Оладки з капусти

Капустяні оладки з сиром
М'яка капуста і тягучий плавлений сир - незабутнє поєднання, яке обов'язково варто спробувати.
Інгредієнти:
Приготування
Овочі шаткуємо і ставимо варитися в невеликій кількості води з додаванням сметани. Коли морква і капуста стануть м'якими - даємо їм охолонути, і змішуємо з яйцем, тертим сиром, борошном. Смажимо оладки з капусти з сиром у великій кількості рослинного масла до золотистого кольору. Готову страву прикрашаємо зеленню і подаємо зі сметаною. Для більшої дієтичністю оладки з капусти можна випікати в духовці без додавання олії.
Картопляно-капустяні оладки
Зробити наші оладки з капусти більш поживними допоможе товчена картопля, до того ж м'якоть цих бульб додасть ніжної текстури страви.
Інгредієнти:
Картоплю чистимо, миємо й натираємо разом з капустою на крупній тертці. В окремому посуді змішуємо яйце, крем-сир і борошно, додаємо спеції і овочі. Добре вимешанную масу викладаємо на розігріту сковороду, формуючи оладки (один оладок - 2 ложки суміші) і обсмажуємо до золотистого кольору.
Подавати картопляно-капустяні оладки можна зі сметаною, або соусом зі сметани, крем-сиру, спецій і зелені.
Оладки з пекінської капусти та грибів
Молоду капусту в оладки не в сезон, можна замінити пекінською капустою. Оладки, приготовлені з її ніжних листочків, вийдуть буквально повітряними.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим як приготувати капустяні оладки, робимо зажарку з нарізаних глив і цибулі. У глибокій мисці збиваємо яйця і спеції, вливаємо кефір і потихеньку всипаємо борошно. У готове тісто додаємо зажарку і нашатковану пекінську капусту. Традиційно смажимо оладки на рослинному маслі і їмо зі сметаною. Приємного апетиту!
Оладки з квашеної капусти
Якщо ви не знаєте, що зробити з припасеної на зиму квашеною капустою, то спробуйте приготувати з неї оладки. Легкі, недорогі, дієтичні оладки за смаком нагадують пиріжки, які можна їсти окремо, запиваючи солодким чаєм, або подавати до гарніру.
Інгредієнти:
Для оладок:
Для соусу:

Приготування
Квашену капусту добре віджимаємо і злегка подрібнюємо ножем, додаємо яйця, борошно, соду, сіль і замішуємо тісто. Смажимо тонкі оладки на невеликому вогні, щоб квашена капуста розм'якшилася. Подаємо окремо або, доповнивши грецьким соусом дзадзикі з сметанно-йогуртовій суміші з подрібненим огірком, часником і лимонним соком. Цей пряний соус відмінно підійде не тільки до оладок, але і до будь-яких м'ясних страв. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Сирні оладки - рецепт
Сирні оладки - відмінне ласощі для сніданку. Воно буде корисно і дітям, і дорослим. Приготувати такі оладки досить просто, адже всі інгредієнти є в

Медові оладки
Медові оладки - чудовий сніданок, який не тільки наситить всю родину, але й підніме настрій. Приготувати медові оладки дуже просто, та й часу цей

Оладки з бананом на кефірі
Зробити звичне ласощі оладки різноманітним допомагають різні фруктові добавки. І сьогодні ми пропонуємо приготувати їх з бананом на кефірі. Такі