Що можна приготувати з курки?
Курка - доступний і смачний продукт. З неї можна зробити масу цікавих страв. Нижче ми розповімо, як можна смачно приготувати курку.
Інгредієнти:
куряче філе - 1 кг;
яйця - 1 шт.;
сухарі панірувальні;
приправа для курки;
майонез,
хрін, часник, гірчиця;
сіль.
Приготування
Філе миємо й ріжемо на шматочки. У самих товстих місцях можна розрізати філе навпіл. Кожен шматочок м'яса макаємо в яйце, яке попередньо приправили сіллю і спеції. А потім обвалюємо куряче філе в сухарях і запікаємо в духовці півгодини при 200°С. Подаємо куряче філе з соусом, для якого майонез змішуємо зі спеціями і тертим огірком.
Інгредієнти:
філе куряче - 1 шт.;
гриби консервовані - 200 г;
картопля - 2 шт.;
твердий сир - 100 г;
помідори свіжі - 1 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
часник - 4 зубчики;
масло рослинне - 20 мл;
огірки солоні - 3 шт.;
сіль, перець, майонез.
Приготування
Вимите куряче філе варимо, остуджуємо і ріжемо шматочками. Очищений цибулю нарізаємо кубиками. Часник подрібнюємо. Консервовані гриби ріжемо кубиками. Картопля варимо в шкірці, потім очищаємо і тремо на тертці. Точно так само робимо і з солоними огірками і сиром. На рослинному маслі обсмажуємо цибулю і часник близько 3 хвилин, потім додаємо гриби, перемішуємо і обсмажуємо хвилини 2 потім охолоджуємо. Помідори миємо й нарізаємо кубиками. Далі всі підготовлені продукти викладаємо шарами, змащуючи майонезом в такій послідовності: курка, гриби, картопля, огірки, твердий сир і верхнім шаром укладаємо помідори. Даємо салату настоятися 2 години в холодильнику.
Інгредієнти:
макаронні вироби - 450 г;
олія оливкова - 25 мл;
куряче філе - 450 г;
цибуля - 100 г;
сир фета - 250 г;
цибуля шніт подрібнений - 4 ст. ложки;
сіль, перець.
Приготування
На оливковій олії смажимо нарізане шматочками філе, помішуючи, до рум'яності хвилин 8. Потім додаємо цибулю і готуємо ще 2 хвилини. Тепер викладаємо сир фета і половину шнита. Сіль і перець додаємо за смаком. Варимо До готовності макарони, зливаємо з них воду і викладаємо на блюдо, а зверху розкладаємо куряче філе, посипаємо цибулею шніт і подаємо до столу.
Інгредієнти:
курячі стегенця або стегенця - 400 г;
картопля - 1 кг;
цибуля - 250 г;
морква - 2 шт.;
майонез - 40 г;
масло вершкове - 35 г;
сіль, приправа для курки.
Приготування
Картоплю чистимо і нарізаємо великими брусочками. Стегенця миємо, обсушуємо і ріжемо на 2 частини. Цибулю дрібно шаткуємо, моркву тремо на тертці. У чавунці обсмажуємо цибулю і моркву, злегка додаємо сіль, викладаємо стегенця, посипаємо їх приправою і зверху викладаємо картоплю, який теж трохи додаємо сіль. Поверх картоплі наливаємо майонез, кладемо вершкове масло і вливаємо воду або бульйон - рідина не повинна доходити до верхнього шару картоплі приблизно на 2 см Після закипання зменшуємо вогонь і тушкуємо до готовності під закритою кришкою. Посипати зелень картоплю з куркою можна вже перед самою подачею.
Інгредієнти:
курка - 2 кг;
гірчиця діжонська - 4 ст. ложки;
оцет - 30 мл;
мелена кориця - щіпка;
часник - 3 зубчики;
оливкова олія - 1 стакан;
лавровий лист, сіль, спеції - за смаком.
Приготування
В масло додаємо гірчицю і збиваємо, поки маса не перетвориться в майонез. Потім додаємо оцет, подрібнений часник, сіль, спеції і знову добре розмішуємо. Курку ріжемо порційними шматочками, поливаємо маринадом і залишаємо на добу в холодильнику. Після цього мариновану курку викладаємо на деко і готуємо 50 хвилин при 180°С.
