Тушкована курка з овочами

Рагу з курки з овочами
Всім відомий рецепт приготування курки з овочами - це рагу, один з класичних рецептів якого представлений нижче.
Інгредієнти:
Приготування
У глибокий казан закладаємо курячі ніжки, стегенця, четвертинки цибулини і заливаємо все водою. Солимо і перчимо вміст казана, присмачую куркумою, лимонним соком і томатною пастою, доводимо рідину до кипіння, а потім зменшуємо вогонь і тушкуємо 30 хвилин.
Після закінчення часу в казан закладаємо морква, великі кубики картоплі і зелену квасолю, при потребі доливаємо ще води так, щоб вона злегка покривала овочі. Продовжуємо тушкувати наше рагу ще годину або до тих пір, поки інгредієнти не стануть м'якими, а вода не випарується. Подаємо гаряче рагу з відварним рисом, посипавши зеленню.
Курка, тушкована з овочами - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
У будь-яку товстостінну посуд наливаємо рослинне масло і викладаємо крупно нарізане куряче м'ясо, обсмажуємо птицю з обох боків до золотистої скоринки. Потім додаємо воду, біле вино (можна замінити бульйоном), сіль і перець, кладемо гілочку розмарину. Накриваємо посуд кришкою і тушкуємо її вміст 40-45 хвилин.
Тим часом підготуємо овочі: цибулю і картоплю крупно нарізаємо і також відправляємо в казан на 35 хвилин, останніми в блюдо йдуть бобові, час їх готування - 10-15 хвилин.
Третину склянки борошна змішати з половиною склянки води і заливаємо отриманою рідиною нашу страву. Курка в казані з овочами повинна протушкувати ще 10 хвилин, до загустіння, після чого страву можна буде сервірувати.
Курка, тушкована з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Куряче м'ясо нарізаємо шматочками в 2-25 см, посипаємо сіллю і перцем. Половину від усієї нарізаною курки відправляємо у розігрітий казан з олією і обсмажуємо до золотистого кольору 7 хвилин.

Далі займемося овочами: моркву, селеру і пастернак нарізаємо сантиметровими шматочками і викладаємо в казан. Заливаємо овочі бульйоном, додаємо розмарин і ставимо на плиту. Доводимо рідина в казані до кипіння, потім зменшуємо вогонь і тушкуємо до м'якості овочів (10-15 хвилин) хвилин. Кладемо в казан куряче м'ясо і тушкуємо ще 5-7 хвилин. В окремому посуді відварюємо локшину.
У сковороді обсмажуємо нарізану часник близько 1 хвилини, додаємо його до овочів.
На дно сервировочной посуду кладемо відварену локшину, а зверху розміщуємо овочеве рагу. Прикрашаємо страву петрушкою і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Рагу з квасолею
Рагу з квасолею - це смачне і ситне блюдо, яке неодмінно оцінять ваші домочадці. У нашій статті ми зібрали кілька універсальних варіантів створення

Качка з овочами в духовці
Не знаєте такого корисного і смачного приготувати на вечерю? Пропонуємо універсальний варіант - качку з овочами в духовці. Таке просте блюдо

Квасоля, тушкована з овочами
Квасоля, червона, біла, стручкова, спаржева - дуже корисний продукт. І сьогодні ми пропонуємо вам приготувати дуже смачне і здорове блюдо - квасолю,

Рагу з грибами
Рагу являє собою тушкувати у власному соку м'ясо, овочі або гриби. Ось про останньому варіанті створення цієї страви ми і поговоримо. Таке ситне

Овочеве рагу в духовці
Овочеве рагу - корисне низькокалорійне блюдо, яке можна готувати в будь-який час року. І сьогодні ми поділимося з вами простими рецептами створення

Курка в скороварці
Кухонні помічниця будь-якої господині - скороварка допоможе приготувати будь-яку страву в 4 рази швидше. Пропонуємо вам зробити курку в ній. Вона