Фарширований батон

Фарширований батон в духовці
Інгредієнти:
Приготування
З батона вздовж зрізаємо верхню частину і акуратно виймаємо м'якоть. В половину м'якушки додаємо вершки, томатну пасту і перемішуємо. Шпик нарізаємо невеликими кубиками, обсмажуємо на рослинній олії, потім додаємо нарізані печериці, подрібнену цибулю, фарш і обсмажуємо до готовності фаршу. Розмочений м'якуш злегка віджимаємо і додаємо на сковороду до решти інгредієнтів, додаємо яйце, сіль, подрібнену зелень і перець за смаком. Все добре перемішуємо і заповнюємо отриманою масою заглиблення в батоні. Після цього акуратно поміщаємо його на деко, збризкуємо розтопленим вершковим маслом і запікаємо при 180 градусах хвилин 20 після чого посипаємо зверху тертим сиром і відправляємо ще в духовку, поки сир не покриється рум'яною скоринкою. Подаємо фарширований батон до столу гарячим, розрізаємо на порційні шматочки.
Батон фарширований консервою
Інгредієнти:
Приготування
У цьому рецепті можна використовувати будь-які рибні консерви в олії - сардину, сайру або будь-яку іншу.
В батоні з обох кінців зрізаємо окраєць, акуратно виймаємо м'якоть, повинна вийти «труба». З консерви зливаємо масло і розминаємо її виделкою. В тарілці змішуємо половину м'якушки, консерву, порізані кубиками варені яйця, підсмажену до золотистого кольору цибулю, розм'якшене вершкове масло і подрібнену зелень, якщо потрібно, то солимо і перчимо за смаком. Отриманою сумішшю фаршируємо батон і прибираємо в холодильник приблизно на годину. Перед подачею батон, фаршировані рибою, нарізаємо скибочками.
Як приготувати батон фарширований сиром і шинкою?
Інгредієнти:
Приготування
Беремо батон, видаляємо з нього м'якуш - найзручніше це зробити, поділивши багет на 3-4 частини. Робимо начинку: солодкий перець, шинку, оливки нарізаємо кубиками, сир тремо на тертці, додаємо сир і часник, пропущений через прес. Добре перемішуємо і щільно наповнюємо батон. Загортаємо його в плівку і кладемо в холодильник мінімум на годину. Подаємо на стіл, порізавши на шматочки.
Батон, фарширований ковбасою і сиром - рецепт
Інгредієнти:

Приготування
Батон надрізаємо посередині і витаскиеваем м'якуш. Готуємо начинку: натираємо сир і ковбасу на крупній тертці (щоб ковбаса легше терлась, можна покласти її морозилку хвилин на 20), додаємо сире яйце, майонез і м'якуш, порізану невеликими кубиками. Все перемішуємо і начиняємо отриманою масою хліб. Потім акуратно переносимо фарширований батон на сковороду з розігрітим рослинним маслом і обсмажуємо до тих пір, поки сир не розплавиться. Особливо смачний такий гарячий бутеброд на сковороді у гарячому вигляді.
Рекомендуємо добрі рецепти

Батон в духовці - рецепт
Батон можна купити в будь-якому продуктовому магазині, але хіба він буде таким же корисним, як приготовлений своїми руками. В нашій сьогоднішній

Рецепт бутербродами зі шпротами
Бутерброди, здавалося б, така проста і невигадлива закуска. А ось і ні. Вони несуть в собі настільки велика різноманітність смаку, що диву даєшся -

Гарячі бутерброди на сковороді
Прийшли з роботи, а про вечерю ніхто не подбав? Так не хочеться стояти біля плити і готувати, адже був важкий день. На допомогу прийде рецепт гарячих

Гарячі бутерброди з рибою
Гарячі бутерброди люблять багато. Найчастіше їх готують з ковбасою, шинкою або м'ясом. А ми вам розповімо, як зробити чудову закуску з рибою.

Гарячі бутерброди з сайрою
Напевно, мало хто здогадується, що дуже смачні гарячі бутерброди можна зробити з рибною консервою. І сьогодні мова піде про дивовижних закуски з

Грінки з батона
Грінки - це обсмажені з двох сторін шматочки хліба. Вони можуть бути солодкими, соленими і навіть гострими. І сьогодні ми розглянемо всі ці види