Курка фарширована млинцями - спосіб оброблення туші, рецепт млинців та начинок з чорносливом, печінкою і фаршем
Курка фарширована млинцями стане коронною стравою на святковому столі або внесе небувале різноманітність в меню нудних буднів. Приготувати подібний шедевр кулінарії не вийде швидко, однак приголомшливий підсумковий результат сповна окупить витрачений час.
Щоб курка начинена млинцями порадувала чудовим смаком і ефектним зовнішнім апетитним виглядом, слід правильно виконати всі етапи створення страви.
Заводять тісто і випікати тонкі млинці.
Розбирають курку, відокремлюючи шкіру від тушки, а потім філе від кісток. Ніжки і крила за бажанням залишають або ж відокремлюють від шкури разом з іншим каркасом.
Отримане філе використовують для начинки, доповнюючи іншими інгредієнтами згідно з рецептом.
Наповнюють курячу оболонку з шкіри млинцями і начинкою, сколюють шкуру зубочисткою або зшивають ниткою.
Завершують приготування курки фаршированої млинцями запіканням тушки в духовці.
Для багатьох курка фарширована млинцями – недосяжна вершина кулінарного майстерності через невміння правильно обробляти тушку. Покрокові фото допоможуть впоратися із завданням в кращому вигляді.
Вибирають тушку зі шкурою без пошкоджень.
Піддягають потроху шкіру ножем.
Просуваючись вглиб, відсікають ножем або ножицями шкуру від каркаса.
Відрізують стегна від ніжок, і крила від грудки, по черзі відвертаючи шкіру з кожної сторони.
Акуратно витягують стегна і каркас з грудкою з оболонки, залишаючи шкіру з ніжками і крилами.
Якщо мета приготування – фарширована курка млинцями без кісток кінцівок, підрізають шкіру на крилах і ніжках.
По всьому периметру тушки відсікають ножем шкіру від каркаса.
Зверху і знизу піддягають шкіру руками.
Акуратно «роздягають» тушку.
Отримують готову основу під фарширование з шкури і курку без шкіри.
Шкіру наповнюють фаршированими млинцями.
Скріплюють заготівлю ниткою або зубочистками.
Впоравшись з обробленням тушки, потрібно спекти млинці для фарширування курки. Виконати завдання можна за своїм перевіреним рецептом або ж, спираючись на пропорції інгредієнтів і рекомендації, що викладені нижче. Знадобиться приблизно 8-10 тонких млинчиків, які повинні бути добре пропеченными.
Інгредієнти:
яйця – 3 шт.;
борошно – 7 ст. ложок;
молоко – 250 мл;
олія – 30 мл;
сіль.
Приготування
Яйця змішують з борошном і дрібкою солі.
Додають молоко і масло, розмішують суміш віночком.
Випікають млинці традиційним зразком.
Наповнивши курячу оболонку з шкури начинкою з м'якоті птиці з додаванням грибів, вийде свого роду апетитний рулет з цілої курки з млинцями, який викличе справжній фурор на будь-якому святі. При випіканні млинців у тісто можна додати подрібнений в блендері шпинат, який додасть виробам оригінальний колір.
Інгредієнти:
курка – 1 шт.;
млинці – 8 шт.;
сухарі панірувальні – 4 ст. ложки;
гриби – 200 г;
цибуля – 1 шт.;
петрушка – 05 пучка;
соєвий соус – 1 ст. ложка;
сіль, перець.
Приготування
Розбирають курячу тушку, відокремлюють м'якоть від кісток, які подрібнюють разом з обсмаженими грибами з цибулею.
Додають петрушку, сіль, перець.
Печуть млинці, згортають рулетом.
Наповнюють оболонку з курячої шкіри начинкою з м'яса з грибами, чергуючи з млинцями.
Загортають тушку у фольгу і відправляють на 20 хвилин в прогріту до 180 градусів духовку.
Далі запікають птаха ще 30 хвилин без фольги, змащуючи кожні 10 хвилин тушку соєвим соусом.
Вишуканою і ароматною вдається курка фарширована млинцями з сухофруктами. Використовувати можна тільки чорнослив або асорті з курагою, родзинками без кісточок. За бажанням складу наповнення можна доповнити подрібненими волоськими горіхами, дрібно нарубаної зеленню і приправити дрібкою прованських трав.
