» » Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею в духовці на сковороді - рецепти начинки з рисом, картоплею, капустою з різного тіста

Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею в духовці на сковороді - рецепти начинки з рисом, картоплею, капустою з різного тіста

Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею в духовці на сковороді - рецепти начинки з рисом, картоплею, капустою з різного тіста
Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею завжди були одним із самих смачних частувань, які пекли навесні. Сьогодні купити цибульні пір'я – не проблема, хоча набагато соковитіше випічка виходить зі свіжою зеленню. Пиріжки можна приготувати печені або смажені, з додаванням рису або капусти.

Як зробити пиріжки з яйцем і цибулею?


Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею приготувати дуже легко, є прості рецепти тесту на кефірі, але і з дріжджовим впоратися не важко, якщо слідувати інструкціям досвідчених господинь. Можна додавати ще шпинат, щавель, кріп, кінзу, черемшу. Оригінальний смак додадуть кропива, пагони грициків. Начинка для пиріжків з яйця з зеленою цибулею вийде соковитою, а тісто – м'яким, якщо знати деякі хитрощі:

  • Цибулю потрібно не тільки порізати, але і трохи розім'яти товкачиком, щоб пустив сік.

  • У суміш кладуть пару ложок сметани для соковитості.

  • Ліпити пиріжки потрібно відразу, інакше начинка «попливе».


  • Смажені пиріжки з цибулею і яйцем

    Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею в духовці на сковороді - рецепти начинки з рисом, картоплею, капустою з різного тіста

    Найпростіший рецепт - смажені пиріжки з яйцем і зеленою цибулею, тісто можна робити і дріжджове, і звичайний: на кефірі, сметані, молоці. Для приготування потрібна глибока сковорода, щоб випічка вільно «плавала» у маслі. Ліпити відразу велику партію не потрібно, можуть розкиснути, краще – скільки влазить на сковорідку.
    Інгредієнти :

  • дріжджі - 20 г;

  • вода – 240 мл;

  • молоко – 250 мл;

  • яйце – 4 шт.;

  • сіль – 1 ч. л.;

  • борошно – 2-3 ст.;

  • зелена цибуля – 100 р.


  • Приготування

  • Змішати тепле молоко з водою, розвести дріжджі і цукор.

  • Залишити на 5 хвилин, поки піднімається шапка піни.

  • Збити яйце з сіллю, влити в суміш, додати борошно.

  • Замісити тісто, залишити на годину.

  • Змішати порізану цибулю з вареним яйцем, посолити, покласти масло.

  • Тісто обім'яти, залишити на 20 хвилин.

  • Зліпити пиріжки, обсмажити з кожної сторони.


  • Пиріжки з цибулею і яйцем в духовці


    Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею в духовці на сковороді - рецепти начинки з рисом, картоплею, капустою з різного тіста

    Найсмачніші пиріжки з яйцем і цибулею виходять в духовці, яку називають аналогом печі. Для цього рецепта краще брати дріжджове тісто, така випічка довго не черствіє. Можна замісити здобне: на молоці або кефірі, на яйцях і маслі. Оригінальний присмак додасть в начинці свіжий кріп.
    Інгредієнти :

  • молоко – 250 мл;

  • сухі дріжджі – 2 ч. л.;

  • яйце – 1 шт.;

  • цукор – 2 ст. л.;

  • борошно – 3-4 ст.;

  • яйця – 4 шт.;

  • зелена цибуля – 3 пучка.


  • Приготування

  • Розвести дріжджі, сіль і цукор в теплому молоці.

  • Яйце збити з маслом, влити в суміш, досипати борошна.

  • Вимісити тісто, залишити на 15 години.

  • Яйця порізати, змішати з рубаним цибулею, посолити.

  • Зліпити пиріжки, викласти на деко, дочекатися, поки піднімуться.

  • Печені пиріжки з яйцем і зеленою цибулею готуються 15-20 хвилин.


  • Пиріжки з цибулею і яйцем на кефірі

    Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею в духовці на сковороді - рецепти начинки з рисом, картоплею, капустою з різного тіста

    Якщо потрібно за короткий термін приготувати «перекус», можна зробити швидкі пиріжки з яйцем і зеленою цибулею. Тісто замішується на кефірі, це суттєво економить час, витрачений на опару. Випічка виходить м'яка і дуже смачна, з рум'яною скоринкою, обсмажується на сковорідці в лічені хвилини.
    Інгредієнти :

  • кефір – 300 мл;

  • яйце – 1 шт.;

  • цукор – 15 ст. л.;

  • борошно – 35 ст.;

  • сода – 1 ч. л.;

  • яйця – 10 шт.;

  • цибуля – 1 пучок;

  • кріп – 1 пучок;

  • сметана – 3 ст. л.;

  • пісне масло – 3 ст. л.


  • Приготування

  • Борошно просіяти, додати сіль.

  • Збити 2 яйця з цукром, влити теплий кефір, олію, розмішати.

