У цій статті ви знайдете відмінну альтернативу звичним гарячих бутербродів - ми вам розповімо, як приготувати фаршировані батон. Це оригінальна закуска готується швидко і просто з доступних продуктів, які практично завжди є в холодильнику.
Фарширований батон в духовці
Інгредієнти: білий батон - 1 шт.; шпик - 100 г; цибуля - 1 шт.; фарш м'ясний - 05 кг; яйця - 1 шт.; печериці - 200 г; вершки - 100 г; томатна паста - 3 ст. ложки; тертий твердий сир - 2 ст. ложки; розтоплене вершкове масло - 2 ст. ложки; рослинна олія для смаження; зелень, сіль, перець - за смаком. Приготування З батона вздовж зрізаємо верхню частину і акуратно виймаємо м'якоть. В половину м'якушки додаємо вершки, томатну пасту і перемішуємо. Шпик нарізаємо невеликими кубиками, обсмажуємо на рослинній олії, потім додаємо нарізані печериці, подрібнену цибулю, фарш і обсмажуємо до готовності фаршу. Розмочений м'якуш злегка віджимаємо і додаємо на сковороду до решти інгредієнтів, додаємо яйце, сіль, подрібнену зелень і перець за смаком. Все добре перемішуємо і заповнюємо отриманою масою заглиблення в батоні. Після цього акуратно поміщаємо його на деко, збризкуємо розтопленим вершковим маслом і запікаємо при 180 градусах хвилин 20 після чого посипаємо зверху тертим сиром і відправляємо ще в духовку, поки сир не покриється рум'яною скоринкою. Подаємо фарширований батон до столу гарячим, розрізаємо на порційні шматочки.
Батон фарширований консервою
Інгредієнти: батон - 1 шт.; рибні консерви в олії - 1 банка; яйця - 2 шт.; цибуля (невеликий) - 1 шт.; вершкове масло - 100 г; зелень кропу і петрушки - 30 г; сіль, чорний мелений перець - за смаком. Приготування У цьому рецепті можна використовувати будь-які рибні консерви в олії - сардину, сайру або будь-яку іншу.
В батоні з обох кінців зрізаємо окраєць, акуратно виймаємо м'якоть, повинна вийти «труба». З консерви зливаємо масло і розминаємо її виделкою. В тарілці змішуємо половину м'якушки, консерву, порізані кубиками варені яйця, підсмажену до золотистого кольору цибулю, розм'якшене вершкове масло і подрібнену зелень, якщо потрібно, то солимо і перчимо за смаком. Отриманою сумішшю фаршируємо батон і прибираємо в холодильник приблизно на годину. Перед подачею батон, фаршировані рибою, нарізаємо скибочками.
Як приготувати батон фарширований сиром і шинкою?
Інгредієнти: батон - 1 шт.; сир - 200 г; солодкий перець - 1 шт.; шинка - 100 г; твердий сир - 100 г; оливки - 50 г; часник - 2 зубчики. Приготування Беремо батон, видаляємо з нього м'якуш - найзручніше це зробити, поділивши багет на 3-4 частини. Робимо начинку: солодкий перець, шинку, оливки нарізаємо кубиками, сир тремо на тертці, додаємо сир і часник, пропущений через прес. Добре перемішуємо і щільно наповнюємо батон. Загортаємо його в плівку і кладемо в холодильник мінімум на годину. Подаємо на стіл, порізавши на шматочки.
Батон, фарширований ковбасою і сиром - рецепт
Інгредієнти: батон - 1 шт.; твердий сир - 200 г; ковбаса варена - 300 г; яйця - 1 шт.; майонез - 100 р. Приготування Батон надрізаємо посередині і витаскиеваем м'якуш. Готуємо начинку: натираємо сир і ковбасу на крупній тертці (щоб ковбаса легше терлась, можна покласти її морозилку хвилин на 20), додаємо сире яйце, майонез і м'якуш, порізану невеликими кубиками. Все перемішуємо і начиняємо отриманою масою хліб. Потім акуратно переносимо фарширований батон на сковороду з розігрітим рослинним маслом і обсмажуємо до тих пір, поки сир не розплавиться. Особливо смачний такий гарячий бутеброд на сковороді у гарячому вигляді.