Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » «М'ясні сигарети» - оригінально і просто

«М'ясні сигарети» - оригінально і просто

19-03-2015, 12:31
427
«М'ясні сигарети» - оригінально і просто
«М'ясні сигарети» досить оригінальне і дуже ситне блюдо. Його можна подавати разом з картоплею, макаронами або відварним рисом .

Рецепт «М'ясні сигарети» з овочами


Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно - 300 г;

  • масло рослинне - 100 мл;

  • вода - 200 мл


  • Для начинки:

  • вершкове масло - для змащення;

  • м'ясний фарш або м'ясо - 300 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • зелень - за смаком;

  • спеції - за смаком;

  • яйце - 1 шт.;

  • сметана - 1 ст. ложка;

  • часник - 2 зубчики.


  • Приготування
    Масло змішуємо з водою і ставимо на слабкий вогонь, кип'ятити. Потім знімаємо масу з вогню і тут же заварюємо в ній борошно. Гарненько перемішуємо, накриваємо тісто серветкою і залишаємо остигати.
    А ми цим часом поки займемося приготуванням начинки. Для цього беремо готовий м'ясний фарш і обсмажуємо разом з цибулею і часником на сковороді, або нарізаємо м'ясо на невеликі плоскі тонкі шматочки. Потім нагріваємо в казані трохи рослинного масла, додаємо подрібнений часник, нашатковану півкільцями цибулю і обсмажуємо буквально хвилинку. Після цього кладемо в чавунець терту моркву і смажимо ще хвилину, а потім викладаємо м'ясо. Обсмажуємо все до повної готовності, і в самому кінці додаємо подрібнену свіжу зелень і сіль з чорним перцем за смаком. Далі начинку остуджуємо, перекручуємо через м'ясорубку, або подрібнюємо за допомогою кухонного комбайна. Додаємо у готовий фарш куряче яйце і трохи сметани.
    Перемішуємо ретельно і повертаємося до нашого тесту. Поділяємо його приблизно на 20 однакових частин. Потім кожну частину тонко розкачуємо, змащуємо розтопленим вершковим маслом. Далі акуратно загортаємо два краї млинця всередину і викладаємо на самий край начинку. Туго закручуємо тісто в трубочку і викладаємо на деко швом вниз. Коли всі «сигарети» зроблені, змащуємо їх яєчним жовтком, за бажанням посипаємо кунжутом або маком. Відправляємо деко в попередньо розігріту до 200 градусів духовку і випікаємо наші «М'ясні сигарети» протягом 15-20 хвилин.

    Рецепт курячих «М'ясних сигарет»


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно - 300 г;

  • крутий окріп - 200 мл;

  • масло рослинне - 100 мл


  • Для начинки:

  • цибулина - 1 шт.;

  • куряче відварне м'ясо - 300 г;

  • сіль і перець - за смаком.


  • Для змазування:

  • кунжут або мак - за бажанням;

  • яєчний жовток - 1 шт.


  • Приготування
    Рослинне масло змішуємо з крутим окропом у ковшичке і знову доводимо на сильному вогні до кипіння. У глибоку велику ємність просіваємо гіркою борошно, вливаємо киплячу олію і заварюємо тісто. Гарненько вимішуємо його і залишаємо остигати. Потім розділяємо тісто на 20 однакових частин і кожну розкочуємо тонким млинчиком, надаючи форму кола. Два краї загортаємо всередину і викладаємо на самий край ложку начинки, а потім туго звертаємо в трубочку.
    Для приготування начинки цибулю чистимо, дрібненько нарізаємо і злегка пасеруємо на рослинній олії. Потім викладаємо сюди ж подрібнене варене куряче м'ясо, солимо, перчимо та ретельно перемішуємо все. Готові курячі "сигарети" викладаємо на деко швом вниз, змащуємо збитим жовтком і посипаємо маком або кунжутом. Випікаємо страву в духовці приблизно 30 хвилин при 200 градусах.

    Рецепт «М'ясних сигарет» з лаваша


    Інгредієнти:

  • тонкий лаваш -1 шт.;

  • філе куряче - 700 г;

  • сир - 200 г;

  • сіль і перець - за смаком;

  • гриби - 300 г;

  • «М'ясні сигарети» - оригінально і просто

  • цибулина - 2 шт.


  • Приготування
    Куряче філе нарізаємо невеликими кубиками і обсмажуємо, попередньо посоливши і поперчив м'ясо. Потім охолоджуємо і ретельно збиваємо блендером до отримання розсипчастої маси. Гриби чистимо, подрібнюємо і підсмажуємо разом з кільцями цибулі, трохи підсолюємо і поперчив. Домашній сир натираємо на тертці і все змішуємо. Додаємо яєчні жовтки. Лаваш ріжемо на край кладемо приготовлену начинку, скручуємо рулетиком, змащуємо краю яєчним білком, щоб вони склеїлися і обсмажуємо у фритюрі.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Слойки з сиром і шинкою
    Слойки з сиром і шинкою
    Слойки з сиром - це, звичайно ж, класика кулінарного жанру, з яким знайомі багато. І в нашій статті ми зібрали деякі оригінальні і смачні рецепти
    Тефтелі на сковороді
    Тефтелі на сковороді
    Тефтелі на сковороді з підливою виходять дуже соковитими і ароматними. Так, і подавати їх можна до будь-якого гарніру: картопляного пюре, гречку і т.
    Рулет із курячого фаршу
    Рулет із курячого фаршу
    Рулети є прикрасою будь-якого святкового столу. І сьогодні ми поговоримо про цікавий і оригінальному варіанті м'ясного рулету. Давайте детально
    Налисники з сиром
    Налисники з сиром
    Налисники - це смачні тонкі млинці, які можна загорнути будь-яку начинку. І сьогодні ми розповімо, як зробити їх із сиром. Пропонуємо вашій увазі
    Листкове тісто з сиром
    Листкове тісто з сиром
    Хочете здивувати близьких смачною домашньою випічкою? Тоді зробіть дивовижні булочки з листкового тіста з сиром. А наші цікаві та оригінальні рецепти
    Як приготувати хичини?
    Як приготувати хичини?
    Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили