Посикунчики

Уральські «Посикунчики» отримали саме таку назву, тому що вони бризкає соком при надкусивании, тобто «сикают». Їдять їх гарячими, з пилу, з жару, з різними соусами - розводять оцет з перцем або роблять закуску з хрону.
Як приготувати посикунчики?
Тісто для пиріжків замішується як на пельмені або чебуреки - прісне. Потім викладається начинка, додається шматочок масла, щоб посикунчик був соковитим, і смажать у фритюрі. Обов'язково ретельно защипивайте краю, щоб сік не витік під час приготування, інакше ваш пиріжок не сикнет, а значить посикунчик не правильний, не вдався.
Посикунчики з м'ясом, рецепт
Якими зробити ваші пиріжки - зовсім крихітними, на один укус, або розміром зі звичайний пиріжок - вирішувати вам. У будь-якому випадку, розлетяться вони швидко. Для фаршу ми пропонуємо вам взяти свинину, але ви можете спробувати приготувати посикунчик з курячим фаршем або зі свининою та яловичиною в співвідношенні 50/50.
Інгредієнти:
Для фаршу:
Для тіста:
Приготування
Прокручуємо Через м'ясорубку м'ясо і цибулю (або візьміть готовий фарш), додаємо дрібно нарізаний зелений лук, перець, сіль і холодну воду. Замішуємо фарш, він повинен бути злегка рідкуватим.
Для тесту: у гарячій воді, але не окропі, розмішуємо вершкове і рослинне масло, сіль, і додаємо борошно. В рецепті тесту для посикунчиков не вказано точну кількість борошна, беріть стільки, щоб воно вийшло м'яким і еластичним.
Формуємо з тіста невеликі кульки, а їх розкачуємо в коржі. Трохи змащуємо поверхню олією, на кожен посикунчик викладаємо начинку і маленький шматочок вершкового масла. Защипуємо краю і обсмажуємо у фритюрі (киплячому рослинному маслі). Ось і все, можна пиріжки посикунчики подавати на стіл.
Посикунчики - рецепт
Можете спробувати замісити тісто для посикунчиков на сметані, тоді пиріжок вийде більш соковитим.
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо яйця зі сметаною і сіллю, додаємо гарячу воду, потім поступово вводимо борошно і замішуємо тісто, як на пельмені. Потім фарш солимо, перчимо, додаємо прокручений на м'ясорубці цибулю і воду.

Соус для посикунчиков ви можете приготувати з оцту, гірчиці і чорного перцю. Вмочайте кожен пиріжок в соус і їжте на здоров'я!
Рекомендуємо добрі рецепти

Пиріжки з печінкою
Пиріжки з печінкою - чудове ласощі для вихідного дня. Готувати їх не так довго, як думають деякі, що є ще одним плюсом на користь даної страви. Про

Як приготувати чебуреки?
Чебуреки з сиром - відмінне блюдо, яке може стати як сніданком, так і чудовим перекусом. Чому саме з сиром? Так адже не всі люблять м'ясо. Ну а для

Хычины з сиром
Хичини - це дуже відомий і популярний на Кавказі блюдо. Готують його по-різному, адже скільки народів, стільки і рецептів. Сьогодні ми розповімо вам

Пиріжки з рисом
Пиріжки з рисом - досить бюджетний варіант смачного і ситного обіду. І зараз ми поділимося рецептом створення універсального тесту для них і

Пиріжки з листкового тіста
Розтягаї - смачне блюдо російської кухні, яке популярне у всьому світі. Їх готують з рибою, м'ясом, повидлом. І сьогодні ми розберемося, як його

Заварне тісто для чебуреків
Чебуреки - дуже популярне блюдо, яке найчастіше готують з прісного тіста. Ми вам радимо спробувати зробити заварне тісто. Воно навіть більше підійде