Страви з яловичої вирізки
Давайте розглянемо з вами сьогодні рецепти страв з вирізки яловичини, які стануть відмінною прикрасою вашого столу!
Інгредієнти:
оливкова олія - 3 ст. ложки;
яловича вирізка - 1 кг;
часник - 5 зубчиків;
помідори черрі - 500 г;
базилік - 05 пучка;
свіжий чебрець;
спеції.
Приготування
Стейки посипаємо спеціями, а потім обсмажуємо в розпеченому оливкової масло на чавунній сковороді по 5 хвилин з кожної сторони. Готове м'ясо перекладаємо на деко і відправляємо в духовку. Запікаємо 10 хвилин при температурі 170 градусів. Потім виймаємо стейки і залишаємо охолоджуватися. А цим часом часник подрібнюють і пасеруємо його в тій же сковороді, де смажили м'ясо, на слабенькому вогні. Приблизно через 2 хвилинки додаємо помідори черрі і свіжий чебрець. Обережно перемішуємо, щоб не розчавити томати. Тепер викладаємо овочі на тарілки разом з яловичої вирізкою і подаємо страву на стіл, прикрасивши листочками базиліку.
Інгредієнти:
тертий імбир - 1 ст. ложка;
часник - 2 зубчики;
яловича вирізка - 500 г;
соєвий соус - 2 ст. ложки;
капуста брокколі - 500 г;
яловичий бульйон - 15 ст.;
вода - 05 склянки;
кукурудзяний крохмаль - 2 ст. ложки;
бобові паростки - 1 ст.
Приготування
У мисці змішуємо нарізане невеликими шматочками м'ясо, імбир, подрібнений часничок і соєвий соус . Брокколі промиваємо і розрізаємо на невеликі суцвіття. У сковороді розігріваємо трохи рослинного масла, викладаємо капусту і обсмажуємо її 2 хвилини. Потім вливаємо воду і готуємо до повного випаровування рідини. Після цього перекладаємо брокколі на тарілку, а в сковороду наливаємо масло і додаємо м'ясо. Обсмажуємо на сильному вогні 3 хвилини. Тим часом, в окремій мисці змішуємо яловичий бульйон з крохмалем і виливаємо суміш у м'ясо. Готуємо до тих пір, поки соус не загусне. У самому кінці додаємо брокколі і бобові паростки і готуємо ще 2 хвилини, поки всі інгредієнти добре не прогріються.
Інгредієнти:
оливкова олія - 8 ст. ложок;
листя чебрецю - 25 ст. ложки;
часник - 6 зубчиків;
теляча вирізка - 2 кг;
діжонська гірчиця -5 ст. ложок;
свіжий розмарин;
спеції.
Приготування
Духовку заздалегідь запалюємо і розігріваємо до температури приблизно 190 градусів. М'ясо розрізаємо на 2 рівних шматка, намазуємо оливковим маслом, підсолюємо і перчимо за смаком. Потім обсмажуємо вирізку до рум'яної скоринки в сковороді на сильному вогні з усіх боків приблизно 5 хвилин. Після цього перекладаємо м'ясо у форму для запікання. У невеликій мисці змішати оливкове масло, подрібнений часник, кмин і розмарин. Намазуємо м'ясо спочатку гірчицею, а потім трав'яними спеціями і ставимо в духовку на 45 хвилин. Далі перекладаємо вирізку на блюдо і залишаємо остигати на 10 хвилин.
Інгредієнти:
оцет - 3 ст. ложки;
мед - 1 ст. ложка;
велика сіль;
оливкова олія - 30 мл;
часник - 2 зубчики;
цибулина червона - 05 шт.;
оливки без кісточок - 50 г;
апельсин - 1 шт.;
яловича вирізка - 700 г;
петрушка.
Приготування
У невеликій мисці змішуємо мед з оцтом, солимо і перчимо. Потім, постійно збиваючи, вливаємо оливкове масло, додаємо подрібнений червоний цибулька, часник, нарізані кружками оливки, очищені часточки апельсина і петрушку. Тепер беремо сковороду, розігріваємо її на сильному вогні і наливаємо трохи рослинного масла. Викладаємо м'ясо і смажимо його з кожної сторони 6-8 хвилин. Потім перекладаємо на тарілку, накриваємо фольгою і залишаємо доходити ще на 10 хвилин. Потім нарізаємо його на шматки, викладаємо зверху цибульно-апельсинову закуску і подаємо до столу.
