Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як готувати перепелів?

Як готувати перепелів?

19-03-2015, 18:30
690
Як готувати перепелів?
Перепелине м'ясо одне із самих ніжних та запашних. У старовину на Русі без страв з перепелів не обходилося жодне застілля. До того ж дичину ця водилася на російських просторах у величезній кількості, і полювання на перепілок була вільною. Зараз же, перепели є чимось вишуканим і не зовсім по кишені кожному бажаючому. Але, навіть не дивлячись на це, вони залишаються одним з блюд, яке часто можна зустріти на столі у багатьох будинках. Тим не менш, рецепти приготування страв з перепелів зовсім не складні.

Як правильно готувати перепелів?



Інгредієнти:

  • перепели - 4 шт.;

  • часник - 5 зубчиків;

  • рослинне масло - 2 ст. ложки;

  • сіль, перець.



  • Приготування
    Для початку трохи підпалите тушки перепелів, так щоб не зіпсувати тонку шкірку. Потім добре промийте і обсушіть дичину. Приготуйте маринад: продавіть часник в невелику піалу, додайте сіль і перець за смаком і перемішайте. Влийте рослинне масло і добре перетріть з часником. Натріть перепелів зовні і всередині приготовленим маринадом і залиште на півгодини просочитися. Коли перепела промаринуются, обгорніть їх у фольгу і викладіть на деко. Запікайте при температурі 200 градусів близько години. По закінченню години, витягніть перепелів, акуратно розгорніть фольгу, щоб не витік сік, і відправте назад в духовку запікатися до повної готовності. Під час другого запікання, періодично поливайте перепелів соком.

    Фаршировані перепела - рецепт



    Одне з найсмачніших і відомих страв - фаршировані перепела «По-царськи». Головне пам'ятайте, що перепелів потрібно вибирати і готувати з розрахунку по дві тушки на людину. Цього достатньо, щоб оцінити вишуканий смак перепелів, і в теж час не перенаситится.

    Інгредієнти:

  • перепели - 4 шт.;

  • яблуко (кисле) - 1 шт.;

  • шинка (скибочки) - 150 г;

  • куряча печінка - 200 г;

  • цибуля - 2 шт.;

  • борошно - 1 ст. ложка;

  • соєвий соус - 1 ст. ложка;

  • оливкова олія - 1 ст. ложка;

  • паприка - 1 ч. ложка;

  • мед - 1 ч. ложка;

  • рослинна олія;

  • сіль, перець.



  • Приготування
    Перепелів добре промийте і обсушіть. Приготуйте маринад: змішати соєвий соус, оливкова олія, паприку і мед. Добре натріть перепелів маринадом, загорнути у харчову плівку і залишити на годину в холодильнику. Курячу печінку дрібно поріжте і обсмажте в сковороді приблизно 10 хвилин, після чого додайте дрібно порізані чищені яблука, перець і сіль. Смажте На середньому вогні все це ще 5 хвилин. Перепілок нафаршируйте начинкою з печінки і оберніть скибочками бекону. Викладіть їх на деко з фольгою грудками вгору. Запікайте в добре розігрітій духовці близько години при температурі 200 градусів.

    Рецепт смажених перепелів



    Інгредієнти:

  • перепели - 4 шт.;

  • цибуля - 2 шт.;

  • оливкова масло - 100 г;

  • вершкове масло - 50 г;

  • часник - 6 зубчиків;

  • сіль, перець.



  • Приготування
    Як готувати перепелів?

    Перепелів злегка обпалити на вогні, потім промийте і обсушіть. Розріжте тушки на дві честі вздовж хребта. Змішайте оливкова олія з сіллю і перцем. Полийте сумішшю перепелів, потім дрібно порубаєте часник і посипте їм тушки і обітріть їх. При бажанні ще трохи поперчіть. Розігрійте в сковороді оливкову олію, а коли воно почне пузиритися, додайте вершкове. На сильному вогні обсмажуйте половинки перепелів за 7-8 хвилин з кожного боку кілька разів. Перепели повинні бути з добре запеченою скоринкою. Коли ви побачите, що дичину готова, поріжте цибулю півкільцями і додати до перепілкам. Зменшіть вогонь до середнього і тушкуйте під кришкою 20 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Курячі стегенця в духовці
    Курячі стегенця в духовці
    Одне з найулюбленіших дитячих страв - запечені курячі стегенця. Це блюдо краще всього готувати в духовці, в спеціальному рукаві для запікання, який
    Як приготувати гусака в духовці?
    Як приготувати гусака в духовці?
    Як приготувати гусака в духовці? Цим питанням задаються дуже багато господинь, особливо якщо цю птицю вони готують в перший раз. Якраз для такого
    Як приготувати рябчика?
    Як приготувати рябчика?
    Якщо у вас з'явилася можливість приготувати рябчиків, то не втрачайте її! Ця пташка дуже смачна, особливо в супи і страви в духовці. Саме про них і
    Фаршировані шампіньйони - рецепти
    Фаршировані шампіньйони - рецепти
    Фаршировані шампіньйони - нечасте блюдо в нашій країні. Все тому, що не всі люблять гриби, так і витратити певну кількість часу на них потрібно. Але
    Курячі крильця в аерогрилі
    Курячі крильця в аерогрилі
    Хрусткі курячі крильця люблять абсолютно всі, проте не завжди виходить приготувати їх належним чином. Щоб ваше блюдо вийшло красивим і неймовірно
    Куряче філе в пароварці
    Куряче філе в пароварці
    Куряче філе - відмінне блюдо, готувати яке можна багатьма способами. Один з них - приготування в пароварці. Зробити курячу грудку за таким рецептом