Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Омлет зі стручковою квасолею

Омлет зі стручковою квасолею

21-03-2015, 18:16
886
Омлет зі стручковою квасолею
Омлет зі стручковою квасолею - дуже оригінальне і ситне блюдо, що підходить як для сніданку, так і для розвантажувального вечері. Квасоля дивовижно поєднується з яйцями, а незрівнянний смак страви і яскраві кольори порадують вас навіть в самий похмурий день.

Омлет зі стручковою квасолею


Інгредієнти:

  • яйце - 3 шт.;

  • молоко коров'яче - 50 мл;

  • олія - для смаження;

  • сир;

  • квасоля стручкова - 250 г;

  • помідори черрі - 5 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    Розігріваємо Сковороду, наливаємо в неї трохи соняшникової масла й обсмажуємо в ньому близько 10 хвилин нарізані стручки квасолі, до напівготовності. Цим часом натираємо на тертці сир, а помідор черрі ріжемо навпіл. Яйця збиваємо з молоком, трохи підсолюємо і висипаємо в цю суміш половину порції натертого сиру, перемішуючи. Тепер все це акуратно виливаємо на сковороду з квасолею і зверху розкладаємо половинки помідорів. Чекаємо кілька хвилин, поки омлет схопиться, а потім посипаємо його залишилися сиром і готуємо під кришкою хвилин 10 на слабенькому вогні. Можете приготувати страву трохи іншим способом. Для цього форму для випічки промазуємо маслом, висипаємо в неї квасолю і заливаємо раніше приготовленої сумішшю. Зверху розкладаємо нарізані помідори і посипати рясно сиром. Відправляємо омлет в розігріту духовку і запікаємо його 25 хвилин до появи золотистої скоринки. Готову страву розрізаємо на невеликі порції і обережно розкладаємо по тарілках, щоб не поламати.

    Рецепт омлету з квасолею


    Інгредієнти:

  • варена квасоля - 300 г;

  • яйце - 4 шт.;

  • сметанка - 4 ст. ложки;

  • масло вершкове - 1 ст. ложка;

  • олія рослинна;

  • спеції.


  • Приготування
    Яйця гарненько збиваємо зі сметанкою і спеціями. На сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла, додаємо трохи олії і викладаємо заздалегідь зварену квасолю. Обсмажуємо її хвилинки 3 помішуючи лопаткою, а потім заливаємо яєчною сумішшю і готуємо під кришкою до готовності.

    Омлет із зеленою квасолею та сиром


    Інгредієнти:

  • зелена стручкова заморожена квасоля - 300 г;

  • яйце - 3 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • спеції;

  • олія оливкова;

  • сир - 50 р.


  • Приготування
    Стручкову квасолю попередньо розморожуємо, викладаємо на промазану оливковим маслом сковороду і смажимо 3 хвилинки. Потім додаємо подрібнену цибульку і готуємо ще кілька хвилин. Цим часом гарненько збиваємо яйця з сіллю, додаємо тертий сирок, перемішуємо і виливаємо отриману суміш в сковороду. Закриваємо кришкою і доводимо омлетик до готовності на самому слабенькому вогні.

    Омлет з квасолею в мультиварці


    Інгредієнти:

  • яєчний білок - 7 шт.;

  • спеції;

  • квасоля стручкова - 150 г;

  • коров'яче молоко - 150 мл;

  • спеції;

  • масло вершкове - 20 р.


  • Приготування
    Яєчні білки виливаємо в глибоку миску, охолоджуємо, додаємо
    Омлет зі стручковою квасолею
    до них молоко, додаємо спеції за смаком і все перемішуємо вінчиком. Паралельно з цим готуємо поки стручкову квасолю: промиваємо її і бланшируем в підсоленій воді до готовності приблизно 3 хвилини. Потім перекладаємо її на 30 секунд в крижану воду, щоб вона зберегла свій насичений і яскравий колір. Воду з квасолі обережно зливаємо і перекладаємо її в білково-молочну суміш, ретельно перемішуючи. Чашу мультиварки промазуємо гарненько вершковим маслом, виливаємо підготовлену яєчну масу, закриваємо кришку приладу і готуємо омлет зі стручковою квасолею в режимі «Випічка» 30 хвилин. По закінченні часу акуратно перекладаємо його на тарілку, розрізаємо на невеликі порції і подаємо до столу в якості повноцінного сніданку.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Омлет з ковбасою
    Омлет з ковбасою
    Омлет завжди був ідеальним стравою до сніданку, тому, пропонуємо вам різноманітити ранкову трапезу, приготувавши омлет з ковбасою - просте і
    Омлет з шинкою
    Омлет з шинкою
    Омлет з шинкою - прекрасне блюдо, дивовижно підходить до будь-якого сніданку, полуденка, а також розвантажувального вечері. Пропонуємо вашій увазі
    Омлет з молоком
    Омлет з молоком
    Омлет - це смачне блюдо для сніданку, яке обожнюють і дорослі і діти. Способів його приготування безліч. Але сьогодні ми поговоримо про самих простих
    Омлет з куркою
    Омлет з куркою
    Ніжний і дуже смачний омлет з куркою чудово підійде не тільки для сніданку, але і для розвантажувального легкого вечері. Тут можна використовувати
    Омлет з овочами
    Омлет з овочами
    Омлет - це чудовий варіант сніданку для всієї родини. Способів його приготування досить багато, все залежить від ваших уподобань. І сьогодні ми
    Омлет зі шпинатом
    Омлет зі шпинатом
    Шпинат - корисна рослина, багата мінеральними солями і залізом. І сьогодні ми підкажемо вам кілька простих варіантів створення омлету зі шпинатом.