Інгредієнти:
курка – 1 шт.;
млинці – 8-10 шт.;
чорнослив, курага, родзинки – 100 г;
сир – 200 г;
майонез – 100 г;
сіль, перець, спеції.
Приготування
Готують курку, позбавивши тушку від каркасу з кістками.
Знімають з кісток філе, подрібнюють, приправляють сіллю, перцем, майонезом.
Додають до курячої маси сухофрукти, змащують сумішшю млинці, згортають рулетами.
Наповнюють млинцями з начинкою курку, зашивають, натирають спеціями, майонезом, відправляють запікатися.
Через годину запікання при 180 градусах курка запечена з млинцями буде готова.
Невимовне гастрономічне задоволення вдасться отримати, продегустувавши версію закуски, приготованої за наступним рецептом. В даному випадку курка з млинцями всередині готується з додаванням відвареної та перекрученої на м'ясорубці разом з філе птиці печінкою. Начинку просто перемішують з млинцевої нарізкою.
Інгредієнти:
курка – 1 шт.;
млинці – 8-10 шт.;
печінка – 700 г;
цибуля – 1 шт.;
сир – 100 г;
спеції і приправи;
сіль, перець, лавр, масло.
Приготування
Розбирають курку, відокремлюючи каркас від шкури, позбавляють філе від кісток і відварюють з печінкою, додавши цибулину, лавр.
Подрібнюють м'ясо з печінкою, змішують з млинцями і сиром.
Наповнюють масою курку, зшивають шкуру.
Поміщають тушку в форму, змащують маслом і відправляють в прогріту до 220 градусів духовку.
Через годину курка фарширована печінкою та млинцями буде готова.
Курка фарширована яєчними млинцями особливо смачна в гарячому вигляді. Поєднання ніжного омлету з розплавленим сиром, грибами і подрібненим курячим м'ясом дозволить отримати досконалу за смаковими характеристиками закуску, продегустувавши яку один раз, захочеться повторити рецепт ще не одноразово.
Інгредієнти:
курка – 1 шт.;
яйця – 8 шт.;
гриби – 500 г;
цибуля – 1 шт.;
сир – 400 г;
молоко – 8 ст. ложок;
сіль, перець, майонез.
Приготування
Яйця змішують з молоком і сіллю, випікають яєчні млинці.
Розбирають курку, знімають з кісток філе, подрібнюють, змішують з обсмаженими грибами з цибулею і сиром.
Змащують сумішшю млинці, згортають рулетом, закладають у курку.
Курка фарширована яєчними млинцями змащується майонезом і запікається при 200 градусах 1 годину.
Особливо ситної і пікантною виходить курка фарширована млинцями, приготовлена з урахуванням нижченаведених інструкцій. Закуска набуває незвичайну пікантність за рахунок використання прикопченной шинки, чудово поєднується з супроводжуються її компонентами: сиром і грибами.
Інгредієнти:
курка – 1 шт.;
млинці – 8-10 шт.;
шинка і гриби – 200 г;
цибуля – 2 шт.;
сир – 200 г;
сметана – 100 г;
сіль, перець, олія.
Приготування
Обсмажують відокремлене від кісток м'ясо разом з цибулею і грибами, приправляють, змішують з сиром і шинкою.
Печуть млинці, наповнюють начинкою, згортають рулетами, якими заповнюють курку.
Тушку зашивають, змащують сметаною.
Через годину запікання при 220 градусах фарширована курка млинцями в духовці буде готова.
Курка фарширована млинцями, рецепт якої буде представлений далі, не вимагає безлічі інгредієнтів і готується з фаршем, приготованим з перекрученої курячої м'якоті, відділеної від кісток. Фарш можна доповнити як сирим, так і обсмаженою на олії цибулею. Не зайвою в складі буде і свіжа зелень.
Інгредієнти:
курка – 1 шт.;
млинці – 8-10 шт.;
цибуля – 1 шт.;
майонез – 100 г;
вершкове масло – 100 г;
сіль, перець, спеції для птиці.
Приготування
Розбирають курку, відділяють філе від кісток, перекручують з обсмаженою або сирою цибулею на м'ясорубці.
Приправляють масу за смаком, розподіляють на млинцях, які згортають рулетом.
Наповнюють курку млинцями і шматочками масла, зашивають, змащують майонезом.
Запікають страву при 200 градусах 1 годину.
Як приготувати фаршировану курку млинцями?
