» » Курка фарширована млинцями - спосіб оброблення туші, рецепт млинців та начинок з чорносливом, печінкою і фаршем

Курка фарширована млинцями - спосіб оброблення туші, рецепт млинців та начинок з чорносливом, печінкою і фаршем

Курка фарширована млинцями - спосіб оброблення туші, рецепт млинців та начинок з чорносливом, печінкою і фаршем
Курка фарширована млинцями стане коронною стравою на святковому столі або внесе небувале різноманітність в меню нудних буднів. Приготувати подібний шедевр кулінарії не вийде швидко, однак приголомшливий підсумковий результат сповна окупить витрачений час.

Як приготувати фаршировану курку млинцями?


Щоб курка начинена млинцями порадувала чудовим смаком і ефектним зовнішнім апетитним виглядом, слід правильно виконати всі етапи створення страви.

  • Заводять тісто і випікати тонкі млинці.

  • Розбирають курку, відокремлюючи шкіру від тушки, а потім філе від кісток. Ніжки і крила за бажанням залишають або ж відокремлюють від шкури разом з іншим каркасом.

  • Отримане філе використовують для начинки, доповнюючи іншими інгредієнтами згідно з рецептом.

  • Наповнюють курячу оболонку з шкіри млинцями і начинкою, сколюють шкуру зубочисткою або зшивають ниткою.

  • Завершують приготування курки фаршированої млинцями запіканням тушки в духовці.



  • Як обробити курку для фарширування млинцями?

    Курка фарширована млинцями - спосіб оброблення туші, рецепт млинців та начинок з чорносливом, печінкою і фаршем

    Для багатьох курка фарширована млинцями – недосяжна вершина кулінарного майстерності через невміння правильно обробляти тушку. Покрокові фото допоможуть впоратися із завданням в кращому вигляді.

  • Вибирають тушку зі шкурою без пошкоджень.

  • Курка фарширована млинцями - спосіб оброблення туші, рецепт млинців та начинок з чорносливом, печінкою і фаршем

  • Піддягають потроху шкіру ножем.

  • Курка фарширована млинцями - спосіб оброблення туші, рецепт млинців та начинок з чорносливом, печінкою і фаршем

  • Просуваючись вглиб, відсікають ножем або ножицями шкуру від каркаса.

  • Курка фарширована млинцями - спосіб оброблення туші, рецепт млинців та начинок з чорносливом, печінкою і фаршем

  • Відрізують стегна від ніжок, і крила від грудки, по черзі відвертаючи шкіру з кожної сторони.

  • Курка фарширована млинцями - спосіб оброблення туші, рецепт млинців та начинок з чорносливом, печінкою і фаршем

  • Акуратно витягують стегна і каркас з грудкою з оболонки, залишаючи шкіру з ніжками і крилами.

  • Курка фарширована млинцями - спосіб оброблення туші, рецепт млинців та начинок з чорносливом, печінкою і фаршем

  • Якщо мета приготування – фарширована курка млинцями без кісток кінцівок, підрізають шкіру на крилах і ніжках.

  • Курка фарширована млинцями - спосіб оброблення туші, рецепт млинців та начинок з чорносливом, печінкою і фаршем

  • По всьому периметру тушки відсікають ножем шкіру від каркаса.

  • Курка фарширована млинцями - спосіб оброблення туші, рецепт млинців та начинок з чорносливом, печінкою і фаршем

  • Зверху і знизу піддягають шкіру руками.

  • Курка фарширована млинцями - спосіб оброблення туші, рецепт млинців та начинок з чорносливом, печінкою і фаршем

  • Акуратно «роздягають» тушку.

  • Курка фарширована млинцями - спосіб оброблення туші, рецепт млинців та начинок з чорносливом, печінкою і фаршем

  • Отримують готову основу під фарширование з шкури і курку без шкіри.

  • Курка фарширована млинцями - спосіб оброблення туші, рецепт млинців та начинок з чорносливом, печінкою і фаршем

  • Шкіру наповнюють фаршированими млинцями.

  • Курка фарширована млинцями - спосіб оброблення туші, рецепт млинців та начинок з чорносливом, печінкою і фаршем

  • Скріплюють заготівлю ниткою або зубочистками.

