Як варити конину?
Конина - корисне і дуже смачне м'ясо, яке має незвичайний смак. Воно є національним частуванням в Казахстані і Монголії, входить в раціон багатьох азіатських народів. У нашій країні кінське м'ясо користується невеликою популярністю і відноситься до дієтичного увазі. Його жирність вимірюється кількома відсотками, але за вмістом білка може досягати 25%. Щоб м'ясо вийшло ніжним і соковитим, його потрібно дуже довго варити. Його приготування принесе вам, звичайно, чимало клопоту, але, повірте, вони того варті. Ми розповімо вам, як правильно варити м'ясо конини.
Отже, щоб пом'якшити дане м'ясо, спочатку його маринують, а вже потім варять приблизно протягом 2 годин. Пропонуємо вам рецепт супу з конини, щоб наочно побачити спосіб приготування.
Інгредієнти:
конина - 1 кг;
локшина домашня - за смаком;
цибулина - 2 шт.;
морква - 2 шт.;
спеції.
Приготування
М'ясо промиваємо, обробляємо, заливаємо гарячою водою, ставимо на плиту і доводимо до кипіння. Потім шумівкою знімаємо утворювався накип, зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і варимо протягом 2 годин. Після цього знімаємо м'ясо з кістки, розбираємо на волокна і знову кидаємо в бульйон. Додаємо сіль, перець, подрібнену цибульку і натерту моркву. Варимо суп приблизно 35 хвилин, до повної готовності м'яса. Потім кидаємо домашню локшину , готуємо ще хвилин 5 хвилин, і розливаємо по тарілках, прикрасивши порізаною зеленню.
Інгредієнти:
конина - 700 г;
цибуля - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
яловичі кишки;
спеції - за смаком.
Приготування
Конину обробляємо, дрібно нарізаємо ножем, добре посипаємо сіллю, меленим перцем, перемішуємо і викладаємо в каструлю. Накриваємо зверху серветкою і витримуємо на холоді приблизно добу. Яловичі кишки гарненько промиваємо холодною водою, вивертаємо навиворіт, соскабливаем слиз, знову промиваємо і перев'язуємо один кінець ниткою. У замариноване м'ясо додаємо подрібнену цибульку, часник і наповнюємо кишки підготовленою начинкою і туго зав'язуємо другий кінець мотузкою. Після цього беремо велику каструлю, наливаємо в неї воду, підсолюємо за смаком, кладемо нашу ковбасу і ставимо на сильний вогонь. Після закипання, пробуємо на сіль, кидаємо лавровий лист, кілька горошин перцю, накриваємо кришкою і варимо казилик з конини протягом 4 годин, до готовності.
Як правильно варити конину?
Отже, щоб пом'якшити дане м'ясо, спочатку його маринують, а вже потім варять приблизно протягом 2 годин. Пропонуємо вам рецепт супу з конини, щоб наочно побачити спосіб приготування.
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо, обробляємо, заливаємо гарячою водою, ставимо на плиту і доводимо до кипіння. Потім шумівкою знімаємо утворювався накип, зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і варимо протягом 2 годин. Після цього знімаємо м'ясо з кістки, розбираємо на волокна і знову кидаємо в бульйон. Додаємо сіль, перець, подрібнену цибульку і натерту моркву. Варимо суп приблизно 35 хвилин, до повної готовності м'яса. Потім кидаємо домашню локшину , готуємо ще хвилин 5 хвилин, і розливаємо по тарілках, прикрасивши порізаною зеленню.
Скільки варити казилик з конини?
Інгредієнти:
Приготування
Конину обробляємо, дрібно нарізаємо ножем, добре посипаємо сіллю, меленим перцем, перемішуємо і викладаємо в каструлю. Накриваємо зверху серветкою і витримуємо на холоді приблизно добу. Яловичі кишки гарненько промиваємо холодною водою, вивертаємо навиворіт, соскабливаем слиз, знову промиваємо і перев'язуємо один кінець ниткою. У замариноване м'ясо додаємо подрібнену цибульку, часник і наповнюємо кишки підготовленою начинкою і туго зав'язуємо другий кінець мотузкою. Після цього беремо велику каструлю, наливаємо в неї воду, підсолюємо за смаком, кладемо нашу ковбасу і ставимо на сильний вогонь. Після закипання, пробуємо на сіль, кидаємо лавровий лист, кілька горошин перцю, накриваємо кришкою і варимо казилик з конини протягом 4 годин, до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Ковбаса з конини
Конина - це корисне м'ясо молодих коней, яке відрізняється від інших видів м'яса специфічним смаком. І сьогодні ми детально розповімо, як приготувати
Котлети з конини - рецепти
Конина - корисне і досить калорійне м'ясо. З неї готують безліч цікавих страв. І сьогодні ми розповімо, як зробити котлети з цього смачного м'яса.
Тушкована конина
Тушкована конина - досить смачне і просте у приготуванні блюдо. І сьогодні ми підкажемо вам кілька оригінальних варіантів створення страви для всієї
Страви з конини
В наших краях конина є справжнім делікатесом. Але якщо вам випала можливість приготувати страву з конини, скористайтеся нашими рецептами, тоді ви
Скільки варити капусту?
Капуста - універсальний, дієтичний і корисний продукт, який широко використовують в різних кухнях світу: її варять на пару, готують супи і салати,
Бешбармак з конини
Бешбармак - це страва тюркських народів, яке відрізняється великою калорійністю. Воно складається з локшини, шматків м'яса і трохи овочів. І сьогодні