Щоб курка начинена млинцями порадувала чудовим смаком і ефектним зовнішнім апетитним виглядом, слід правильно виконати всі етапи створення страви.
Як обробити курку для фарширування млинцями?
Для багатьох курка фарширована млинцями – недосяжна вершина кулінарного майстерності через невміння правильно обробляти тушку. Покрокові фото допоможуть впоратися із завданням в кращому вигляді.
Рецепт млинців для фарширування курки без кісток
Впоравшись з обробленням тушки, потрібно спекти млинці для фарширування курки. Виконати завдання можна за своїм перевіреним рецептом або ж, спираючись на пропорції інгредієнтів і рекомендації, що викладені нижче. Знадобиться приблизно 8-10 тонких млинчиків, які повинні бути добре пропеченными.
Інгредієнти:
Приготування
Курка з млинцями «По-царськи»
Наповнивши курячу оболонку з шкури начинкою з м'якоті птиці з додаванням грибів, вийде свого роду апетитний рулет з цілої курки з млинцями, який викличе справжній фурор на будь-якому святі. При випіканні млинців у тісто можна додати подрібнений в блендері шпинат, який додасть виробам оригінальний колір.
Інгредієнти:
Приготування
Фарширована курка млинцями з чорносливом
Вишуканою і ароматною вдається курка фарширована млинцями з сухофруктами. Використовувати можна тільки чорнослив або асорті з курагою, родзинками без кісточок. За бажанням складу наповнення можна доповнити подрібненими волоськими горіхами, дрібно нарубаної зеленню і приправити дрібкою прованських трав.
Інгредієнти:
Приготування
Курка фарширована печінкою та млинцями
Невимовне гастрономічне задоволення вдасться отримати, продегустувавши версію закуски, приготованої за наступним рецептом. В даному випадку курка з млинцями всередині готується з додаванням відвареної та перекрученої на м'ясорубці разом з філе птиці печінкою. Начинку просто перемішують з млинцевої нарізкою.
Інгредієнти:
Приготування
Ціла фарширована курка яєчними млинцями
Курка фарширована яєчними млинцями особливо смачна в гарячому вигляді. Поєднання ніжного омлету з розплавленим сиром, грибами і подрібненим курячим м'ясом дозволить отримати досконалу за смаковими характеристиками закуску, продегустувавши яку один раз, захочеться повторити рецепт ще не одноразово.
Інгредієнти:
Приготування
Курка фарширована млинцями з шинкою
Особливо ситної і пікантною виходить курка фарширована млинцями, приготовлена з урахуванням нижченаведених інструкцій. Закуска набуває незвичайну пікантність за рахунок використання прикопченной шинки, чудово поєднується з супроводжуються її компонентами: сиром і грибами.
Інгредієнти:
Приготування
Курка фарширована млинцями і фаршем
Курка фарширована млинцями, рецепт якої буде представлений далі, не вимагає безлічі інгредієнтів і готується з фаршем, приготованим з перекрученої курячої м'якоті, відділеної від кісток. Фарш можна доповнити як сирим, так і обсмаженою на олії цибулею. Не зайвою в складі буде і свіжа зелень.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Фарширована курка без кісток - рецепти в духовці з грибами, млинцями, м'ясом і овочами
Фарширована курка без кісток - складне блюдо, де тільки з вправністю і терпінням можна досягти результату. Все інше просто: ніжна «оболонка»
Курка фарширована яблуками в духовці - рецепти запеченої страви в рукаві або фользі з апельсинами, чорносливом і картоплею
Курка, фарширована яблуками в духовці для багатьох улюблене блюдо. М'ясо птиці виходить соковитим і ніжним, а на підготовку інгредієнтів йде зовсім
Курка, фарширована без кісток
Що може бути красивіше і смачніше, ніж фарширована курка без кісток? Готувати її досить клопітно, оскільки тушку слід повністю звільнити від
Як приготувати фаршировану курку?
Фарширована курка - прикраса будь-якого столу, тому найчастіше її готують на свята. Варіантів створення цієї страви багато: можна просто
Курка, фарширована грибами
Курка, фарширована грибами - воістину святкове блюдо. Однак це не означає, що готувати його потрібно тільки в особливі дні, адже навіть звичайний
Курка, фарширована млинцями
Подив і схвалення гостей гарантовано будь-якій господині, яка подала на стіл курку фаршировану млинцями. Це ситне і ефектне блюдо вимагає чимало сил