  • Курка фарширована млинцями - спосіб оброблення туші, рецепт млинців та начинок з чорносливом, печінкою і фаршем


    Рецепт млинців для фарширування курки без кісток


    Курка фарширована млинцями - спосіб оброблення туші, рецепт млинців та начинок з чорносливом, печінкою і фаршем

    Впоравшись з обробленням тушки, потрібно спекти млинці для фарширування курки. Виконати завдання можна за своїм перевіреним рецептом або ж, спираючись на пропорції інгредієнтів і рекомендації, що викладені нижче. Знадобиться приблизно 8-10 тонких млинчиків, які повинні бути добре пропеченными.
    Інгредієнти:

  • яйця – 3 шт.;

  • борошно – 7 ст. ложок;

  • молоко – 250 мл;

  • олія – 30 мл;

  • сіль.


  • Приготування

  • Яйця змішують з борошном і дрібкою солі.

  • Додають молоко і масло, розмішують суміш віночком.

  • Випікають млинці традиційним зразком.


  • Курка з млинцями «По-царськи»

    Курка фарширована млинцями - спосіб оброблення туші, рецепт млинців та начинок з чорносливом, печінкою і фаршем

    Наповнивши курячу оболонку з шкури начинкою з м'якоті птиці з додаванням грибів, вийде свого роду апетитний рулет з цілої курки з млинцями, який викличе справжній фурор на будь-якому святі. При випіканні млинців у тісто можна додати подрібнений в блендері шпинат, який додасть виробам оригінальний колір.
    Інгредієнти:

  • курка – 1 шт.;

  • млинці – 8 шт.;

  • сухарі панірувальні – 4 ст. ложки;

  • гриби – 200 г;

  • цибуля – 1 шт.;

  • петрушка – 05 пучка;

  • соєвий соус – 1 ст. ложка;

  • сіль, перець.


  • Приготування



  • Розбирають курячу тушку, відокремлюють м'якоть від кісток, які подрібнюють разом з обсмаженими грибами з цибулею.

  • Додають петрушку, сіль, перець.

  • Печуть млинці, згортають рулетом.

  • Наповнюють оболонку з курячої шкіри начинкою з м'яса з грибами, чергуючи з млинцями.

  • Загортають тушку у фольгу і відправляють на 20 хвилин в прогріту до 180 градусів духовку.

  • Далі запікають птаха ще 30 хвилин без фольги, змащуючи кожні 10 хвилин тушку соєвим соусом.


  • Фарширована курка млинцями з чорносливом

    Курка фарширована млинцями - спосіб оброблення туші, рецепт млинців та начинок з чорносливом, печінкою і фаршем

    Вишуканою і ароматною вдається курка фарширована млинцями з сухофруктами. Використовувати можна тільки чорнослив або асорті з курагою, родзинками без кісточок. За бажанням складу наповнення можна доповнити подрібненими волоськими горіхами, дрібно нарубаної зеленню і приправити дрібкою прованських трав.
    Інгредієнти:

  • курка – 1 шт.;

  • млинці – 8-10 шт.;

  • чорнослив, курага, родзинки – 100 г;

  • сир – 200 г;

  • майонез – 100 г;

  • сіль, перець, спеції.


  • Приготування

  • Готують курку, позбавивши тушку від каркасу з кістками.

  • Знімають з кісток філе, подрібнюють, приправляють сіллю, перцем, майонезом.

  • Додають до курячої маси сухофрукти, змащують сумішшю млинці, згортають рулетами.

  • Наповнюють млинцями з начинкою курку, зашивають, натирають спеціями, майонезом, відправляють запікатися.

  • Через годину запікання при 180 градусах курка запечена з млинцями буде готова.


  • Курка фарширована печінкою та млинцями

    Курка фарширована млинцями - спосіб оброблення туші, рецепт млинців та начинок з чорносливом, печінкою і фаршем

    Невимовне гастрономічне задоволення вдасться отримати, продегустувавши версію закуски, приготованої за наступним рецептом. В даному випадку курка з млинцями всередині готується з додаванням відвареної та перекрученої на м'ясорубці разом з філе птиці печінкою. Начинку просто перемішують з млинцевої нарізкою.
    Інгредієнти:

  • курка – 1 шт.;

  • млинці – 8-10 шт.;

  • печінка – 700 г;

  • цибуля – 1 шт.;

  • сир – 100 г;

  • спеції і приправи;



  • сіль, перець, лавр, масло.


