Курка з овочами в духовці

Курка з картоплею і овочами
Інгредієнти:
Приготування
Курку миємо, обсушуємо й нарізаємо порційними шматками, натираємо сіллю і перцем і обсмажуємо до рум'яної скоринки. Картопля очищаємо, ріжемо на 4 частини або навпіл і відварюємо в підсоленій воді до напівготовності, потім відкидаємо на друшляк. Помідори черрі очищаємо від шкірки. Викладаємо на деко курку, картоплю, півкільця цибулі, все це поливаємо винним оцтом і посипаємо орегано. Запікаємо в духовці 40 хвилин при температурі 200-220 градусів.
Запіканка з куркою і овочами
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе відварюємо до готовності в підсоленій воді. Потім в курячому бульйоні відварюємо цвітну капусту, брокколі і стручкову квасолю хвилин 7-8. Цибулю дрібно нарізаємо, а моркву натираємо на крупній тертці, обсмажуємо їх на рослинній олії. Курку, цвітну капусту і квасолю подрібнюємо, наприклад, ріжемо тонкою соломкою або кубиками. В молоко додаємо яйця, тертий сир, сіль за смаком, подрібнений кріп і перемішуємо. Форму для запікання змащуємо олією і викладаємо інгредієнти шарами: курка, капуста, стручкова квасоля, зажарка з цибулі і моркви, брокколі. І все це заливаємо молочним соусом. Запікаємо в духовці 40 хвилин до утворення рум'яної скоринки. Якщо ви вважає, що овочів занадто багато, то приготуйте це не страва, а куряче філе з грибами .
Курка у фользі з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Курячі стегна промиваємо й обсушуємо. Перець нарізаємо соломкою, моркву - кружальцями, цибулю - півкільцями, часник - тонкими пластинками. Курячі стегна натираємо сіллю зі спеціями, кладемо на фольгу, зверху - пластинки часнику, півкільця цибулі, перець і моркву. Загортаємо це все у фольгу. Те ж саме проробляємо з кожним бедришком. Викладаємо їх на деко і при температурі 200 градусів запікаємо близько 1 години.
Курка з овочами в горщику
Інгредієнти:
Приготування

Картоплю очищаємо і нарізаємо не дуже дрібними брусочками, укладаємо його на дно горщика, притрушуємо злегка сіллю і додаємо шматочок вершкового масла. Куряче філе також ріжемо великими шматочками, додаємо сіль, перець і перемішуємо. Укладаємо його на картоплю зверху. Наступним шаром подрібнену цибулю (за бажанням його можна нарізати півкільцями і). Потім йдуть кружечки моркви, кубики солодкого перцю і кружечки помідорів. Кожен шар овочів потрібно трохи підсолювати. Все це заливаємо бульйоном, верх змащуємо сметаною. Накриваємо горщик кришкою і відправляємо в духовку, нагріту до 200 градусів приблизно на годину. Курку з картоплею і овочами подаємо до столу в гарячому вигляді, посипавши подрібненою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Квасоля в горщиках
Квасоля - дуже ситний і корисний продукт, який за вмістом білка може скласти конкуренцію м'яса. Її використовують у приготуванні супів і салатів. А

Курка в кефірі в духовці
Багато господинь вважають куряче м'ясо сухим, але це не зовсім так. Правильно замаринована птах в кефірі вийде неймовірно ніжною і соковитою. Ну що

Стегенця в рукаві в духовці
З допомогою рукава в духовці можна готувати соковиті і смачні страви з мінімум жиру. І зараз ми вам розповімо, як оригінально і цікаво приготувати

Курка з овочами на пару
Куряче м'ясо дуже популярне серед прихильників здорового харчування, а також прихильників різноманітних дієт. І це не дивно, адже незважаючи на

Що можна приготувати з курки?
Курка - найбільш часто зустрічається продукт на наших столах, через доступність у продажу і простоту приготування. Напевно у кожної господині є

Курка, запечена в мультиварці
Курка - дуже смачна птиця, яку можна готувати різними способами: запікати, смажити, варити, фарширувати і т. д. І сьогодні ми детально розберемося,