Як приготувати зайця?

Як приготувати дикого зайця в сметані?
Інгредієнти:
Приготування
Розділене і очищене від плівок м'ясо заливаємо водою з оцтом і залишаємо на 3-4 години. Начиняємо його шматочками свинячого сала і викладаємо на деко. Цибулю подрібнюємо, посипаємо м'ясо і поливаємо розтопленим маслом. Ставимо зайця в розігріту до 175°С духовку і запікаємо до скориночки, не забуваючи періодично поливати м'ясо соком з дека. Після цього виймаємо дичину з духовки, зливаємо сік в каструлю, додаємо в нього сметану і сіль, і ставимо на вогонь. Борошно обсмажуємо з маслом, розвести бульйоном і додаємо до суміші. Готуємо соус 5 хвилин, постійно помішуючи. Далі соусом поливаємо м'ясо і ставимо в духовку на 25 хвилин. Подаємо до столу з коханою зеленню
Як смачно приготувати зайця в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
Тушку розрізаємо на порційні шматки. У мисці змішуємо гірчицю, сметану, перець, майонез і сіль і обмазуємо цим складом м'ясо. Після чого залишаємо зайця маринуватися в холодильнику на добу.
Викладаємо м'ясо у форму для запікання. Цибулю нарізаємо кубиками і обсмажуємо, додаємо воду, плавлений сир і доводимо все до кипіння. Коли сир розчиниться, додаємо рубану зелень і заливаємо цим соусом шматки м'яса. Запікаємо в духовці 40-45 хвилин при температурі 200°С.
Подаємо з будь-яким гарніром, прикрашаємо помідорами, маслинами і тертим сиром.
Як приготувати зайця по-берлінськи?
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо обробляємо і нашпиговиваем салом. Обсмажуємо на вершковому маслі моркву і цибулю. Кладемо м'ясо на деко, зверху викладаємо цибулю з морквою і смажимо в духовці до готовності.
Для соусу сік, що утворився під час смаження, виливаємо на сковороду, додаємо сметану, кип'ятимо, додаємо приправи і лимонний сік. Знімаємо з вогню і проціджуємо.
Тонко нарізаємо капусту, яблука ріжемо часточками. Кладемо все в глибоку сковороду, додаємо обсмажені моркву і цибулю, гусячу печінку. Бульйон солимо, перчимо, додаємо оцет і вливаємо в сковороду. Тушкуємо до готовності, за кілька хвилин до неї, додаємо цукор і желе зі смородини. До столу подаємо м'ясо, намащеного соусом, окремо картопляне пюре, капусту і залишився соус.

Як приготувати зайця в пиві
Інгредієнти:
Приготування
Обсмажуємо шматочки зайчатини на рослинній олії до скоринки. Складаємо м'ясо в гусятницю, додаємо дрібно нарізаний цибулю, натерту на крупній тертці моркву, нарізаний кубиками перець і перець горошком. Кладемо сметану і заливаємо пивом. Тушкуємо в духовці 15 години. За 20 хвилин до повної готовності, солимо, перчимо, кладемо лавровий лист і пару часточок лимона. Подаємо з будь-яким гарніром, поливши, що утворився при гасінні соком.
Рекомендуємо добрі рецепти

Борщ з галушками - рецепт
Борщ з галушками - це традиційна страва української кухні, приготувати яке досить нескладно. І зараз ми з вами розберемо два оригінальних і смачних

Як приготувати гуляш з яловичини?
Деякі господині вважають за краще не мати справу з яловичиною, так як в процесі приготування вона стає жорсткою і не всім це по смаку. Тим не менш,

Тушкована яловичина в сметані
Тушкована яловичина в ніжній сметанною підливі розкриє смак будь-якого гарніру. Це гаряча страва ідеально підходить для холодної пори року, так як

Заєць в сметані - рецепт
Якщо вам пощастило роздобути тушку зайця, неодмінно спробуйте приготувати його в сметані за нашим рецептом. Таке блюдо виходить надзвичайно ніжним і

Тушкований селера
Селера - низькокалорійний і корисний продукт, який часто використовують в приготуванні дієтичних страв. І сьогодні мова піде про тушкованому селері.

Перець, запечений в духовці
Перець запекти в духовці можна різними способами: нафарширувати його різноманітними овочами або приготувати його самостійно. У нашій статті ми