Шашлик на сковороді

Шашлик зі свинини на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати шашлик на сковороді. Спочатку давайте гарненько замаринуем м'ясо: свинину промиваємо, обсушуємо, ріжемо невеликими шматочками, приблизно грам за 45 і складаємо в миску. Потім додаємо половину тонко нашаткованої очищеної цибулини, рубану зелень кропу, кладемо трохи кетчупу, кілька крапель оцту, сіль і спеції за смаком. Все добре перемішуємо і залишаємо м'ясо маринуватися спочатку на 15 години при кімнатній температурі, а потім години на 3 в холодильнику. Після того як м'ясо ретельно добре просочилося, акуратно виймаємо його, відокремлюємо від цибулі.
У тарілку насипаємо трохи картопляного крохмалю і обвалюємо в ньому замариновані свинячі шматочки. У сковороду наливаємо рослинне масло, ставимо на плиту, розігріваємо як слід, і обсмажуємо на ньому м'ясні шматочки. Поки готується наш шашлик, можете зробити до нього будь-буряковий гарнірчик. Як тільки м'ясо покриється апетитною коричневою скоринкою, знімаємо його з вогню, викладаємо в глибоку миску і поливаємо зверху маслом, в якому смажилося м'ясо. Подаємо страву з овочами і зеленню. Такий шашлик можна приготувати точно також і з курячого м'яса.
Рецепт шашлику на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Розглянемо ще один варіант, як посмажити шашлик на сковороді. Отже, беремо жирне м'ясо, промиваємо, обсушуємо, видаляємо прожилки і нарізаємо на невеликі порційні шматочки вагою приблизно по 50-60 р. На сковороді розтоплюємо шматок вершкового масла і потім викладаємо м'ясо. Посипаємо його сіллю, чорним меленим перцем, спеціями за смаком і обсмажуємо до готовності, періодично помішуючи його. Потім кладемо в готове м'ясо очищену від лушпиння і дрібно нашатковану цибулину. Все перемішуємо і смажимо 5 хвилин на середньому вогні при відкритій кришці. Далі наливаємо в сковороду 100 мл гранатового соку , перемішуємо його з м'ясом і вимикаємо вогонь. Накриваємо блюдо кришкою і залишаємо постояти хвилин 30. Після цього акуратно перекладаємо готовий шашлик зі сковороди на красиве блюдо, посипаємо зернами граната свіжої подрібненої зеленню і подаємо до столу гарячим.
Шашлик з курки на сковороді
Інгредієнти:

Тушку курки гарненько промиваємо, обсушуємо і акуратно відокремлюємо м'ясо від кісток. Потім куряче м'ясо нарізати гострим ножем однаковими невеликими шматочками і складаємо в глибоку миску. Посипаємо чорним меленим перцем і сіллю за смаком. Додаємо майонез і добре перемішуємо. Залишаємо курку приблизно на 2 години маринуватися, після чого насаджуємо шматочки на спеціальні дерев'яні шпажки для смаження шашлику і викладаємо на розігріту сковороду. Смажимо м'ясо з усіх боків, періодично підливаючи олію. Ось і все, шашлик з курки на сковороді на шпажках готовий!
Рекомендуємо добрі рецепти

Шашлик з осетрини
Любите шашлик? А знаєте, що смачний шашлик можна приготувати не тільки м'яса, але й риби. І сьогодні ми поговоримо про варіант створення цього

Шашлик з печериць
Шашлик - як багато смаку в цьому слові. Шашлик буває різний, частіше всього з м'яса, однак не варто зациклюватися на цьому інгредієнті. У доповнення

Шашлик в майонезі
Шашлик - це дуже смачне блюдо для свята або пікніка. Маринують його найрізноманітнішими способами. Сьогоднішня наша стаття присвячена тому, як

Шашлик в гранатовому соку
Шашлик - улюблене багатьма блюдо для пікніка та свята. Різновидів маринаду для нього дуже багато: його готують і в томатному соку, і в майонезі, і з

Шашлик з печінки
Печінка - чудовий і корисний продукт, а шашлик з неї виходить незвичайно смачним, ніжним і соковитим, при чому, не важливо, яка це печінка куряча,

Шашлик зі свинини з лимоном
Жоден виїзд на природу або на дачу, звичайно ж, не обходиться без шашлика. І в сьогоднішній статті ми поділимося цікавими рецептами приготування