Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Свиняча вирізка в духовці

Свиняча вирізка в духовці

19-03-2015, 10:46
3 491
Свиняча вирізка в духовці
Свиняча вирізка, приготовлена в духовці - завжди буде безпрограшним варіантом на вашому столі. Блюдо виходить настільки смачним, соковитим і апетитним, що навіть найвибагливіші гурмани і люди, що володіють тонким кулінарним смаком прийдуть в невимовний захват.

Свиняча вирізка, запечена в духовці


Інгредієнти:

  • свиняча вирізка - 500 г;

  • соус песто - за смаком;

  • олія оливкова - 2 ст. ложки;

  • картопля - 10 шт.;

  • спеції - за смаком.


  • Приготування
    Зараз розповімо, як запекти свинячу вирізку у духовці. М'ясо гарненько промиваємо, обсушуємо паперовим рушником, солимо, обмазуємо соусом песто і викладаємо на решітку, яку ставимо в духовку. Картопля ретельно промиваємо, але не чистимо, а розрізаємо на четвертинки і складаємо в пакетик. Наливаємо туди оливкового масла, додаємо кмин, сіль і мелений перчик за смаком. Зав'язуємо щільно пакет і добре струшуємо.
    Потім розкладаємо картоплю на решітку, поруч з м'ясом і запікаємо приблизно 30 хвилин при температурі 180 градусів. Потім дістаємо наш шматочок свинини, ховаємо його з фольгою і даємо дійти до готовності ще протягом 10 хвилин. Після цього нарізаємо готову вирізку шматочками, викладаємо разом з запеченою картоплею на тарілку і подаємо страву зі свіжими овочами і сухим червоним вином.

    Рецепт свинячої вирізки в духовці


    Інгредієнти:

  • свиняча вирізка - 400 г;

  • грудинка сирокопчена - 150 г;

  • гірчиця -1 ст. ложка;

  • сіль;

  • часник - 3 зубчики.


  • Приготування
    Вирізку промиваємо, обсушуємо, шпигуємо очищеними зубчиками часнику і натираємо, як слід гірчицею. Тепер копчене м'ясо солимо за смаком, але не забуваємо, що грудинка вже сама по собі солона. Залишаємо маринуватися хвилин на 20 а потім перекладаємо на фольгу разом зі свинячою вирізкою і загортаємо. Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку і чекаємо приблизно 50 хвилин. Потім охолодити при кімнатній температурі, прибираємо на 1 годину в холодильник, а потім нарізаємо скибочками.

    Свиняча вирізка з сухофруктами


    Інгредієнти:

  • свиняча вирізка - 800 г;

  • пшениця дробленная - 300 г;

  • чорнослив - 300 г;

  • сушені абрикоси - 30 г;

  • фініки - 30 г;

  • олія оливкова - 4 ст. ложки;

  • біле вино - 150 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    Давайте розберемося, як приготувати свинячу вирізку в духовці, і з яким гарніром її подати на стіл. Отже, м'ясо солимо і перчимо, після чого обсмажуємо в оливковій маслечко до рум'яності на середньому вогні. Далі поступово вливаємо біле сухе вино і випікаємо при 200 градусах приблизно 30 хвилин.
    Роздроблену пшеницю замочуємо у воді, залишаємо набухати, а потім висипаємо на друшляк і залишаємо стікати. На окремій сковороді пасеруємо нарізані шматочками сухофрукти, викладаємо до них пшеницю, перемішуємо і залишаємо на вогні до повної готовності. Тепер нарізаємо свинячу вирізку порційними шматочками, викладаємо на тарілку разом з приготованим гарніром із сухофруктів і подаємо на стіл.

    Вирізка зі свинини в духовці з сиром


    Інгредієнти:

  • вирізка свиняча - 350 г;

  • сир - 200 г;

  • сухарі панірувальні - 2 ст. ложки;

  • сушена петрушка - 1 ст. ложка;

  • рослинна олія;

  • куряче яйце - 2 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    Свиняча вирізка в духовці

    М'ясо промиваємо, витираємо рушником і натираємо спеціями. Подрібнюємо сир на терочке, додаємо панірувальні сухарі, розбиваємо яйця, кладемо петрушку і солимо за смаком. Фольгу змащуємо маслом, розкладаємо рівним шаром сирну масу.
    Ставимо деко в розігріту до 200 градусів духовку і засікаємо приблизно 15-20 хвилин. На запечену сирну скоринку кладемо свинячу вирізку, щільно загортаємо і запікаємо в духовці ще 40 хвилин. Потім блюдо добре охолоджуємо, нарізаємо шматочками і подаємо на стіл зі свіжими овочами.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Свинина з грибами - рецепт
    Свинина з грибами - рецепт
    Свинина з грибами - це просте і смачне блюдо. Його можна подати, як на повсякденний, так і святковий стіл. У нашій статті ми зібрали декілька
    Свиняча вирізка - рецепт
    Свиняча вирізка - рецепт
    Найніжніша частина свинячої тушки - це вирізка, яка в готовому вигляді має дуже ніжну текстуру і смак. Це пісне м'ясо потрібно вміти готувати і ми
    Буженина в рукаві
    Буженина в рукаві
    Буженина - це дуже смачне запечене м'ясо. Її готують в духовці, мультиварці, аерогрилі. І сьогодні ми з вами поділимося парочкою простих рецептів
    Смажена яловичина з цибулею
    Смажена яловичина з цибулею
    Приготувати м'ясо, щоб воно вийшло соковитим і напрочуд ніжним, можна по-різному. Пропонуємо вам посмажити яловичину з цибулею і подати це блюдо з
    Теляча вирізка в духовці
    Теляча вирізка в духовці
    Теляча вирізка - делікатесний і корисний продукт, з якого можна приготувати безліч цікавих страв. А сьогодні ми розповімо, як її смачно і оригінально
    Фарширована свиняча шийка
    Фарширована свиняча шийка
    Фарширована свиняча шийка - оригінальне святкове блюдо, яке неодмінно оцінять ваші близькі та друзі. Звичайно, з ним доведеться трохи повозитися, але