Як можна приготувати філе курки?
Інгредієнти:
Приготування
Філе миємо й ріжемо на шматочки. У самих товстих місцях можна розрізати філе навпіл. Кожен шматочок м'яса макаємо в яйце, яке попередньо приправили сіллю і спеції. А потім обвалюємо куряче філе в сухарях і запікаємо в духовці півгодини при 200°С. Подаємо куряче філе з соусом, для якого майонез змішуємо зі спеціями і тертим огірком.
Що можна приготувати з курки на вечерю?
Інгредієнти:
Приготування
Вимите куряче філе варимо, остуджуємо і ріжемо шматочками. Очищений цибулю нарізаємо кубиками. Часник подрібнюємо. Консервовані гриби ріжемо кубиками. Картопля варимо в шкірці, потім очищаємо і тремо на тертці. Точно так само робимо і з солоними огірками і сиром. На рослинному маслі обсмажуємо цибулю і часник близько 3 хвилин, потім додаємо гриби, перемішуємо і обсмажуємо хвилини 2 потім охолоджуємо. Помідори миємо й нарізаємо кубиками. Далі всі підготовлені продукти викладаємо шарами, змащуючи майонезом в такій послідовності: курка, гриби, картопля, огірки, твердий сир і верхнім шаром укладаємо помідори. Даємо салату настоятися 2 години в холодильнику.
Що можна приготувати з курки і макаронів?
Інгредієнти:
Приготування
На оливковій олії смажимо нарізане шматочками філе, помішуючи, до рум'яності хвилин 8. Потім додаємо цибулю і готуємо ще 2 хвилини. Тепер викладаємо сир фета і половину шнита. Сіль і перець додаємо за смаком. Варимо До готовності макарони, зливаємо з них воду і викладаємо на блюдо, а зверху розкладаємо куряче філе, посипаємо цибулею шніт і подаємо до столу.
Що можна приготувати з курки та картоплі?
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо і нарізаємо великими брусочками. Стегенця миємо, обсушуємо і ріжемо на 2 частини. Цибулю дрібно шаткуємо, моркву тремо на тертці. У чавунці обсмажуємо цибулю і моркву, злегка додаємо сіль, викладаємо стегенця, посипаємо їх приправою і зверху викладаємо картоплю, який теж трохи додаємо сіль. Поверх картоплі наливаємо майонез, кладемо вершкове масло і вливаємо воду або бульйон - рідина не повинна доходити до верхнього шару картоплі приблизно на 2 см Після закипання зменшуємо вогонь і тушкуємо до готовності під закритою кришкою. Посипати зелень картоплю з куркою можна вже перед самою подачею.
Що можна приготувати з курки на друге?
Інгредієнти:
Приготування
В масло додаємо гірчицю і збиваємо, поки маса не перетвориться в майонез. Потім додаємо оцет, подрібнений часник, сіль, спеції і знову добре розмішуємо. Курку ріжемо порційними шматочками, поливаємо маринадом і залишаємо на добу в холодильнику. Після цього мариновану курку викладаємо на деко і готуємо 50 хвилин при 180°С.
Рекомендуємо добрі рецепти
Куряче філе з сиром
Курка - універсальний продукт, що чудово поєднується з іншими інгредієнтами. І сьогодні ми поговоримо про такому смачному і простої блюді, як куряче
Курка з баклажанами
Куряче м'ясо - чудовий дієтичний продукт, який чудово поєднується з будь-якими інгредієнтами. І сьогодні ми для вас приготували цікаві рецепти курки
Курка з грибами і картоплею
Курка з грибами і картоплею - чудове блюдо як для повсякденного, так і святкового столу. Приготувати його досить просто. І сьогодні ми поділимося з
Курка, запечена в мультиварці
Курка - дуже смачна птиця, яку можна готувати різними способами: запікати, смажити, варити, фарширувати і т. д. І сьогодні ми детально розберемося,
Жульєн з картоплею
Жульєн - це французька страва, яку готують зазвичай з курки та грибів під сиром. Але сьогодні ми відійдемо від традицій і розповімо вам, як