Тушкована конина

Рецепт тушкованою конини
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування страви ми будемо використовувати товстостінну жаровню, вона краще зберігає тепло і аромати, але можна приготувати конину тушковану і в мультиварці за звичним рецептом, встановивши режим "Гасіння" на автоматично зазначений час.
Якщо ви все ж збираєтеся гасити конину на плиті, то налийте в жаровню рослинного масла і добре розігрійте його. У розігрітому маслі обсмажуємо нарізаний бекон до хрускоту, витягаємо шматочки з посуду, а на витопившемся жиру підрум'янюємо кілограязикай шматок конини, не забувши перед цим добре посолити і поперчити його. На кожну сторону шматка піде близько 6 хвилин, а після, м'ясо можна перекласти на тарілку, а в саму жаровню покласти скибочку вершкового масла .
Як тільки масло розтопиться, пасеруємо на ньому дрібно нарізану ріпчасту цибулю з часником, а потім додаємо пластини печериць і готуємо все ще пару-трійку хвилин. Заливаємо пасеровку томатами у власному соку , вином і кладемо конину. Накриваємо жаровню і зменшуємо вогонь до мінімуму. Тушкуємо м'ясо протягом півтори години, поки воно не почне розпадатися. В середині готування кладемо на блюдо гілочку чебрецю.
Як приготувати тушковану конину по-веронськи?
Інгредієнти:
Приготування
Конину шпигуємо шматочками сала і моркви, після чого кладемо в глибоку миску разом з нарізаними овочами. Туди ж відправляємо бутони гвоздики, лавр і коріандр, а також розплющені плоскою стороною ножа зубчики часнику. Заливаємо вміст ємності вином і залишаємо маринуватися в холодильнику на троє діб, періодично перевертаючи шматок конини на іншу сторону.
Після, м'ясо підрум'янюємо в жаровні, попередньо обвалявши шматок в борошні. Як тільки конина покриється скоринкою, кладемо її в жаровню і заливаємо маринадом з овочами. Тушкуємо м'ясо під кришкою протягом 3 годин на слабкому вогні.
Витягаємо готове м'ясо і овочі, а винний маринад випариваем і загущаем олійно-борошняної крихти. Змішуємо м'ясо з соусом і гарнируем полентою.
Конина, тушкована з хріном і пивом
Інгредієнти:

Приготування
Обсмажуємо шматок конини до коричневого кольору, а потім нарізаємо кубиками. У жаровні пасеруємо нарізані кубиками овочі разом з хріном і подрібненим часником. Додаємо м'ясо і заливаємо все сумішшю бульйону і води, додаємо пиво, томатне пюре, вустерширський соус, паприку, цукор і сіль з перцем. Тушкуємо конину під кришкою на повільному вогні протягом півтора годин або до м'якості овочів і самого м'яса.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тушкована яловичина в сметані
Тушкована яловичина в ніжній сметанною підливі розкриє смак будь-якого гарніру. Це гаряча страва ідеально підходить для холодної пори року, так як

Ковбаса з конини
Конина - це корисне м'ясо молодих коней, яке відрізняється від інших видів м'яса специфічним смаком. І сьогодні ми детально розповімо, як приготувати

Котлети з конини - рецепти
Конина - корисне і досить калорійне м'ясо. З неї готують безліч цікавих страв. І сьогодні ми розповімо, як зробити котлети з цього смачного м'яса.

Як варити конину?
Конина має незвичайний смак. Вона є національною стравою в Казахстані та Монголії. Щоб м'ясо вийшло ніжним і соковитим, його необхідно довго варити.

Страви з конини
В наших краях конина є справжнім делікатесом. Але якщо вам випала можливість приготувати страву з конини, скористайтеся нашими рецептами, тоді ви

Бешбармак з конини
Бешбармак - це страва тюркських народів, яке відрізняється великою калорійністю. Воно складається з локшини, шматків м'яса і трохи овочів. І сьогодні