Як приготувати оленину?

Відбивні з оленини
Інгредієнти:
Приготування
Як смажити оленину? Беремо м'якоть, промиваємо і нарізаємо товстими шматочками. Потім злегка відбиваємо молотком. Часник пропускаємо через прес, додаємо гірчицю, кунжутне насіння і перемішуємо. Кожен шматок м'яса солимо, перчимо за смаком і обмазуємо приготованим соусом з двох сторін. Далі викладаємо м'ясо на розігріту сковороду і обсмажуємо з обох боків до золотистого кольору!
Оленина з брусничним соусом
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо оленини злегка відбиваємо молоточком, потім солимо і перчимо за смаком. Далі викладаємо зверху грибну ікру і посипаємо тертим сиром.
Тепер акуратно загортаємо м'ясо рулетом і обсмажуємо на сковороді з обох боків до готовності. До м'ясного соку, що залишився після смаження оленини, додаємо м'якоть помідорів і свіжу брусницю. Гарненько проварюємо, додаємо за смаком сіль. Протираємо соус через сито.
М'ясо викладаємо на блюдо, поливаємо соусом. Прикрашаємо свіжими ягодами, зеленню і подаємо до столу. Ну, ось і все, оленина з брусницею готова!
Оленина з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Як смачно приготувати оленину? Отже, м'ясо нарізаємо скибочками упоперек волокон, відбиваємо молотком і ріжемо тонкою соломкою. Потім смужки оленини обсушуємо на рушник і швидко підсмажуємо на сковорідці до підрум'янення. Далі перекладаємо їх на тарілку і залишаємо остигати.
Обсмажуємо на сковороді тонко порізану картоплю, цибулю і часник. Потім всипаємо скибочки грибів і продовжуємо готувати ще 5 хвилин.
Вливаємо вино, бульйон і кладемо сметану. Крохмаль розвести в холодній воді і додаємо в підливу. Приправляємо спеціями і сіллю за смаком. У готовий соус кладемо обсмажені смужки оленини і тушкуємо 10 хвилин на повільному вогні. Подаємо готову страву на стіл, посипавши дрібно посіченою зеленню.
Бефстроганов з оленини
Інгредієнти:
Приготування
Рис відварюємо до повної готовності, потім зливаємо воду, і, поки він не охолов, кладемо його назад у каструльку, зверху щільно накривши фольгою.
Цибулю з часником дрібно ріжемо і обсмажуємо приблизно 10 хвилин

Тепер акуратно наливаємо в сковороду бренді і підпалюємо. Чекаємо, коли алкоголь прогорить, додаємо сметану і терту цедру лимона. Закриваємо кришкою і тушкуємо до повної готовності. Страву подаємо до столу з рисом, прикрасивши все скибочками огірка і рубаною петрушкою.
Рекомендуємо добрі рецепти

Оленіна, запечена в духовці
Рецептів страв з оленини досить багато. Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати дуже смачну страву з цього м'яса в духовці, використовуючи фольгу,

Котлети з оленини
Котлети з оленини - пікантне і незвичайне блюдо, яке дуже легко приготувати за наявності такого виду м'яса. Хочете здивувати всіх своїм смаком і

Ковбаса з оленини
Сучасна ковбаса - не саме корисне блюдо, тому багато господинь намагаються знайти їй смачну і невредную заміну. Такою є ковбаса або суджук їх

Тушкована оленина
Про багатьох варіантах приготування оленини ми вже говорили, однак гасіння поки що не стосувалися. Тому варто заповнити цей пробіл і поговорити про

Страви з оленини
Оленіна - це червоне м'ясо зі своєрідним смаком, в якому чудово поєднується низький вміст жиру і корисні речовини. І сьогодні ми поговоримо про те,

Тушонка з оленини
Ніжна тушонка - чудово підходить для створення страв на швидку руку. І сьогодні ми поговоримо про те, як можна зробити тушонку з оленини в домашніх