Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати рябчика?

Як приготувати рябчика?

19-03-2015, 18:00
1 442
Як приготувати рябчика?
Рябчик - досить рідкісна на нашому столі птах, але якщо вам пощастило дістати його і правильно приготувати, то він порадує вас своїм ніжним смаком. З рябчика роблять найрізноманітніші страви, і ми відібрали для вас найбільш вдалі з них.

Суп з рябчика


Інгредієнти:

  • рябчик - 3 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • вода - 3 л;

  • корінь петрушки - 1 шт.;

  • зелень петрушки і селери - по 1 пучку;

  • оливкова олія - для смаження;

  • кріп - півпучка;

  • локшина - жменя;

  • сіль за смаком.


  • Приготування
    Овочі очистити і крупно поріжте. Обсмажте їх трохи на маслі, після чого додайте до них підготовлених (обтіпаних і випотрошених) рябчиків і смажте ще 5 хвилин. Залийте все це водою, приправити сіллю, і варіть на невеликому вогні близько 20 хвилин. Після цього дістаньте овочі і продовжуйте варити птаха ще 10-15 хвилин.
    Дрібно наріжте зелень і разом з локшиною відправте в суп. Готуйте його ще хвилин 5-7.

    Як приготувати рябчика в духовці?


    Цей рецепт приготування рябчиків оцінять ті, хто віддає перевагу нестандартні поєднання.
    Інгредієнти:

  • рябчик - 4 шт.;

  • молоко - 15 л;

  • сметана - 200 г;

  • фундук смажений - жменя;

  • будь-яка зелень за смаком;

  • сіль і перець за смаком;

  • олія для смаження.


  • Приготування
    Очищених і підготовлених рябчиків складіть у каструлю, залийте молоком і поставте на вогонь. Нагрівайте їх поки температура не стане близькою до кипіння. Після цього дістаньте птицю, дайте їй стекти і добре протерти паперовим рушником.
    Натріть рябчиків спеціями і викладіть в сковороду, де обсмажуйте, поки вони не стануть рум'яними з усіх боків. Подрібніть фундук і зелень і змішайте їх, залишивши трохи зелені для посипання.
    Як приготувати рябчика?
    Начиніть цією сумішшю рябчиків, що залишилася зеленню посипте їх зверху і викладіть у форму для запікання, змащену сметаною.
    Нагрійте духовку до 180 градусів і готуйте птицю близько 30 хвилин. Під час приготування періодично змащуйте рябчиків сметаною і поливайте утворився соком. Коли страва буде готове, накрийте його фольгою, дайте постояти 10 хвилин і подавайте до столу.
    Приблизно таким же чином можна приготувати будь-яку птицю. Але якщо ви ставите питанням, як приготувати перепелів , або як приготувати індичку в духовці , то просто перегляньте зазначені статті.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Суп з сушених грибів
    Суп з сушених грибів
    Супи з сушених грибів доступні в будь-який час року і, до того ж, виходять ароматними і насиченими, ніж перші страви із свіжих грибів. Рецепти
    Тілапія в духовці
    Тілапія в духовці
    Смачне дієтичне м'ясо і доступна ціна, зробили тилапию однією з найбільш популярних видів риб. Рецепти тілапії в духовці ми розглянемо в цій статті.
    Рисова запіканка - рецепт
    Рисова запіканка - рецепт
    Бажаєте харчуватися і смачно, і корисно? Включіть в свій раціон таке блюдо, як рисова запіканка. Готувати його можна з різних інгредієнтів, які
    Свинячі рябчики
    Свинячі рябчики
    Свинячі рябчики - таке поєднання слів часто вводить у ступор господинь. Що це таке? Де це взяти? І як це приготувати? Відповіді на всі питання, що
    Чечевиця з куркою
    Чечевиця з куркою
    Корисним і смачним гарніром до курки може стати сочевиця, яка поки що не здобула особливої популярності, але вже користується успіхом у багатьох
    Капустяна запіканка
    Капустяна запіканка
    Запіканка з капустою - це дієтичне, але від того не менш ситне блюдо. Додати в нього можна все що завгодно: м'ясо, крупи, яйця, від цього смак