Курка, запечена в рукаві

Рецепт запеченої курки в рукаві цілком
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 200°С. Курячу тушку промиваємо й обсушуємо, після чого добре приправляємо сіллю і перцем зовні і усередині. В порожнину кури засипаємо хорошу пучок сушеного орегано і закладаємо туди розрізану половину апельсина, часточки одного лимона, ріпчасту цибулю і зубчики часнику. Поливаємо птицю оливковою олією, гарненько розтираємо його і кладемо куру у рукав. Тепер залишається лише поставити птицю в духовку. Скільки запікати курку в рукаві буде залежати від її розмірів, але в цілому, на запікання тушки в 25 кг знадобиться 1 годину 45 хвилин.
Перед подачею вийміть начинку з порожнини тушки, а потім подавайте куру до столу.
Запечена домашня курка в рукаві з начинкою з грибів
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 200°С. У сковороді розігріваємо оливкову олію і обсмажуємо на ньому нарізану цибулю і часник протягом 10 хвилин. Після, додаємо до засмажки на сковороді нарізані гриби з листочками чебрецю і продовжуємо готування до тих пір, поки зайва волога не випарується зі сковороди. Приправляємо гриби лимонною цедрою, остуджуємо і змішуємо її з нарізаними горіхами і хлібної крихтою. Додаємо яйце, щоб начинка з грибів добре тримала форму.
Курячу тушку, добре промиту і висушену, натираємо невеликою кількістю оливкової олії, посипаємо сіллю з перцем, збризкуємо лимонним соком зовні і всередині, а потім заповнюємо порожнину грибною начинкою. Кладемо куру в рукав і ставимо готується на 1 годину 15 хвилин.
Фарширована кура перед подачею повинна полежати в рукаві хвилин 10-15 а потім її можна подавати до столу з запеченими овочами, картопляним пюре або овочевим салатом.
Запечене філе курки в рукаві
Ми вже переконалися в тому, то смачно запекти курку в рукаві цілком не складе особливої праці. А що ж на рахунок філе? Тут справа ще більш райдужно.
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 180°С. Курячі філе обсушуємо паперовими рушниками і відбиваємо до однієї товщини, десь в півсантиметра

В чаші блендера збиваємо листя базиліка з часником, кедровими горішками, оливковим маслом і тертим пармезаном. Приправляємо все сіллю і перцем, а отриманий однорідний зелений соус песто розподіляємо по шматочками філе. Звертаємо курятину в рулет, фіксуємо зубочистками і закладаємо в рукав. Запікаємо філе при 190°С 25-30 хвилин.
Перед подачею курячі рулетики повинні полежати при кімнатній температурі не менше 7-10 хвилин, щоб не втратити свій сік при нарізуванні. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Курячі ніжки в рукаві
Курячі ніжки кожна господиня готує дуже часто. З чим це пов'язано? В першу чергу в дешевизною продукту, простотою і швидкістю його приготування. Якщо

Курка, фарширована яблуками
Не тільки можна запекти качку з яблуками. Курка для цього теж чудово підійде, до того ж її м'ясо трохи ніжніше. Що ж, давайте познайомимося з

Курка, фарширована апельсинами
Курка, фарширована апельсинами, таке ж святково страва, як і качка. Якщо ви не разу не пробували цю смакота, то наші цікаві рецепти для вас. Давайте

Індичка, запечена в рукаві
Індичка - корисне, дієтичне м'ясо, з якого можна приготувати безліч цікавих страв. І сьогодні мова піде про індички, запеченої в рукаві. Таке смачне

Стегенця в рукаві в духовці
З допомогою рукава в духовці можна готувати соковиті і смачні страви з мінімум жиру. І зараз ми вам розповімо, як оригінально і цікаво приготувати

Буженина в рукаві
Буженина - це дуже смачне запечене м'ясо. Її готують в духовці, мультиварці, аерогрилі. І сьогодні ми з вами поділимося парочкою простих рецептів