Курячий рулет з грибами
Рулет з грибами з курячого філе - це цікаве рішення для вмілих господинь, які люблять щоразу дивувати домочадців новими смачними стравами. Ніжне м'ясо, в поєднанні з ароматними грибами просто не може залишити байдужим жодного гостя. Саме тому сьогодні ми поділимося з читачами найкращими рецептами курячих рулетів з грибами.
Приємним сюрпризом для тих, що худнуть до весни стане калорійність курячого рулету з грибами - всього 146 калорій на 100 грам. Саме тому дане блюдо можна готувати перед великим прийомом, щоб напевно догодити навіть самому вередливому гостю.
Інгредієнти:
куряча грудка - 1 шт.;
свіжі гриби - 100 г;
яйце куряче - 1 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
масло рослинне - 2 ст. л.;
сіль, перець і майонез - за смаком.
Приготування
Курячу грудку розморожуємо, промиваємо, підсушуємо і очищаємо від шкірки. Потім вирізаємо середню кістка, злегка відбиваємо м'ясо, солимо і перчимо. Після чого гриби розморожуємо, промиваємо і подрібнюємо за допомогою м'ясорубки, використовуючи найбільшу насадку. Лук очищаємо і подрібнюємо тим же способом.
Потім обидва інгредієнта обсмажуємо на сковороді, змазаній рослинною олією на середньому вогні. В цей час варимо круто зварене яйце. Трохи остудивши, на відбитий пласт курячого філе намазуємо нашу грибну масу, а по краю розкладаємо розрізане яйце. Тепер формуємо з курки рулет так, щоб яйце виявилося всередині. Краєчки м'ясного рулету заколюємо зубочистками. Після чого викладаємо його на змащений майонезом сковорідку, солимо і перчимо. Зверху рясно обмазуємо все тим же майонезом. Запікаємо м'ясо при температурі 200 градусів. Перед подачею готовий рулет нарізаємо порційними шматочками, не забуваємо вийняти зубочистки.
Так як приготувати курячий рулет з грибами зовсім не складно, рецепт завжди можна змінювати за своїм бажанням. Саме тому ми вирішили трохи урізноманітнити блюдо і внести кілька змін, запропонувавши вам новий варіант.
Інгредієнти:
курка - 1 шт.;
печериці - 300 г;
сир твердих сортів - 50 г;
волоські горіхи - 50 г;
сіль і перець - за смаком;
масло вершкове - 30 р.
Приготування
Курку промиваємо під холодною водою, підсушуємо і потім очищаємо від шкірки. Потім розрізаємо курячу грудку і акуратно виймаємо всі кісточки. Після чого трохи відбиваємо м'ясо, присмачую сіллю і перцем, закутуємо в харчову плівку і залишаємо на час приготування начинки. Тепер розморожуємо печериці, промиваємо та нарізаємо тонкими пластинками. Потім тушкуємо гриби на сковороді до напівготовності протягом декількох хвилин, додавши трохи вершкового масла. Після цього грибну масу викладаємо в середину відбитого курячого м'яса, розрівнюємо лопаткою і солимо.
Горішки очищаємо від шкаралупи, подрібнюємо і зверху посипаємо ними начинку. Тепер натираємо сир і укладаємо верхнім шаром. Далі формуємо з курячого м'яса рулет, перев'язуємо нитками або ж закріплюємо краю зубочистками на час готування. Розігріваємо сковорідку, додаємо вершкове масло й обсмажуємо рулет до появи апетитною скоринки. Потім обсмажений курячий рулет загортаємо у фольгу і укладаємо на деко, запікаємо в духовці до готовності при температурі 200 градусів.
Перед подаванням страву трохи остудити, нарізати порційними шматочками. Не забуваємо прибрати нитки і зубочистки. Рулет прекрасно буде поєднуватися зі свіжими овочами та зеленню. Також при бажанні перед подачею на край кожної тарілки можна налити трохи сирного або вершкового соусу.
Приємним сюрпризом для тих, що худнуть до весни стане калорійність курячого рулету з грибами - всього 146 калорій на 100 грам. Саме тому дане блюдо можна готувати перед великим прийомом, щоб напевно догодити навіть самому вередливому гостю.
