Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Свинина з квасолею

Свинина з квасолею

19-03-2015, 14:51
1 266
Свинина з квасолею
Всім відомо, що квасоля - корисний продукт, і його потрібно вживати в їжу якомога частіше. В нашій країні без неї не обходиться жоден червоний борщ, але ось в інших стравах квасоля зустрічається вкрай рідко. А так як мало хто їсть борщ кожен день, виходить, що ми позбавляємо себе цілого джерела життєво необхідних організму речовин.

Але ніколи не пізно виправити ситуацію і почати їсти квасолю частіше. Тим більше, що рецептів страв з нею існує величезна безліч, при чому вони є не тільки смачними, але і нескладні у приготуванні. Одним з прекрасних страв є свинина тушкована з квасолею. Ви отримуєте чудова друга страва з ніжним м'ясом, яке захочеться готувати знову і знову.

Свинина з квасолею в мультиварці



Якщо у вас є такий прилад як мультиварка, то приготувати свинину з консервованою квасолею, не складе ніякої праці.

Інгредієнти:


  • свинина - 300-400 г;

  • квасоля в томатному соусі - 1 банка;

  • цибуля - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • перець, сіль.



  • Приготування

    М'ясо вимити і нарізати шматками. Цибулю почистити і порізати півкільцями, перець соломкою, а моркву натерти. Виставити в мультиварці режим «Смаження» і обсмажити цибулю, моркву і м'ясо протягом 15 хвилин, помішуючи.

    Потім включити режим «Рагу/гасіння», покласти в чашу перець і квасолю, заправити сіллю і перцем, все перемішати, накрити кришкою і тушкувати 40-45 хвилин. За бажанням страву можна приправити спеціями для м'яса і при подачі посипати свіжою зеленню.

    Свинина зі стручковою квасолею



    Якщо ж у вас немає спеціальної техніки, можна приготувати відмінний вечеря зі свинини з зеленої стручкової квасолею.

    Інгредієнти:


  • свинячі відбивні - 4 шт.;

  • стручкова квасоля - 1 кг;

  • сметана - 250 г;

  • часник - 5 зубчиків;

  • сир твердий - 150-200 г;

  • зелень (петрушка, кріп) - пучок;

  • олія рослинна;

  • сіль, перець.


  • Приготування

    Відбийте свинячі відбивні з двох сторін, посоліть, поперчіть. Покладіть в глибоку посуд, додайте трохи води
    Свинина з квасолею
    і поставте постоїть, поки вода не випарується, а м'ясо не розм'якшиться.

    Квасоля помийте, поріжте шматочками і відваріть в підсоленій воді. Коли квасоля буде готова, відкиньте її на друшляк і залиште стікати. Тепер змастіть форму маслом, викладіть в неї половину квасолі, потім м'ясо (його можна попередньо порізати на шматки), і зверху другу частину квасолі.

    Змішайте сметану з видавленим часником і нашаткованої зеленню, і залийте цією сумішшю квасоля з м'ясом. Готуйте в духовці 30 хвилин. Коли страва буде готове, посипте його тертим сиром.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат із стручкової квасолею
    Салат із стручкової квасолею
    Хрустка стручкова квасоля надає салату не тільки текстури, але і ще більше збагачує його вітамінами. Готувати такий по-справжньому літній салат ми
    Рагу з квасолею
    Рагу з квасолею
    Рагу з квасолею - це смачне і ситне блюдо, яке неодмінно оцінять ваші домочадці. У нашій статті ми зібрали кілька універсальних варіантів створення
    Омлет зі стручковою квасолею
    Омлет зі стручковою квасолею
    Омлет - чудове і швидке блюдо до сніданку. Урізноманітнити його можна додаванням інших інгредієнтів, ми рекомендуємо вам спробувати омлет зі
    Як приготувати квасоля з м'ясом?
    Як приготувати квасоля з м'ясом?
    Якщо ви хочете приготувати дуже соковите, корисне і смачне блюдо, то пропонуємо вам скористатися нашими рецептами страви «Свинина з квасолею». Воно
    Квасоля в мультиварці - рецепти
    Квасоля в мультиварці - рецепти
    Не любите возитися з приготуванням квасолі? У нас є для вас є відмінне рішення - варити страви з квасолі в мультиварці. Виходить швидко, смачно і