Батон в духовці - рецепт

Як спекти батон в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
Для того щоб спекти батон в духовці, розтоплюємо спочатку в мікрохвильовці вершкове масло і трохи охолоджуємо. Потім додаємо в нього сіль, цукор, сухі дріжджі і трохи води. Гарненько все перемішуємо і залишаємо постояти в теплому місці приблизно 10 хвилин. Далі поступово додаємо борошно і замішуємо м'яке тісто. Тепер кладемо його в тепле місце і залишаємо підніматися до збільшення в об'ємі в 2 рази.
Після цього поділяємо тісто на кілька частин і формуємо з них батони потрібного нам розміру. Присипаємо борошном деко і викладаємо на нього заготовки. Зверху робимо гострим ножем по діагоналі кілька надрізів, накриваємо батони рушником і залишаємо на 30 хвилин в теплі. Духовку розігріваємо до 210 градусів. Яйце розмішуємо вилочкою, змащуємо поверхню і випікаємо 15 хвилин. Після цього зменшуємо температуру і печемо батони до рум'яного кольору ще хвилин 30. Потім перекладаємо їх акуратно на решітку і даємо повністю охолонути.
Рецепт батона, запеченого в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Оливки і маслини без кісточок шаткуємо тоненькими кільцями. Вершкове масло, сир і домашній майонез перемішуємо до однорідності і додаємо порубаний дрібненько зелений цибулька. Батон розрізаємо на порційні шматочки, намазуємо приготовану суміш викладаємо на деко і запікаємо в розігрітій духовці 15 хвилин.
Батон з начинкою в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Часник чистимо, видавлюємо через прес. Сир натираємо на середній терочке. Петрушку і кріп дрібно шаткуємо. В окремій мисці з'єднуємо масло, часник, сир і свіжу зелень. В батоні робимо глибокі надрізи, заповнюємо їх сирною начинкою, вкладаємо скибочки шинки і кружечки помідорів. Батон загортаємо у фольгу і запікаємо протягом 20 хвилин в нагрітій духовці. Після цього перекладаємо готовий хліб на тарілку, накриваємо полотенчиком і даємо охолонути.
Батон в духовці з фаршем
Інгредієнти:
Приготування
Батон розрізаємо впоперек навпіл, акуратно виймаємо середину так, що б залишилися тільки стіночки. Хлібну мякушку заливаємо молоком і залишаємо розмокати. Потім беремо м'ясний фарш, додаємо в нього подрібнену цибулю, тертий часник, вимочений батон і солимо за смаком. Гарненько вимішуємо начинку і фаршируємо нею половинки батона. Далі з'єднуємо обидві половинки між собою, щільно загорнути у декілька шарів фольгою і відправляємо на годину в духовку.
Батон з сиром в духовці
Інгредієнти:

Приготування
Отже, зелень промиваємо і дрібно рубаємо. Домашній сир натираємо на крупній терочке. Тепер з'єднуємо в мисці м'яке масло, сир, свіжу зелень і часник, видавлений через прес. Всі інгредієнти добре перемішуємо до однорідного стану. Половину батона надрізаємо на шматочки товщиною 2 сантиметри, але не розрізаємо до кінця. Заповнюємо поглиблення сирною масою, загортаємо часниковий батон у фольгу і запікаємо в розігрітій духовці 20 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рецепт бутербродами зі шпротами
Бутерброди, здавалося б, така проста і невигадлива закуска. А ось і ні. Вони несуть в собі настільки велика різноманітність смаку, що диву даєшся -

Фарширований батон
Гарячі бутерброди, або піцу на велику компанію з лишком замінить цілий фарширований батон. У таку закуску можна додавати улюблені інгредієнти,

Піца з батона
Усім нам чудово знайоме таке італійське блюдо, як піца. Її звичайно роблять із дріжджового або листкового тіста, але сьогодні ми пропонуємо вам

Гарячі бутерброди з рибою
Гарячі бутерброди люблять багато. Найчастіше їх готують з ковбасою, шинкою або м'ясом. А ми вам розповімо, як зробити чудову закуску з рибою.

Грінки з батона
Грінки - це обсмажені з двох сторін шматочки хліба. Вони можуть бути солодкими, соленими і навіть гострими. І сьогодні ми розглянемо всі ці види

Батон - рецепт
Приготувати батон будинку без хлібопічки - завдання, на перший погляд, непросте. Однак з рецептами з нашої статті ви зможете готувати це популярне