Як варити конину?

Як правильно варити конину?
Отже, щоб пом'якшити дане м'ясо, спочатку його маринують, а вже потім варять приблизно протягом 2 годин. Пропонуємо вам рецепт супу з конини, щоб наочно побачити спосіб приготування.
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо, обробляємо, заливаємо гарячою водою, ставимо на плиту і доводимо до кипіння. Потім шумівкою знімаємо утворювався накип, зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і варимо протягом 2 годин. Після цього знімаємо м'ясо з кістки, розбираємо на волокна і знову кидаємо в бульйон. Додаємо сіль, перець, подрібнену цибульку і натерту моркву. Варимо суп приблизно 35 хвилин, до повної готовності м'яса. Потім кидаємо домашню локшину , готуємо ще хвилин 5 хвилин, і розливаємо по тарілках, прикрасивши порізаною зеленню.
Скільки варити казилик з конини?
Інгредієнти:
Приготування
Конину обробляємо, дрібно нарізаємо ножем, добре посипаємо сіллю, меленим перцем, перемішуємо і

Рекомендуємо добрі рецепти

Ковбаса з конини
Конина - це корисне м'ясо молодих коней, яке відрізняється від інших видів м'яса специфічним смаком. І сьогодні ми детально розповімо, як приготувати

Котлети з конини - рецепти
Конина - корисне і досить калорійне м'ясо. З неї готують безліч цікавих страв. І сьогодні ми розповімо, як зробити котлети з цього смачного м'яса.

Тушкована конина
Тушкована конина - досить смачне і просте у приготуванні блюдо. І сьогодні ми підкажемо вам кілька оригінальних варіантів створення страви для всієї

Страви з конини
В наших краях конина є справжнім делікатесом. Але якщо вам випала можливість приготувати страву з конини, скористайтеся нашими рецептами, тоді ви

Скільки варити капусту?
Капуста - універсальний, дієтичний і корисний продукт, який широко використовують в різних кухнях світу: її варять на пару, готують супи і салати,

Бешбармак з конини
Бешбармак - це страва тюркських народів, яке відрізняється великою калорійністю. Воно складається з локшини, шматків м'яса і трохи овочів. І сьогодні