажувального вечері. Квасоля дивовижно поєднується з яйцями, а незрівнянний смак страви і яскраві кольори порадують вас навіть в самий похмурий день.
Інгредієнти:
яйце - 3 шт.;
молоко коров'яче - 50 мл;
олія - для смаження;
сир;
квасоля стручкова - 250 г;
помідори черрі - 5 шт.;
спеції.
Приготування
Розігріваємо Сковороду, наливаємо в неї трохи соняшникової масла й обсмажуємо в ньому близько 10 хвилин нарізані стручки квасолі, до напівготовності. Цим часом натираємо на тертці сир, а помідор черрі ріжемо навпіл. Яйця збиваємо з молоком, трохи підсолюємо і висипаємо в цю суміш половину порції натертого сиру, перемішуючи. Тепер все це акуратно виливаємо на сковороду з квасолею і зверху розкладаємо половинки помідорів. Чекаємо кілька хвилин, поки омлет схопиться, а потім посипаємо його залишилися сиром і готуємо під кришкою хвилин 10 на слабенькому вогні. Можете приготувати страву трохи іншим способом. Для цього форму для випічки промазуємо маслом, висипаємо в неї квасолю і заливаємо раніше приготовленої сумішшю. Зверху розкладаємо нарізані помідори і посипати рясно сиром. Відправляємо омлет в розігріту духовку і запікаємо його 25 хвилин до появи золотистої скоринки. Готову страву розрізаємо на невеликі порції і обережно розкладаємо по тарілках, щоб не поламати.
Інгредієнти:
варена квасоля - 300 г;
яйце - 4 шт.;
сметанка - 4 ст. ложки;
масло вершкове - 1 ст. ложка;
олія рослинна;
спеції.
Приготування
Яйця гарненько збиваємо зі сметанкою і спеціями. На сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла, додаємо трохи олії і викладаємо заздалегідь зварену квасолю. Обсмажуємо її хвилинки 3 помішуючи лопаткою, а потім заливаємо яєчною сумішшю і готуємо під кришкою до готовності.
Інгредієнти:
зелена стручкова заморожена квасоля - 300 г;
яйце - 3 шт.;
цибулина - 1 шт.;
спеції;
олія оливкова;
сир - 50 р.
Приготування
Стручкову квасолю попередньо розморожуємо, викладаємо на промазану оливковим маслом сковороду і смажимо 3 хвилинки. Потім додаємо подрібнену цибульку і готуємо ще кілька хвилин. Цим часом гарненько збиваємо яйця з сіллю, додаємо тертий сирок, перемішуємо і виливаємо отриману суміш в сковороду. Закриваємо кришкою і доводимо омлетик до готовності на самому слабенькому вогні.
Інгредієнти:
яєчний білок - 7 шт.;
спеції;
квасоля стручкова - 150 г;
коров'яче молоко - 150 мл;
спеції;
масло вершкове - 20 р.
Приготування
Яєчні білки виливаємо в глибоку миску, охолоджуємо, додаємо до них молоко, додаємо спеції за смаком і все перемішуємо вінчиком. Паралельно з цим готуємо поки стручкову квасолю: промиваємо її і бланшируем в підсоленій воді до готовності приблизно 3 хвилини. Потім перекладаємо її на 30 секунд в крижану воду, щоб вона зберегла свій насичений і яскравий колір. Воду з квасолі обережно зливаємо і перекладаємо її в білково-молочну суміш, ретельно перемішуючи. Чашу мультиварки промазуємо гарненько вершковим маслом, виливаємо підготовлену яєчну масу, закриваємо кришку приладу і готуємо омлет зі стручковою квасолею в режимі «Випічка» 30 хвилин. По закінченні часу акуратно перекладаємо його на тарілку, розрізаємо на невеликі порції і подаємо до столу в якості повноцінного сніданку.
