» » Фарширована курка без кісток - рецепти в духовці з грибами, млинцями, м'ясом і овочами

Фарширована курка без кісток - рецепти в духовці з грибами, млинцями, м'ясом і овочами

Фарширована курка без кісток - рецепти в духовці з грибами, млинцями, м'ясом і овочами
Фарширована курка без кісток - безпрограшний варіант для господинь, які бажають похвалитися вправністю і кулінарними вміннями. Тут є чим пишатися: правильно оброблена тушка вміщує більше начинки, швидше готується, зручніше нарізається і виглядає вишукано, апетитніше і естетичніше, ніж завжди радує домочадців і гостей.

Як приготувати курку без кісток?


Фарширована курка без кісток цілком у духовці вимагає копіткої обробки: птицю розрізають по спинці, перерізають суглоби в місцях кріплення крилець і ніжок, і відокремлюють каркас. Знімають шкіру з ніжок, видаляючи кістки. Крильця ламають по суглобу і відрізають ножицями. Потім, зрізану шкіру натирають спеціями, начиняють, зашивають і запікають.

  • Слід вибирати тільки молодих курей, тому що з них легше зняти шкіру. Вона краще тягнеться, тому запечена курка без кісток зможе вмістити більше начинки.

  • Перед фаршем начинку краще охолодити, тоді вона не буде розвалюватися.

  • М'ясо, що залишилося на кісточках, можна зрізати і використовувати в начинці, а з кісток зварити бульйон.



  • Чим нафарширувати курку без кісток?

    Фарширована курка без кісток - рецепти в духовці з грибами, млинцями, м'ясом і овочами

    Начинка для курки без кісток - головна складова, що визначає смак страви. Враховуючи, що куряче м'ясо поєднується з сотнями компонентів, вибір начинок неймовірно великий. «Мішечок» фарширують рисом з сухофруктами, вареними яйцями з потрухами, гречаною кашею з м'ясним фаршем або, як в даному рецепті, - сосисками, білим хлібом і родзинками.
    Інгредієнти :

  • курка - 25 кг;

  • сосиски - 150 г;

  • скибочки батона - 4 шт.;

  • родзинки - 50 г;

  • яйце - 2 шт.;

  • майонез - 60 р.


  • Приготування

  • Відокремте каркас і крильця від шкіри, а ніжки залиште.

  • Перемішайте збиті яйця, з шматочками хліба, сосисками і родзинками.

  • Наповніть шкіру фаршем, скріпіть, змастіть майонезом.

  • Фарширована курка без кісток запікається при 180 градусів годину.


  • Фарширована курка без кісток з печерицями


    Фарширована курка без кісток - рецепти в духовці з грибами, млинцями, м'ясом і овочами

    Фарширована курка без кісток з грибами - практичне і смачне поєднання. Тут воно розкривається максимально: адже гриби з'єднують з курячим м'ясом, відокремленим від кісток, що робить фарш ароматним, а страва - вигідним. Особливо, це стосується печериць: вони дешеві та доступні, а тому, начинку можна приготувати в будь-який час року.
    Інгредієнти :

  • курка - 2 кг;

  • печериці - 400 г;

  • цибуля - 2 шт.;

  • консервована квасоля - 100 г;

  • олія - 60 мл


  • Приготування

  • Зніміть з курки шкіру.

  • Зрізане м'ясо подрібніть ножем.

  • Обсмажте цибулю і гриби.

  • Додайте до них квасоля і м'ясо.

  • Загорніть начинку в шкіру.

  • Фарширована грибами курка без кісток випікається 40 хвилин при 200 градусах.


  • Курка без кісток фарширована млинцями

    Фарширована курка без кісток - рецепти в духовці з грибами, млинцями, м'ясом і овочами

    Фарширована курка без кісток в духовці славиться вибором наповнень. Почесне місце відводиться млинців, в які загортають різні начинки і, помістивши в курячу оболонку, запікають. Тут не доводиться сумніватися в кулінарних навичках господині - млинці роблять страву неймовірно ситним, смачним і апетитним при порційній подачі.
    Інгредієнти:

  • курка - 25 кг;

  • гриби - 500 г;

  • морква - 2 шт.;

  • цибуля - 3 шт.;

  • відварене яйце - 4 шт.;

  • масло - 40 г;

  • млинці - 10 шт.


  • Приготування

  • Видаліть з курки скелет і кістки ніжок.

  • Зрізане м'ясо потушкуйте.

  • Обсмажте гриби і цибулю з морквою.

  • Загорніть млинці з куркою, грибами, овочами і яйцем.

  • Начиніть оболонку млинцями і скріпіть.

  • Курка фарширована млинцями без кісток випікається при 200 градусах 60 хвилин.