Страви з вирізки яловичини
Інгредієнти:
Приготування
Стейки посипаємо спеціями, а потім обсмажуємо в розпеченому оливкової масло на чавунній сковороді по 5 хвилин з кожної сторони. Готове м'ясо перекладаємо на деко і відправляємо в духовку. Запікаємо 10 хвилин при температурі 170 градусів. Потім виймаємо стейки і залишаємо охолоджуватися. А цим часом часник подрібнюють і пасеруємо його в тій же сковороді, де смажили м'ясо, на слабенькому вогні. Приблизно через 2 хвилинки додаємо помідори черрі і свіжий чебрець. Обережно перемішуємо, щоб не розчавити томати. Тепер викладаємо овочі на тарілки разом з яловичої вирізкою і подаємо страву на стіл, прикрасивши листочками базиліку.
Рецепт страви з яловичої вирізки
Інгредієнти:
Приготування
У мисці змішуємо нарізане невеликими шматочками м'ясо, імбир, подрібнений часничок і соєвий соус . Брокколі промиваємо і розрізаємо на невеликі суцвіття. У сковороді розігріваємо трохи рослинного масла, викладаємо капусту і обсмажуємо її 2 хвилини. Потім вливаємо воду і готуємо до повного випаровування рідини. Після цього перекладаємо брокколі на тарілку, а в сковороду наливаємо масло і додаємо м'ясо. Обсмажуємо на сильному вогні 3 хвилини. Тим часом, в окремій мисці змішуємо яловичий бульйон з крохмалем і виливаємо суміш у м'ясо. Готуємо до тих пір, поки соус не загусне. У самому кінці додаємо брокколі і бобові паростки і готуємо ще 2 хвилини, поки всі інгредієнти добре не прогріються.
Страва з телячої вирізки
Інгредієнти:
Приготування
Духовку заздалегідь запалюємо і розігріваємо до температури приблизно 190 градусів. М'ясо розрізаємо на 2 рівних шматка, намазуємо оливковим маслом, підсолюємо і перчимо за смаком. Потім обсмажуємо вирізку до рум'яної скоринки в сковороді на сильному вогні з усіх боків приблизно 5 хвилин. Після цього перекладаємо м'ясо у форму для запікання. У невеликій мисці змішати оливкове масло, подрібнений часник, кмин і розмарин. Намазуємо м'ясо спочатку гірчицею, а потім трав'яними спеціями і ставимо в духовку на 45 хвилин. Далі перекладаємо вирізку на блюдо і залишаємо остигати на 10 хвилин.
Страва з яловичої вирізки з цибульно - апельсинової закускою
Інгредієнти:
Приготування
У невеликій мисці змішуємо мед з оцтом, солимо і перчимо. Потім, постійно збиваючи, вливаємо оливкове масло, додаємо подрібнений червоний цибулька, часник, нарізані кружками оливки, очищені часточки апельсина і петрушку. Тепер беремо сковороду, розігріваємо її на сильному вогні і наливаємо трохи рослинного масла. Викладаємо м'ясо і смажимо його з кожної сторони 6-8 хвилин. Потім перекладаємо на тарілку, накриваємо фольгою і залишаємо доходити ще на 10 хвилин. Потім нарізаємо його на шматки, викладаємо зверху цибульно-апельсинову закуску і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Яловичий стейк
Якість стейка залежить від ступеня підсмажування м'яса, оскільки навіть купивши ніжну м'якоть, ви можете перетворити її в підошву при неправильному
Свиняча вирізка - рецепт
Найніжніша частина свинячої тушки - це вирізка, яка в готовому вигляді має дуже ніжну текстуру і смак. Це пісне м'ясо потрібно вміти готувати і ми
Свиняча вирізка в духовці
Свиняча вирізка, приготовлена в духовці - завжди буде безпрограшним варіантом на вашому столі. Блюдо виходить настільки смачним і соковитим, що
Медальйони з яловичини
Медальйони з яловичини - оригінальне і вишукане французьке блюдо, яке неодмінно прикрасить ваш святковий або фуршетний стіл. А приготувати таку
Лангет з яловичини
Лангет - смачна страва французької кухні, готується з яловичини, нарізаної тонкими довгастими скибочками. Їх просто обсмажують в олії. На гарнір
Карпаччо з яловичини
Карпаччо - дуже ніжна закуска, родом з Італії. Подається вона сирої, однак переживати немає за що, адже таке страву їсти дуже корисно. Ну а якщо сире