Омлет зі стручковою квасолею
Інгредієнти:
Приготування
Розігріваємо Сковороду, наливаємо в неї трохи соняшникової масла й обсмажуємо в ньому близько 10 хвилин нарізані стручки квасолі, до напівготовності. Цим часом натираємо на тертці сир, а помідор черрі ріжемо навпіл. Яйця збиваємо з молоком, трохи підсолюємо і висипаємо в цю суміш половину порції натертого сиру, перемішуючи. Тепер все це акуратно виливаємо на сковороду з квасолею і зверху розкладаємо половинки помідорів. Чекаємо кілька хвилин, поки омлет схопиться, а потім посипаємо його залишилися сиром і готуємо під кришкою хвилин 10 на слабенькому вогні. Можете приготувати страву трохи іншим способом. Для цього форму для випічки промазуємо маслом, висипаємо в неї квасолю і заливаємо раніше приготовленої сумішшю. Зверху розкладаємо нарізані помідори і посипати рясно сиром. Відправляємо омлет в розігріту духовку і запікаємо його 25 хвилин до появи золотистої скоринки. Готову страву розрізаємо на невеликі порції і обережно розкладаємо по тарілках, щоб не поламати.
Рецепт омлету з квасолею
Інгредієнти:
Приготування
Яйця гарненько збиваємо зі сметанкою і спеціями. На сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла, додаємо трохи олії і викладаємо заздалегідь зварену квасолю. Обсмажуємо її хвилинки 3 помішуючи лопаткою, а потім заливаємо яєчною сумішшю і готуємо під кришкою до готовності.
Омлет із зеленою квасолею та сиром
Інгредієнти:
Приготування
Стручкову квасолю попередньо розморожуємо, викладаємо на промазану оливковим маслом сковороду і смажимо 3 хвилинки. Потім додаємо подрібнену цибульку і готуємо ще кілька хвилин. Цим часом гарненько збиваємо яйця з сіллю, додаємо тертий сирок, перемішуємо і виливаємо отриману суміш в сковороду. Закриваємо кришкою і доводимо омлетик до готовності на самому слабенькому вогні.
Омлет з квасолею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Яєчні білки виливаємо в глибоку миску, охолоджуємо, додаємо до них молоко, додаємо спеції за смаком і все перемішуємо вінчиком. Паралельно з цим готуємо поки стручкову квасолю: промиваємо її і бланшируем в підсоленій воді до готовності приблизно 3 хвилини. Потім перекладаємо її на 30 секунд в крижану воду, щоб вона зберегла свій насичений і яскравий колір. Воду з квасолі обережно зливаємо і перекладаємо її в білково-молочну суміш, ретельно перемішуючи. Чашу мультиварки промазуємо гарненько вершковим маслом, виливаємо підготовлену яєчну масу, закриваємо кришку приладу і готуємо омлет зі стручковою квасолею в режимі «Випічка» 30 хвилин. По закінченні часу акуратно перекладаємо його на тарілку, розрізаємо на невеликі порції і подаємо до столу в якості повноцінного сніданку.
Рекомендуємо добрі рецепти
Омлет з ковбасою
Омлет завжди був ідеальним стравою до сніданку, тому, пропонуємо вам різноманітити ранкову трапезу, приготувавши омлет з ковбасою - просте і
Омлет з шинкою
Омлет з шинкою - прекрасне блюдо, дивовижно підходить до будь-якого сніданку, полуденка, а також розвантажувального вечері. Пропонуємо вашій увазі
Омлет з молоком
Омлет - це смачне блюдо для сніданку, яке обожнюють і дорослі і діти. Способів його приготування безліч. Але сьогодні ми поговоримо про самих простих
Омлет з куркою
Ніжний і дуже смачний омлет з куркою чудово підійде не тільки для сніданку, але і для розвантажувального легкого вечері. Тут можна використовувати
Омлет з овочами
Омлет - це чудовий варіант сніданку для всієї родини. Способів його приготування досить багато, все залежить від ваших уподобань. І сьогодні ми
Омлет зі шпинатом
Шпинат - корисна рослина, багата мінеральними солями і залізом. І сьогодні ми підкажемо вам кілька простих варіантів створення омлету зі шпинатом.