Як приготувати рябчика?
Рябчик - досить рідкісна на нашому столі птах, але якщо вам пощастило дістати його і правильно приготувати, то він порадує вас своїм ніжним смаком. З рябчика роблять найрізноманітніші страви, і ми відібрали для вас найбільш вдалі з них.
Інгредієнти:
рябчик - 3 шт.;
морква - 1 шт.;
цибуля - 1 шт.;
вода - 3 л;
корінь петрушки - 1 шт.;
зелень петрушки і селери - по 1 пучку;
оливкова олія - для смаження;
кріп - півпучка;
локшина - жменя;
сіль за смаком.
Приготування
Овочі очистити і крупно поріжте. Обсмажте їх трохи на маслі, після чого додайте до них підготовлених (обтіпаних і випотрошених) рябчиків і смажте ще 5 хвилин. Залийте все це водою, приправити сіллю, і варіть на невеликому вогні близько 20 хвилин. Після цього дістаньте овочі і продовжуйте варити птаха ще 10-15 хвилин.
Дрібно наріжте зелень і разом з локшиною відправте в суп. Готуйте його ще хвилин 5-7.
Цей рецепт приготування рябчиків оцінять ті, хто віддає перевагу нестандартні поєднання.
Інгредієнти:
рябчик - 4 шт.;
молоко - 15 л;
сметана - 200 г;
фундук смажений - жменя;
будь-яка зелень за смаком;
сіль і перець за смаком;
олія для смаження.
Приготування
Очищених і підготовлених рябчиків складіть у каструлю, залийте молоком і поставте на вогонь. Нагрівайте їх поки температура не стане близькою до кипіння. Після цього дістаньте птицю, дайте їй стекти і добре протерти паперовим рушником.
Натріть рябчиків спеціями і викладіть в сковороду, де обсмажуйте, поки вони не стануть рум'яними з усіх боків. Подрібніть фундук і зелень і змішайте їх, залишивши трохи зелені для посипання. Начиніть цією сумішшю рябчиків, що залишилася зеленню посипте їх зверху і викладіть у форму для запікання, змащену сметаною.
Нагрійте духовку до 180 градусів і готуйте птицю близько 30 хвилин. Під час приготування періодично змащуйте рябчиків сметаною і поливайте утворився соком. Коли страва буде готове, накрийте його фольгою, дайте постояти 10 хвилин і подавайте до столу.
Приблизно таким же чином можна приготувати будь-яку птицю. Але якщо ви ставите питанням, як приготувати перепелів , або як приготувати індичку в духовці , то просто перегляньте зазначені статті.
Суп з рябчика
Інгредієнти:
Приготування
Овочі очистити і крупно поріжте. Обсмажте їх трохи на маслі, після чого додайте до них підготовлених (обтіпаних і випотрошених) рябчиків і смажте ще 5 хвилин. Залийте все це водою, приправити сіллю, і варіть на невеликому вогні близько 20 хвилин. Після цього дістаньте овочі і продовжуйте варити птаха ще 10-15 хвилин.
Дрібно наріжте зелень і разом з локшиною відправте в суп. Готуйте його ще хвилин 5-7.
Як приготувати рябчика в духовці?
Цей рецепт приготування рябчиків оцінять ті, хто віддає перевагу нестандартні поєднання.
Інгредієнти:
Приготування
Очищених і підготовлених рябчиків складіть у каструлю, залийте молоком і поставте на вогонь. Нагрівайте їх поки температура не стане близькою до кипіння. Після цього дістаньте птицю, дайте їй стекти і добре протерти паперовим рушником.
Натріть рябчиків спеціями і викладіть в сковороду, де обсмажуйте, поки вони не стануть рум'яними з усіх боків. Подрібніть фундук і зелень і змішайте їх, залишивши трохи зелені для посипання. Начиніть цією сумішшю рябчиків, що залишилася зеленню посипте їх зверху і викладіть у форму для запікання, змащену сметаною.
Нагрійте духовку до 180 градусів і готуйте птицю близько 30 хвилин. Під час приготування періодично змащуйте рябчиків сметаною і поливайте утворився соком. Коли страва буде готове, накрийте його фольгою, дайте постояти 10 хвилин і подавайте до столу.
Приблизно таким же чином можна приготувати будь-яку птицю. Але якщо ви ставите питанням, як приготувати перепелів , або як приготувати індичку в духовці , то просто перегляньте зазначені статті.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп з сушених грибів
Супи з сушених грибів доступні в будь-який час року і, до того ж, виходять ароматними і насиченими, ніж перші страви із свіжих грибів. Рецепти
Тілапія в духовці
Смачне дієтичне м'ясо і доступна ціна, зробили тилапию однією з найбільш популярних видів риб. Рецепти тілапії в духовці ми розглянемо в цій статті.
Рисова запіканка - рецепт
Бажаєте харчуватися і смачно, і корисно? Включіть в свій раціон таке блюдо, як рисова запіканка. Готувати його можна з різних інгредієнтів, які
Свинячі рябчики
Свинячі рябчики - таке поєднання слів часто вводить у ступор господинь. Що це таке? Де це взяти? І як це приготувати? Відповіді на всі питання, що
Чечевиця з куркою
Корисним і смачним гарніром до курки може стати сочевиця, яка поки що не здобула особливої популярності, але вже користується успіхом у багатьох
Капустяна запіканка
Запіканка з капустою - це дієтичне, але від того не менш ситне блюдо. Додати в нього можна все що завгодно: м'ясо, крупи, яйця, від цього смак