Смажені пиріжки з м'ясом

Смажені дріжджові пиріжки з м'ясом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Стандартно смажені пиріжки з м'ясом готують в такому порядку: ставлять тісто, а поки воно підходить, займаються начинкою.
Для тіста дріжджі змішуємо з просіяним борошном. Суміш, що включає яйця, молоко, сіль, цукор і масло підливаємо в борошно, починаючи замішувати тісто. Тісто повинне вийти трохи густіше, ніж на оладки. В залежності від якості борошна може знадобитися різна кількість рідини, так що воду додаємо, контролюючи, щоб тісто не вийшло занадто рідким. Накриваємо і ставимо тісто в темне місце, воно має «підійти» два рази.
Ми ж в цей час займемося начинкою для пиріжків. Тут нічого складного немає. Підсмажуємо цибулю, трохи пізніше додаємо фарш. Доводимо до напівготовності. Потім з'єднуємо всі компоненти, підсолюємо, перчимо за смаком і розводимо бульйоном.
Підійшло другий раз виймаємо тісто і «припудрюємо» борошном, щоб не липло. Прямо на стіл насипати борошна і користуємося, як тільки тісто починає липнути. Ділимо тісто на шматочки, дивлячись хто який розмір краще, і ліпимо пиріжки.
На цьому етапі процесу бажано підключити помічника. Одна людина буде ліпити пиріжки, а другий - стежити, щоб не підгоріли і вчасно були перевернуті.
Під час смаження не робіть надто великий вогонь, інакше тісто сильно зарум'яниться зовні, а ближче до середини залишиться сирим.
Якщо вам не хочеться возитися з тестом, то можливі два варіанти: перший - скористатися готовим тестом з магазину, другий - приготувати смажені пиріжки з м'ясом з бездріжджового тіста.
Бездріжджове тісто для пиріжків
Щоб пиріжки на бездрожжевом тісті не вийшли жорсткими, потрібно обов'язково використовувати який-небудь розпушувач. У цьому рецепті ми скористаємося содою. А щоб смак соди не відчувався, погасимо її кефіром. Погасити соду - значить змішати її з якоюсь кислотою, в нашому випадку кислотою присутньої в кефірі. Сода вступить в реакцію з кефіром і як тільки цей процес завершиться, сода вважається погашеною.
Інгредієнти:

Приготування
Борошно просіваємо обов'язково. Всі, крім борошна змішуємо, і додаючи отриману суміш в борошно, замішуємо м'яке тісто. Місимо ретельно, щоб до рук майже не липло. Потім тісто на кефірі накриваємо харчовою плівкою, і нехай відпочине півгодинки перед смаженням.
Даємо пиріжкам трошки охолонути, прикривши посуд чистим рушником.
Рекомендуємо добрі рецепти

Смажені пиріжки з капустою
Немає у світі людини, яка не пробував би пиріжків з капустою. Це смачне і улюблене блюдо готують мами і бабусі всього світу. Ну а ті, хто поки не

Смажені пиріжки на кефірі
Смажені пиріжки - це ситне і смачне блюдо. Готують їх з найрізноманітнішими начинками, все залежить від ваших уподобань. І сьогодні ми з вами

Пиріжки на кефірі в духовці
Пиріжки - це дуже смачне і ситне блюдо, яке можна готувати з будь-м'ясний або овочевий начинкою. А якщо їх ще випікати в духовці на кефірі, то вони

Пиріжки з горохом
Пиріжки можна приготувати не тільки з картоплі, м'яса, яйця, рису і т. д. В якості начинки можна використовувати горох. Пропонуємо вам кілька смачних

Пиріжки на кисляку
Апетитні, рум'яні смажені пиріжки - як можна встояти при їх вигляді? І нехай вони не дуже-то й корисні, зате дуже смачні! Якщо хочеться зробити їх

Пиріжки з м'ясом в духовці
Коли хочеться чим-небудь перекусити, що може бути краще пиріжків з м'ясом? Особливо смачні печені пиріжки, ароматні, на повітряному тісті - пальчики