Рецепт соковитого курячого рулету з тануть у роті грибами
Інгредієнти:
Приготування
Курячу грудку розморожуємо, промиваємо, підсушуємо і очищаємо від шкірки. Потім вирізаємо середню кістка, злегка відбиваємо м'ясо, солимо і перчимо. Після чого гриби розморожуємо, промиваємо і подрібнюємо за допомогою м'ясорубки, використовуючи найбільшу насадку. Лук очищаємо і подрібнюємо тим же способом.
Потім обидва інгредієнта обсмажуємо на сковороді, змазаній рослинною олією на середньому вогні. В цей час варимо круто зварене яйце. Трохи остудивши, на відбитий пласт курячого філе намазуємо нашу грибну масу, а по краю розкладаємо розрізане яйце. Тепер формуємо з курки рулет так, щоб яйце виявилося всередині. Краєчки м'ясного рулету заколюємо зубочистками. Після чого викладаємо його на змащений майонезом сковорідку, солимо і перчимо. Зверху рясно обмазуємо все тим же майонезом. Запікаємо м'ясо при температурі 200 градусів. Перед подачею готовий рулет нарізаємо порційними шматочками, не забуваємо вийняти зубочистки.
Так як приготувати курячий рулет з грибами зовсім не складно, рецепт завжди можна змінювати за своїм бажанням. Саме тому ми вирішили трохи урізноманітнити блюдо і внести кілька змін, запропонувавши вам новий варіант.
Курячий рулет з печерицями і волоськими горіхами
Інгредієнти:
Приготування
Курку промиваємо під холодною водою, підсушуємо і потім очищаємо від шкірки. Потім розрізаємо курячу грудку і акуратно виймаємо всі кісточки. Після чого трохи відбиваємо м'ясо, присмачую сіллю і перцем, закутуємо в харчову плівку і залишаємо на час приготування начинки. Тепер розморожуємо печериці, промиваємо та нарізаємо тонкими пластинками. Потім тушкуємо гриби на сковороді до напівготовності протягом декількох хвилин, додавши трохи вершкового масла. Після цього грибну масу викладаємо в середину відбитого курячого м'яса, розрівнюємо лопаткою і солимо.
Горішки очищаємо від шкаралупи, подрібнюємо і зверху посипаємо ними начинку. Тепер натираємо сир і укладаємо верхнім шаром. Далі формуємо з курячого м'яса рулет, перев'язуємо нитками або ж закріплюємо краю зубочистками на час готування. Розігріваємо сковорідку, додаємо вершкове масло й обсмажуємо рулет до появи апетитною скоринки. Потім обсмажений курячий рулет загортаємо у фольгу і укладаємо на деко, запікаємо в духовці до готовності при температурі 200 градусів.
Перед подаванням страву трохи остудити, нарізати порційними шматочками. Не забуваємо прибрати нитки і зубочистки. Рулет прекрасно буде поєднуватися зі свіжими овочами та зеленню. Також при бажанні перед подачею на край кожної тарілки можна налити трохи сирного або вершкового соусу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рулети з курячого філе
Рецептів страв з курячого м'яса існує досить багато. Його варять, тушкують, смажать, запікають - воно в будь-якому вигляді виходить дивовижним. І
Рулет із курячого філе
М'ясні рулети чудово виглядають на святковому столі. Варіантів їх приготування з різними начинками досить багато. І зараз ми розповімо, як зробити
М'ясний рулет з грибами
М'ясні рулети з грибами - це справжнє і дуже смачне прикраса будь-якого столу: святкового або фуршетного. Але процес приготування цієї смакоти досить
Рулет із курячого фаршу
Рулети є прикрасою будь-якого святкового столу. І сьогодні ми поговоримо про цікавий і оригінальному варіанті м'ясного рулету. Давайте детально
Курячий рулет з сиром
Курячий рулет з сиром - чудова гаряча закуска до святкового столу. Його можна зробити у двох варіантах: у першому випадку основою самого рулету
Рулет з лаваша з грибами
Рулет з лаваша з грибами - чудова ситна закуска на святковий стіл. Давайте детально розглянемо, як зробити такі рулетики з додаванням курячого філе,