  • Курка без кісток фарширована фаршем

    Фарширована курка без кісток - рецепти в духовці з грибами, млинцями, м'ясом і овочами

    Курка без кісток, фарширована м'ясом не залишить байдужими любителів добротних і ситних страв. В цьому заслуга фаршу, додає прісною курятині м'ясного смаку, відсутньої ситності і соковитості. Часто для начинки вибирають свинину, яка при запіканні активно виділяє жир, роблячи курячу «оболонку» ніжніше і м'якше.


    Інгредієнти :

  • курка - 23 кг;

  • свинячий фарш - 400 г;

  • відварене яйце - 2 шт.;

  • перець чилі - 1/2 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • сир - 80 г;

  • сметана - 80 р.


  • Приготування

  • Відокремте від тушки скелет і крильця, а ніжки залиште.

  • Обсмажте фарш і цибулю.

  • Остудіть, додайте сир і перець чилі.

  • Начиніть шкіру фаршем і яйцями.

  • Поверніть, скріпіть, змастіть сметаною.

  • Фарширована курка без кісток випікається 80 хвилин при 200 градусах.


  • Фарширована курка без кісток з овочами

    Фарширована курка без кісток - рецепти в духовці з грибами, млинцями, м'ясом і овочами

    Шанувальники здорового харчування можуть урізноманітнити рецепт фаршированої курки без кісток овочевий начинкою. Це безпрограшний варіант для того, щоб зменшити калорійність і пограти зі смаком. Єдина умова: щоб м'ясо не пересохло, овочі повинні бути соковитими і м'ясистими. Для останньої мети ідеально підходять помідори та солодкий перець.
    Інгредієнти:

  • курка - 25 кг;

  • відварені яйця - 5 шт.;

  • помідор - 2 шт.;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • зубок часнику - 3 шт.;

  • сир - 200 г;

  • майонез - 60 р.


  • Приготування

  • Розріжте курку по хребту і видаліть всі кістки.

  • М'ясо з кісток подрібніть і змішайте з овочами, часником, яйцями і сиром.

  • Начиніть шкіру фаршем, змастіть майонезом і випікайте 45 хвилин при 220 градусах.


  • Курка без кісток фарширована гречкою

    Фарширована курка без кісток - рецепти в духовці з грибами, млинцями, м'ясом і овочами

    Курка без кісток в духовці дозволяє звичайним продуктам потрапити на стіл в цікавому вигляді. Це стосується і гречаної каші, яка в якості гарніру менш приваблива, ніж в ролі начинки. Просочена соками, вона стає ароматною і розсипчастою, дієтичні властивості, тому страва підходить навіть малюкам.
    Інгредієнти :

  • курка - 17 кг;

  • варена гречка - 250 г;

  • цибуля - 2 шт.;

  • масло - 40 мл


  • Приготування

  • Звільніть курку від скелета.

  • Перемішайте гречку з смаженою цибулею і начиніть шкіру.

  • Випікайте при 180 градусах годину.


  • Курка без кісток фарширований картоплею в духовці

    Фарширована курка без кісток - рецепти в духовці з грибами, млинцями, м'ясом і овочами

    Самий простий спосіб урізноманітнити рецепт рулету з курки без кісток - зробити його з картоплею. При цьому краще всього використовувати пюре - його шовковиста текстура додасть курячому м'ясу соковитості і ніжності, що поліпшить якість і смак страви. Щоб рулет не виглядав плоско і понуро, в начинку можна додати сир, а тушку обернути беконом.
    Інгредієнти:

  • курка - 15 кг;

  • картопляне пюре - 300 г;

  • сир - 150 г;

  • смужки бекону - 10 шт.


  • Приготування

  • Звільніть курку від кісток, розгорніть і відбийте.

  • Викладіть на м'ясо пюре і кубики сиру.

  • Згорніть рулетом і обмотайте беконом.

  • Рулет з курки без кісток з начинкою випікають при 180 градусах 40 хвилин.


  • Як приготувати гомілка курки без кістки?

    Фарширована курка без кісток - рецепти в духовці з грибами, млинцями, м'ясом і овочами

    Фаршировані ноги курки без кістки - не гірше цілої курки. Гомілки швидше в готуванні, вигідніше в купівлі і зручніше при подачі. Крім того, вони простіше в обробленні, при якій слід відрубати кість і нижню, обережно відокремлюючи шкіру від філе, зняти її. Традиційно, м'ясо з кісток перемелюють у фарш і використовують разом з овочами в якості начинки.
    Інгредієнти :

  • гомілки - 900 г;

  • гриби - 450 г;

  • цибуля - 2 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • яйце - 1 шт.;

  • майонез - 80 р.


  • Приготування

  • Подрежьте на гомілках шкіру з двох сторін і зніміть.

  • М'ясо перекрутіть на м'ясорубці.

  • Змішайте з яйцем, обсмаженими цибулею, грибами і морквою.

  • Начиніть гомілки фаршем, змастіть майонезом і запікайте при 180 градусах 45 хвилин.
    Додав: admin | 16-04-2018, 18:38
    Переглядів: 6