  • Приготування

  • Розбирають курку, відокремлюючи каркас від шкури, позбавляють філе від кісток і відварюють з печінкою, додавши цибулину, лавр.

  • Подрібнюють м'ясо з печінкою, змішують з млинцями і сиром.

  • Наповнюють масою курку, зшивають шкуру.

  • Поміщають тушку в форму, змащують маслом і відправляють в прогріту до 220 градусів духовку.

  • Через годину курка фарширована печінкою та млинцями буде готова.


  • Ціла фарширована курка яєчними млинцями

    Курка фарширована млинцями - спосіб оброблення туші, рецепт млинців та начинок з чорносливом, печінкою і фаршем

    Курка фарширована яєчними млинцями особливо смачна в гарячому вигляді. Поєднання ніжного омлету з розплавленим сиром, грибами і подрібненим курячим м'ясом дозволить отримати досконалу за смаковими характеристиками закуску, продегустувавши яку один раз, захочеться повторити рецепт ще не одноразово.
    Інгредієнти:

  • курка – 1 шт.;

  • яйця – 8 шт.;

  • гриби – 500 г;

  • цибуля – 1 шт.;

  • сир – 400 г;

  • молоко – 8 ст. ложок;

  • сіль, перець, майонез.


  • Приготування

  • Яйця змішують з молоком і сіллю, випікають яєчні млинці.

  • Розбирають курку, знімають з кісток філе, подрібнюють, змішують з обсмаженими грибами з цибулею і сиром.

  • Змащують сумішшю млинці, згортають рулетом, закладають у курку.

  • Курка фарширована яєчними млинцями змащується майонезом і запікається при 200 градусах 1 годину.


  • Курка фарширована млинцями з шинкою

    Курка фарширована млинцями - спосіб оброблення туші, рецепт млинців та начинок з чорносливом, печінкою і фаршем

    Особливо ситної і пікантною виходить курка фарширована млинцями, приготовлена з урахуванням нижченаведених інструкцій. Закуска набуває незвичайну пікантність за рахунок використання прикопченной шинки, чудово поєднується з супроводжуються її компонентами: сиром і грибами.
    Інгредієнти:

  • курка – 1 шт.;

  • млинці – 8-10 шт.;

  • шинка і гриби – 200 г;

  • цибуля – 2 шт.;

  • сир – 200 г;

  • сметана – 100 г;

  • сіль, перець, олія.


  • Приготування

  • Обсмажують відокремлене від кісток м'ясо разом з цибулею і грибами, приправляють, змішують з сиром і шинкою.

  • Печуть млинці, наповнюють начинкою, згортають рулетами, якими заповнюють курку.

  • Тушку зашивають, змащують сметаною.

  • Через годину запікання при 220 градусах фарширована курка млинцями в духовці буде готова.


  • Курка фарширована млинцями і фаршем

    Курка фарширована млинцями - спосіб оброблення туші, рецепт млинців та начинок з чорносливом, печінкою і фаршем

    Курка фарширована млинцями, рецепт якої буде представлений далі, не вимагає безлічі інгредієнтів і готується з фаршем, приготованим з перекрученої курячої м'якоті, відділеної від кісток. Фарш можна доповнити як сирим, так і обсмаженою на олії цибулею. Не зайвою в складі буде і свіжа зелень.
    Інгредієнти:

  • курка – 1 шт.;

  • млинці – 8-10 шт.;

  • цибуля – 1 шт.;

  • майонез – 100 г;

  • вершкове масло – 100 г;

  • сіль, перець, спеції для птиці.


  • Приготування

  • Розбирають курку, відділяють філе від кісток, перекручують з обсмаженою або сирою цибулею на м'ясорубці.

  • Приправляють масу за смаком, розподіляють на млинцях, які згортають рулетом.

  • Наповнюють курку млинцями і шматочками масла, зашивають, змащують майонезом.

  • Запікають страву при 200 градусах 1 годину.
    Додав: admin | 16-04-2018, 18:39
    Переглядів: 11