Омлет без молока

Як зробити омлет без молока?
Інгредієнти:
Приготування
На сковороді обсмажуємо смужки бекону до хрускоту і золотистого кольору. Шматочки бекону знімаємо з вогню і викладаємо на паперові рушники.
На витопившемся жиру швидко обсмажуємо тонкі скибочки картоплі протягом 5-6 хвилин або до золотистого кольору. Поки картопля смажиться, яйця збиваємо з сіллю і перцем, долив трохи води.
На сковороді розтоплюємо вершкове масло, виливаємо яєчну суміш, а поверх неї кладемо шматочки картоплі і бекону. Чекаємо, поки поверхня омлету почне схоплюватися, і складаємо його навпіл.
Омлет в мікрохвильовці без молока
Ось вже де проходить справжня експрес-готування, так це в мікрохвильовій печі. Через 2 хвилини повітряний і легкий омлет, приготовлений без клопоту, буде красуватися на вашому столі.
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з сіллю і перцем, додаємо подрібнену зелень і натертий на дрібній тертці сир. Переливаємо омлетну суміш у форму, придатну для готування в мікрохвильовій печі. Ставимо омлет в мікрохвильовку, виставивши максимальну потужність, на 2 хвилини. Через першу хвилину готування, дістаємо і перемішуємо блюдо. Повторюємо те ж саме і по закінченні другої хвилини.
Такий простий сирний омлет без молока можна зробити в мультиварці. Змастіть чашу пристрою маслом і вилийте яєчну суміш. Через 3-5 хвилин в режимі "Випічка" омлет без молока буде готовий.
Як приготувати омлет без молока?
Ситний іспанський омлет можна приготувати з одних яєць і овочів. Список інгредієнтів можуть входити томати, перець, маслини, будь-яка зелень і навіть м'ясо. Такий омлет зможе замінити повноцінний обід.
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю миємо, чистимо й нарізаємо кружечками середньої товщини. Ріпчасту цибулю нарізаємо тонкими кільцями. На сковороді розігріваємо оливкову олію і обсмажуємо на ньому картоплю і цибулю до повної готовності, не забувши посолити і поперчити інгредієнти.
Поки картопля смажиться, яйця збиваємо з дрібкою солі. Заливаємо яєчної сумішшю картоплю і ретельно все перемішуємо. Розрівнюємо поверхню омлету лопаткою і зменшуємо вогонь. Готуємо омлет на слабкому вогні під кришкою 15-20 хвилин, після чого перевертаємо його на іншу сторону і продовжуємо готування ще 5 хвилин.
Омлет без молока в духовці
Оригінальний, красивий і зручний варіант приготування омлету криється в використанні формочок для мафінів . Пишні і смачні омлетние "кекси" піднімуть вам настрій з самого ранку.
Інгредієнти:

Приготування
Духовку розігріваємо до 180 градусів. Форми для кексів змащуємо маслом. Якщо у вас є спеціальні паперові формочки для випічки - і скористайтеся ними, тоді омлети буде куди простіше діставати з форми.
Шинку і перець нарізаємо кубиками. Яйця збиваємо з сіллю і перцем, додаємо нарізану шинку і перець, ретельно все перемішуємо і розливаємо омлетну суміш по формах. Ставимо омлет у розігріту духовку на 18-20 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Омлет з шинкою
Омлет з шинкою - прекрасне блюдо, дивовижно підходить до будь-якого сніданку, полуденка, а також розвантажувального вечері. Пропонуємо вашій увазі

Як зробити омлет на сковороді?
Ідеальний день починається зі смачного і ситного сніданку, який, до того ж, приготувати на швидку руку. Що ще так ідеально підходить по всім

Омлет з молоком
Омлет - це смачне блюдо для сніданку, яке обожнюють і дорослі і діти. Способів його приготування безліч. Але сьогодні ми поговоримо про самих простих

Фарширований омлет
Омлет - блюдо, яке знайоме багатьом. А чи знаєте ви, що його можна урізноманітнити і подати на сніданок оригінальним способом? І сьогодні ми

Омлет з начинкою
Омлет - просте і швидке в приготуванні блюдо, але недостатньо поживне. Щоб воно вийшло більш ситним, давайте зробимо його з начинкою. Пропонуємо

Омлет з кабачками
Кабачок - корисний дієтичний овоч, який готують різними способами: запікають, фарширують, додають у салати. А сьогодні мова піде про те, як зробити