Рулет з кальмарів

Рулет з кальмарів - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Кальмари подрібнюємо, додаємо тертий сир, сіль, спеції і перемішуємо. Вбиваємо сирі курячі яйця і знову перемішуємо. На деку розміщуємо папір для випічки, на неї рівним шаром розподіляємо отриману масу і на середньому рівні запікаємо 10 хвилин при 190°С. Поки готується основа під рулет, подрібнюємо огірки, зелень кропу і зварені круто яйця. Пласт з кальмарів злегка остуджуємо, а після цього промазуємо сирним сиром. Зверху на нього розкладаємо огірки, які притрушиваем кропом. Потім знову наносимо шар сирного сиру і на нього викладаємо подрібнені яйця. Акуратно згортаємо пласт в рулет, загорнути його фольгою і залишаємо на 1 годину. Потім фольгу прибираємо, а рулет нарізаємо шматочками.
Рулет з лаваша з кальмарами
Інгредієнти:
Приготування
Очищені кальмари нарізаємо шматочками, посипаємо їх за смаком сіллю, спеціями, додаємо подрібнений часник і обсмажуємо до готовності. Тепер приступаємо до приготування омлету - в ідеалі він повинен бути такого ж розміру, як і лист лаваша. Для цього збиваємо яйце, додаємо молоко, борошно, сіль за смаком, добре перемішуємо і виливаємо масу на змащену маслом сковороду. Готуємо омлет під кришкою до готовності. Потім вимикаємо вогонь, а омлет остуджуємо. Лист лаваша промазуємо сумішшю майонезу і кетчупу, зверху викладаємо цілий омлет, а вже на нього розміщуємо кальмари полоскою у верхній частині омлету. А на його нижню частину кладемо плавлений сир, нарізаний смужками. Це ми зробили для того, щоб сир скріпив край рулету. Звертаємо лист лаваша дуже акуратно, починаючи з того боку, де розміщені кальмари. Готовий рулет можна спочатку поставити в холодильник, щоб він просочився, а вже потім нарізати його скибочками і подати до столу.
Як приготувати рулет з кальмарів?
Інгредієнти:
Приготування
Кальмари, розмочений скибочку хліба, часник і цибулю перекручуємо. Перчимо, солимо і добре перемішуємо. Отриманий фарш розподіляємо по харчовій плівці, зверху розміщуємо подрібнені варені яйця, потім розподіляємо шар сиру і подрібнену зелень. Тепер звертаємо пласт в рулет. Тепер переміщуємо рулет на шматочок бавовняної тканини і скріплюємо краю, як цукерки. Опускаємо рулет у киплячу воду, підсолену за смаком, і варимо наш рулетик 20 хвилин на середньому вогні. Після цього рулет з кальмарів витягаємо, остуджуємо і розгортаємо. І тільки після цього нарізаємо його скибочками. До цього рулету можна подати майонез або соєвий соус.
Рулет з кальмарів з грибами
Інгредієнти:

Приготування
Твердий сир подрібнюємо за допомогою середньої терки. Кріп подрібнюємо, а печериці ріжемо тонкими пластинками. На сковороду наливаємо олію, нагріваємо його, додаємо гриби і обсмажуємо їх близько 5 хвилин. Після цього додаємо до грибів сирі яйця, за смаком солимо і перчимо. Перемішуємо і смажимо близько 3 хвилин, потім додаємо тертий сир, подрібнену зелень і знову перемішуємо. Отриманою масою фаршируємо тушки відварених кальмарів, а отвори складаємо за допомогою зубочисток. Викладаємо наші заготовки у форму, попередньо змащену олією. При 200°С запікаємо 20 хвилин. Готові рулетики з кальмарів з грибами нарізаємо скибочками. Вони смачні і в гарячому, і в холодному вигляді.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з кальмарів з сиром
Салат з кальмарів з сиром - незвичайне і цікаве поєднання інгредієнтів, і якщо ви любите екзотику, тоді наші сьогоднішні рецепти для вас. Читаємо і

Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.

Рулет з крабових паличок
Смачна холодна закуска у вигляді рулетів з крабових паличок стане відмінною альтернативою доволі набридлому "Крабовому", тим більше що виглядає таке

Закуски з лаваша - рецепти
Лаваш часто вживають замість хліба з м'ясом та іншими стравами. А ще з нього можна приготувати смачні гарячі і холодні закуски, які послужать

Кальмари фаршировані сиром
Фаршировані кальмари - це чудове частування для святкового столу. Варіантів їх приготування з різними начинками досить багато, все залежить від ваших

Лаваш з куркою
Вірменський лаваш використовують в створенні різних страв або подають до столу в якості звичайного хліба. А ми сьогодні розповімо, як приготувати