Як готувати перепелів?
Перепелине м'ясо одне із самих ніжних та запашних. У старовину на Русі без страв з перепелів не обходилося жодне застілля. До того ж дичину ця водилася на російських просторах у величезній кількості, і полювання на перепілок була вільною. Зараз же, перепели є чимось вишуканим і не зовсім по кишені кожному бажаючому. Але, навіть не дивлячись на це, вони залишаються одним з блюд, яке часто можна зустріти на столі у багатьох будинках. Тим не менш, рецепти приготування страв з перепелів зовсім не складні.
Інгредієнти:
перепели - 4 шт.;
часник - 5 зубчиків;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
сіль, перець.
Приготування
Для початку трохи підпалите тушки перепелів, так щоб не зіпсувати тонку шкірку. Потім добре промийте і обсушіть дичину. Приготуйте маринад: продавіть часник в невелику піалу, додайте сіль і перець за смаком і перемішайте. Влийте рослинне масло і добре перетріть з часником. Натріть перепелів зовні і всередині приготовленим маринадом і залиште на півгодини просочитися. Коли перепела промаринуются, обгорніть їх у фольгу і викладіть на деко. Запікайте при температурі 200 градусів близько години. По закінченню години, витягніть перепелів, акуратно розгорніть фольгу, щоб не витік сік, і відправте назад в духовку запікатися до повної готовності. Під час другого запікання, періодично поливайте перепелів соком.
Одне з найсмачніших і відомих страв - фаршировані перепела «По-царськи». Головне пам'ятайте, що перепелів потрібно вибирати і готувати з розрахунку по дві тушки на людину. Цього достатньо, щоб оцінити вишуканий смак перепелів, і в теж час не перенаситится.
Інгредієнти:
перепели - 4 шт.;
яблуко (кисле) - 1 шт.;
шинка (скибочки) - 150 г;
куряча печінка - 200 г;
цибуля - 2 шт.;
борошно - 1 ст. ложка;
соєвий соус - 1 ст. ложка;
оливкова олія - 1 ст. ложка;
паприка - 1 ч. ложка;
мед - 1 ч. ложка;
рослинна олія;
сіль, перець.
Приготування
Перепелів добре промийте і обсушіть. Приготуйте маринад: змішати соєвий соус, оливкова олія, паприку і мед. Добре натріть перепелів маринадом, загорнути у харчову плівку і залишити на годину в холодильнику. Курячу печінку дрібно поріжте і обсмажте в сковороді приблизно 10 хвилин, після чого додайте дрібно порізані чищені яблука, перець і сіль. Смажте На середньому вогні все це ще 5 хвилин. Перепілок нафаршируйте начинкою з печінки і оберніть скибочками бекону. Викладіть їх на деко з фольгою грудками вгору. Запікайте в добре розігрітій духовці близько години при температурі 200 градусів.
Інгредієнти:
перепели - 4 шт.;
цибуля - 2 шт.;
оливкова масло - 100 г;
вершкове масло - 50 г;
часник - 6 зубчиків;
сіль, перець.
Приготування
Перепелів злегка обпалити на вогні, потім промийте і обсушіть. Розріжте тушки на дві честі вздовж хребта. Змішайте оливкова олія з сіллю і перцем. Полийте сумішшю перепелів, потім дрібно порубаєте часник і посипте їм тушки і обітріть їх. При бажанні ще трохи поперчіть. Розігрійте в сковороді оливкову олію, а коли воно почне пузиритися, додайте вершкове. На сильному вогні обсмажуйте половинки перепелів за 7-8 хвилин з кожного боку кілька разів. Перепели повинні бути з добре запеченою скоринкою. Коли ви побачите, що дичину готова, поріжте цибулю півкільцями і додати до перепілкам. Зменшіть вогонь до середнього і тушкуйте під кришкою 20 хвилин.
Як правильно готувати перепелів?
Інгредієнти:
Приготування
Для початку трохи підпалите тушки перепелів, так щоб не зіпсувати тонку шкірку. Потім добре промийте і обсушіть дичину. Приготуйте маринад: продавіть часник в невелику піалу, додайте сіль і перець за смаком і перемішайте. Влийте рослинне масло і добре перетріть з часником. Натріть перепелів зовні і всередині приготовленим маринадом і залиште на півгодини просочитися. Коли перепела промаринуются, обгорніть їх у фольгу і викладіть на деко. Запікайте при температурі 200 градусів близько години. По закінченню години, витягніть перепелів, акуратно розгорніть фольгу, щоб не витік сік, і відправте назад в духовку запікатися до повної готовності. Під час другого запікання, періодично поливайте перепелів соком.
Фаршировані перепела - рецепт
Одне з найсмачніших і відомих страв - фаршировані перепела «По-царськи». Головне пам'ятайте, що перепелів потрібно вибирати і готувати з розрахунку по дві тушки на людину. Цього достатньо, щоб оцінити вишуканий смак перепелів, і в теж час не перенаситится.
Інгредієнти:
Приготування
Перепелів добре промийте і обсушіть. Приготуйте маринад: змішати соєвий соус, оливкова олія, паприку і мед. Добре натріть перепелів маринадом, загорнути у харчову плівку і залишити на годину в холодильнику. Курячу печінку дрібно поріжте і обсмажте в сковороді приблизно 10 хвилин, після чого додайте дрібно порізані чищені яблука, перець і сіль. Смажте На середньому вогні все це ще 5 хвилин. Перепілок нафаршируйте начинкою з печінки і оберніть скибочками бекону. Викладіть їх на деко з фольгою грудками вгору. Запікайте в добре розігрітій духовці близько години при температурі 200 градусів.
Рецепт смажених перепелів
Інгредієнти:
Приготування
Перепелів злегка обпалити на вогні, потім промийте і обсушіть. Розріжте тушки на дві честі вздовж хребта. Змішайте оливкова олія з сіллю і перцем. Полийте сумішшю перепелів, потім дрібно порубаєте часник і посипте їм тушки і обітріть їх. При бажанні ще трохи поперчіть. Розігрійте в сковороді оливкову олію, а коли воно почне пузиритися, додайте вершкове. На сильному вогні обсмажуйте половинки перепелів за 7-8 хвилин з кожного боку кілька разів. Перепели повинні бути з добре запеченою скоринкою. Коли ви побачите, що дичину готова, поріжте цибулю півкільцями і додати до перепілкам. Зменшіть вогонь до середнього і тушкуйте під кришкою 20 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячі стегенця в духовці
Одне з найулюбленіших дитячих страв - запечені курячі стегенця. Це блюдо краще всього готувати в духовці, в спеціальному рукаві для запікання, який
Як приготувати гусака в духовці?
Як приготувати гусака в духовці? Цим питанням задаються дуже багато господинь, особливо якщо цю птицю вони готують в перший раз. Якраз для такого
Як приготувати рябчика?
Якщо у вас з'явилася можливість приготувати рябчиків, то не втрачайте її! Ця пташка дуже смачна, особливо в супи і страви в духовці. Саме про них і
Фаршировані шампіньйони - рецепти
Фаршировані шампіньйони - нечасте блюдо в нашій країні. Все тому, що не всі люблять гриби, так і витратити певну кількість часу на них потрібно. Але
Курячі крильця в аерогрилі
Хрусткі курячі крильця люблять абсолютно всі, проте не завжди виходить приготувати їх належним чином. Щоб ваше блюдо вийшло красивим і неймовірно
Куряче філе в пароварці
Куряче філе - відмінне блюдо, готувати яке можна багатьма способами. Один з них - приготування в пароварці. Зробити курячу грудку за таким рецептом