Курча каррі - рецепт

Курча каррі з мигдалем і йогуртом
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 180 градусів. Перці чилі очистити від насіння і крупно нарізаємо. Кладемо шматочки перців в блендер разом з мигдалем, імбиром і часником. Заливаємо все вершками і збиваємо до однорідності.
У сотейнику розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому нарізану кільцями ріпчасту цибулю, бутони гвоздики, кардамон, корицю і 2 чайні ложки гарам-масала. Смажимо, помішуючи, 1 хвилину, після чого додаємо раннє приготовлену пасту. Доводимо рідину до кипіння і приправляємо все сіллю. Курча розбираємо на шматки і кладемо на дно жаровні. Зверху птиці розподіляємо йогурт.
Переставляємо блюдо в духовку, попередньо накривши кришкою і готуємо 40 хвилин. Перед подачею посипаємо курчати залишками гарам-масала. Подають курчати каррі з рисом і пшеничними коржами.
Як приготувати курчати каррі?
Інгредієнти:
Приготування
У товстостінній глибокій сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо

Приправляємо птицю сіллю і заливаємо томатним пюре. Додатково у страву можна додати трохи води або бульйону. Після залишається лише гасити птицю до повної готовності.
Подають таке каррі посипавши свіжим коріандром з обсмаженими або звареними круто яйцями, а також звичними для індійців пшеничними коржами.
Рекомендуємо добрі рецепти

Курча з баклажанами
Курча з баклжанами - вишукане й чудове блюдо для сімейного обіду в недільний день. А приготувати цю смакота зовсім нескладно, і в цьому вам

Фарширований курча
Фаршировані курчата - це смачне і оригінальне блюдо, яке можна подати як на святковий стіл, так і до обіду у вихідний день. Пропонуємо вам декілька

Курча в горщику
Страви, приготовані в горщиках, завжди виходять ароматніше і соковитіше, ніж на сковороді або в каструлі. І зараз ми поділимося з вами цікавими

Шматочок Індії на вашому столі: чікен масала
Чікен масала - це курка, приготована в спеціальних індійських спеціях. Це пікантна і смачне блюдо, без сумніву, сподобається любителям гострої їжі. І

Дивовижний індійський плов біріані
Варіантів приготування плову існує досить багато, і всі вони мають певну специфіку. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька незвичайних рецептів

Гостро-солодкий дхансак з креветками
Дхансак - це популярний індійське блюдо, в якому чудово поєднуються, як гострі, так і солодкі смакові нотки. І сьогодні ми розповімо вам як його