Грибні кульочки з листкового тіста
Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати смачні і ситні грибні кульочки і прикрасити ними будь яке свято. Таке блюдо можна подавати і в якості закуски на фуршетний стіл, а можна просто напекти їх до чаю, до приходу нежданих гостей!
Інгредієнти:
тісто листкове - 1 упаковка;
гриби свіжі - 300 г;
цибулина - 1 шт.;
сир - 100 г;
яєчний жовток для змазування.
Приготування
Спочатку давайте приготуємо начинку: гриби і цибулю обробляємо, дрібненько ріжемо і обсмажуємо на розігрітій олії до рум'яного кольору. Після цього чекаємо, поки грибочки трохи охолонуть і додаємо натертий сир. Все ретельно перемішуємо і підсолюємо масу за смаком. Листкове тісто злегка розкачуємо на столі, присипаємо борошном і розрізаємо на квадратики. На кожен викладаємо начинку і скручуємо в акуратні кульки. Шви добре притискаємо по всій довжині і викладаємо заготовки на змащений маслом деко. Зверху покриваємо їх жовтком і відправляємо грибні кульочки в духовку. Випікаємо страва до зарум'янювання при 180°С.
Інгредієнти:
листкове дріжджове тісто - 500 г;
картопля - 4 шт.;
печериці - 400 р;
цибулина - 1 шт.;
сир - 200 г;
кріп - 1 пучок;
спеції;
масло рослинне - 30 г;
яйце для змащування.
Приготування
Картоплю миємо, відварюємо в мундирі, охолодити, очистити від шкірки і нарізаємо маленькими кубиками. Цибулю чистимо, дрібно шаткуємо, а печериці обробляємо і рубаємо пластинами. Розігріваємо Сковороду, наливаємо олію, додаємо цибулю і пасеруємо його рівно хвилинку. Далі додаємо гриби і, періодично помішуючи, обсмажуємо овочі ще 10 хвилин, поки не випарується вся зайва рідина. Сир натираємо на крупній тертці. Потім беремо глибоку миску і змішуємо в неї картоплю, сир, обжарку і дрібно нарізаний укропчик, всі підсолюємо і перчимо. Тепер викладаємо на стіл пласт тіста, присипаємо його борошном, розкачуємо потоньше і розрізаємо на 9 квадратиків. Яйце збиваємо виделкою в піну. Далі квадрат тіста змащуємо яєчною сумішшю, викладаємо в центр декілька ложок начинки і загортаємо спочатку один кут, а потім другий, надаючи тесту форму кульочка. Зверху знову змащуємо його яйцем і перекладаємо на деко, застелене силіконовим килимком. Випікаємо блюдо в розігрітій до 180°С духовці близько 15 хвилин, до зарум'янювання.
Кульочки з грибами з листкового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку давайте приготуємо начинку: гриби і цибулю обробляємо, дрібненько ріжемо і обсмажуємо на розігрітій олії до рум'яного кольору. Після цього чекаємо, поки грибочки трохи охолонуть і додаємо натертий сир. Все ретельно перемішуємо і підсолюємо масу за смаком. Листкове тісто злегка розкачуємо на столі, присипаємо борошном і розрізаємо на квадратики. На кожен викладаємо начинку і скручуємо в акуратні кульки. Шви добре притискаємо по всій довжині і викладаємо заготовки на змащений маслом деко. Зверху покриваємо їх жовтком і відправляємо грибні кульочки в духовку. Випікаємо страва до зарум'янювання при 180°С.
Рецепт грибних кульочки
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю миємо, відварюємо в мундирі, охолодити, очистити від шкірки і нарізаємо маленькими кубиками. Цибулю чистимо, дрібно шаткуємо, а печериці обробляємо і рубаємо пластинами. Розігріваємо Сковороду, наливаємо олію, додаємо цибулю і пасеруємо його рівно хвилинку. Далі додаємо гриби і, періодично помішуючи, обсмажуємо овочі ще 10 хвилин, поки не випарується вся зайва рідина. Сир натираємо на крупній тертці. Потім беремо глибоку миску і змішуємо в неї картоплю, сир, обжарку і дрібно нарізаний укропчик, всі підсолюємо і перчимо. Тепер викладаємо на стіл пласт тіста, присипаємо його борошном, розкачуємо потоньше і розрізаємо на 9 квадратиків. Яйце збиваємо виделкою в піну. Далі квадрат тіста змащуємо яєчною сумішшю, викладаємо в центр декілька ложок начинки і загортаємо спочатку один кут, а потім другий, надаючи тесту форму кульочка. Зверху знову змащуємо його яйцем і перекладаємо на деко, застелене силіконовим килимком. Випікаємо блюдо в розігрітій до 180°С духовці близько 15 хвилин, до зарум'янювання.
Рекомендуємо добрі рецепти
Слойки з грибами
Слойки з грибами - це просте і швидке в приготуванні блюдо, яке можна подати до чаю або кави. Давайте розберемо кілька простих рецептів цієї
Пиріжки з листкового тіста
Розтягаї - смачне блюдо російської кухні, яке популярне у всьому світі. Їх готують з рибою, м'ясом, повидлом. І сьогодні ми розберемося, як його
Курник з листкового тіста
Курник - страва російської кухні, в якому обов'язковим інгредієнтом є куряче м'ясо. І сьогодні ми докладно розповімо вам, як зробити його з
Піца з сосисками
Традиційна піца - італійська страва, абсолютно відрізняється від піци, приготованої в наших будинках. Зазвичай ми додаємо в таку піцу все, що
Листкове тісто з сиром
Хочете здивувати близьких смачною домашньою випічкою? Тоді зробіть дивовижні булочки з листкового тіста з сиром. А наші цікаві та оригінальні рецепти
Листкове тісто з повидлом
Випічка з листкового тіста завжди вважалася самою швидкою і легкою, а в якості начинки можна вибрати джем, варення, згущене молоко і т. д. Давайте