Свиняча вирізка в духовці
Свиняча вирізка, приготовлена в духовці - завжди буде безпрограшним варіантом на вашому столі. Блюдо виходить настільки смачним, соковитим і апетитним, що навіть найвибагливіші гурмани і люди, що володіють тонким кулінарним смаком прийдуть в невимовний захват.
Інгредієнти:
свиняча вирізка - 500 г;
соус песто - за смаком;
олія оливкова - 2 ст. ложки;
картопля - 10 шт.;
спеції - за смаком.
Приготування
Зараз розповімо, як запекти свинячу вирізку у духовці. М'ясо гарненько промиваємо, обсушуємо паперовим рушником, солимо, обмазуємо соусом песто і викладаємо на решітку, яку ставимо в духовку. Картопля ретельно промиваємо, але не чистимо, а розрізаємо на четвертинки і складаємо в пакетик. Наливаємо туди оливкового масла, додаємо кмин, сіль і мелений перчик за смаком. Зав'язуємо щільно пакет і добре струшуємо.
Потім розкладаємо картоплю на решітку, поруч з м'ясом і запікаємо приблизно 30 хвилин при температурі 180 градусів. Потім дістаємо наш шматочок свинини, ховаємо його з фольгою і даємо дійти до готовності ще протягом 10 хвилин. Після цього нарізаємо готову вирізку шматочками, викладаємо разом з запеченою картоплею на тарілку і подаємо страву зі свіжими овочами і сухим червоним вином.
Інгредієнти:
свиняча вирізка - 400 г;
грудинка сирокопчена - 150 г;
гірчиця -1 ст. ложка;
сіль;
часник - 3 зубчики.
Приготування
Вирізку промиваємо, обсушуємо, шпигуємо очищеними зубчиками часнику і натираємо, як слід гірчицею. Тепер копчене м'ясо солимо за смаком, але не забуваємо, що грудинка вже сама по собі солона. Залишаємо маринуватися хвилин на 20 а потім перекладаємо на фольгу разом зі свинячою вирізкою і загортаємо. Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку і чекаємо приблизно 50 хвилин. Потім охолодити при кімнатній температурі, прибираємо на 1 годину в холодильник, а потім нарізаємо скибочками.
Інгредієнти:
свиняча вирізка - 800 г;
пшениця дробленная - 300 г;
чорнослив - 300 г;
сушені абрикоси - 30 г;
фініки - 30 г;
олія оливкова - 4 ст. ложки;
біле вино - 150 мл;
спеції.
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати свинячу вирізку в духовці, і з яким гарніром її подати на стіл. Отже, м'ясо солимо і перчимо, після чого обсмажуємо в оливковій маслечко до рум'яності на середньому вогні. Далі поступово вливаємо біле сухе вино і випікаємо при 200 градусах приблизно 30 хвилин.
Роздроблену пшеницю замочуємо у воді, залишаємо набухати, а потім висипаємо на друшляк і залишаємо стікати. На окремій сковороді пасеруємо нарізані шматочками сухофрукти, викладаємо до них пшеницю, перемішуємо і залишаємо на вогні до повної готовності. Тепер нарізаємо свинячу вирізку порційними шматочками, викладаємо на тарілку разом з приготованим гарніром із сухофруктів і подаємо на стіл.
Інгредієнти:
вирізка свиняча - 350 г;
сир - 200 г;
сухарі панірувальні - 2 ст. ложки;
сушена петрушка - 1 ст. ложка;
рослинна олія;
куряче яйце - 2 шт.;
спеції.
Приготування
М'ясо промиваємо, витираємо рушником і натираємо спеціями. Подрібнюємо сир на терочке, додаємо панірувальні сухарі, розбиваємо яйця, кладемо петрушку і солимо за смаком. Фольгу змащуємо маслом, розкладаємо рівним шаром сирну масу.
Ставимо деко в розігріту до 200 градусів духовку і засікаємо приблизно 15-20 хвилин. На запечену сирну скоринку кладемо свинячу вирізку, щільно загортаємо і запікаємо в духовці ще 40 хвилин. Потім блюдо добре охолоджуємо, нарізаємо шматочками і подаємо на стіл зі свіжими овочами.
Свиняча вирізка, запечена в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як запекти свинячу вирізку у духовці. М'ясо гарненько промиваємо, обсушуємо паперовим рушником, солимо, обмазуємо соусом песто і викладаємо на решітку, яку ставимо в духовку. Картопля ретельно промиваємо, але не чистимо, а розрізаємо на четвертинки і складаємо в пакетик. Наливаємо туди оливкового масла, додаємо кмин, сіль і мелений перчик за смаком. Зав'язуємо щільно пакет і добре струшуємо.
Потім розкладаємо картоплю на решітку, поруч з м'ясом і запікаємо приблизно 30 хвилин при температурі 180 градусів. Потім дістаємо наш шматочок свинини, ховаємо його з фольгою і даємо дійти до готовності ще протягом 10 хвилин. Після цього нарізаємо готову вирізку шматочками, викладаємо разом з запеченою картоплею на тарілку і подаємо страву зі свіжими овочами і сухим червоним вином.
Рецепт свинячої вирізки в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Вирізку промиваємо, обсушуємо, шпигуємо очищеними зубчиками часнику і натираємо, як слід гірчицею. Тепер копчене м'ясо солимо за смаком, але не забуваємо, що грудинка вже сама по собі солона. Залишаємо маринуватися хвилин на 20 а потім перекладаємо на фольгу разом зі свинячою вирізкою і загортаємо. Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку і чекаємо приблизно 50 хвилин. Потім охолодити при кімнатній температурі, прибираємо на 1 годину в холодильник, а потім нарізаємо скибочками.
Свиняча вирізка з сухофруктами
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати свинячу вирізку в духовці, і з яким гарніром її подати на стіл. Отже, м'ясо солимо і перчимо, після чого обсмажуємо в оливковій маслечко до рум'яності на середньому вогні. Далі поступово вливаємо біле сухе вино і випікаємо при 200 градусах приблизно 30 хвилин.
Роздроблену пшеницю замочуємо у воді, залишаємо набухати, а потім висипаємо на друшляк і залишаємо стікати. На окремій сковороді пасеруємо нарізані шматочками сухофрукти, викладаємо до них пшеницю, перемішуємо і залишаємо на вогні до повної готовності. Тепер нарізаємо свинячу вирізку порційними шматочками, викладаємо на тарілку разом з приготованим гарніром із сухофруктів і подаємо на стіл.
Вирізка зі свинини в духовці з сиром
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо, витираємо рушником і натираємо спеціями. Подрібнюємо сир на терочке, додаємо панірувальні сухарі, розбиваємо яйця, кладемо петрушку і солимо за смаком. Фольгу змащуємо маслом, розкладаємо рівним шаром сирну масу.
Ставимо деко в розігріту до 200 градусів духовку і засікаємо приблизно 15-20 хвилин. На запечену сирну скоринку кладемо свинячу вирізку, щільно загортаємо і запікаємо в духовці ще 40 хвилин. Потім блюдо добре охолоджуємо, нарізаємо шматочками і подаємо на стіл зі свіжими овочами.
Рекомендуємо добрі рецепти
Свинина з грибами - рецепт
Свинина з грибами - це просте і смачне блюдо. Його можна подати, як на повсякденний, так і святковий стіл. У нашій статті ми зібрали декілька
Свиняча вирізка - рецепт
Найніжніша частина свинячої тушки - це вирізка, яка в готовому вигляді має дуже ніжну текстуру і смак. Це пісне м'ясо потрібно вміти готувати і ми
Буженина в рукаві
Буженина - це дуже смачне запечене м'ясо. Її готують в духовці, мультиварці, аерогрилі. І сьогодні ми з вами поділимося парочкою простих рецептів
Смажена яловичина з цибулею
Приготувати м'ясо, щоб воно вийшло соковитим і напрочуд ніжним, можна по-різному. Пропонуємо вам посмажити яловичину з цибулею і подати це блюдо з
Теляча вирізка в духовці
Теляча вирізка - делікатесний і корисний продукт, з якого можна приготувати безліч цікавих страв. А сьогодні ми розповімо, як її смачно і оригінально
Фарширована свиняча шийка
Фарширована свиняча шийка - оригінальне святкове блюдо, яке неодмінно оцінять ваші близькі та друзі. Звичайно, з ним доведеться трохи повозитися, але