  • Розвести з борошном до стану рідкої сметани.

  • Соду погасити оцтом, влити.

  • Досипати борошна, вимісити тісто, залишити на півгодини.

  • Змішати рубаний цибуля з вареними яйцями і сметаною, посолити.

  • Зліпити пиріжки, смажити до рум'яної скоринки.


  • Пиріжки з яйцем і цибулею на молоці

    Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею в духовці на сковороді - рецепти начинки з рисом, картоплею, капустою з різного тіста

    М'які і соковиті - пиріжки з яйцем і зеленою цибулею на молоці. Дріжджі добре розчиняються, виходить відмінне тісто для смаження. Така випічка смачна і в остившем вигляді, в начинку можна додати улюблені приправи. Щоб цибуля не гірчить, його потрібно пару хвилин обсмажити в соняшниковій олії, бажано – рафінованому, без запаху.
    Інгредієнти :

  • яйце – 10 шт.;

  • цукор – 2 ст. л.;

  • молоко – 05 л;

  • дріжджі сухі – 1 пачка;

  • борошно – 1 кг;

  • вершкове масло – 50 г;

  • цибуля – 3 пучка.


  • Приготування

  • Збити з цукром 3 яйця, влити тепле молоко.

  • Розвести в суміші дріжджі з борошном, залишити на півгодини.

  • Додати масло, борошно, вимісити, залишити в теплі на годину.

  • Тісто на пиріжки з яйцем і цибулею повинне вийти еластичним.

  • Змішати рубані варені яйця і цибулю.

  • Зліпити пиріжки, обсмажити з двох сторін.


  • Пиріжки з капустою, цибулею і яйцем

    Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею в духовці на сковороді - рецепти начинки з рисом, картоплею, капустою з різного тіста

    Господині винайшли ще один, не менш смачний рецепт пиріжків з яйцем і зеленим цибулею – з додаванням капусти. Це робить начинку більш насиченою, а ще компенсує мала кількість основних інгредієнтів, якщо таких раптом в запасі трохи. Тісто замішується на молоці, випікається в духовці.


    Інгредієнти :

  • молоко – 250 мл;

  • дріжджі – 25 г;

  • маргарин – 150 г;

  • цукор – 3 ст. л.;

  • борошно – 3-4 ст.;

  • капуста – 05 вилка;

  • цибуля – 1 пучок;

  • яйця – 3 шт.;

  • вершкове масло – 50 р.


  • Приготування

  • Розтерти дріжджі з цукром, залити теплим молоком, залишити на 15 хвилин в теплі.

  • Додати маргарин, посолити, розтерти.

  • Всипати борошно, вимісити тісто, залишити на 2 години.

  • Капусту порізати, згасити на вершковому маслі.

  • Варені яйця і цибулю порубати, змішати з капустою.

  • Зліпити духові пиріжки з яйцем і зеленою цибулею, випікати 15 хвилин.


  • Листкові пиріжки з яйцем і зеленою цибулею

    Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею в духовці на сковороді - рецепти начинки з рисом, картоплею, капустою з різного тіста

    Можна здивувати домашніх або гостей, приготувавши листкові пиріжки з цибулею і яйцем. Це суттєво економить час, витрачений на замішування дріжджового тіста, листкове краще купити в готовому вигляді. Не забороняється зробити і самому, але рецепт досить складний, і займе не одну годину, а ще залишається ризик зіпсувати тісто.
    Інгредієнти :

  • тісто – 500 г;

  • яйця – 3 шт.;

  • зелена цибуля – 100 р;

  • вершкове масло – 20 р.


  • Приготування

  • Яйця відварити, порубати, розтерти з сіллю і маслом, додати рубаний лук.

  • Тісто нарізати прямокутниками, на половині кожного зробити 3 розрізу поперек.

  • На цілу частину викласти начинку, згорнути.

  • Викласти на деко, посипаний борошном, змастити сирим жовтком.

  • Випікати пиріжки листкові з яйцем і зеленою цибулею до 30 хвилин.


  • Пиріжки з рисом, яйцем і зеленою цибулею

    Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею в духовці на сковороді - рецепти начинки з рисом, картоплею, капустою з різного тіста

    Цілком замінять робочий обід пиріжки з рисом, яйцем і цибулею, така начинка – сама ситна, чудово втамовує голод. Дивовижно поєднується за смаком і з курячим бульйоном. Рис підійде будь-якого сорту, для швидкості приготування можна взяти пропарений. У начинку додають кріп, щавель або петрушку.
    Інгредієнти :

  • рис – 100 г;

  • яйця – 6 шт.;

  • зелена цибуля – 1 пучок;

  • вершкове масло – 100 г;

  • борошно – 4 ст.;

  • дріжджі – 10 г;

  • цукор – 2 ст. л.


  • Приготування

  • Рис відварити, заправити олією, остудити.

  • У теплій воді розвести дріжджі, сіль і цукор.

  • Додати борошно, замісити тісто, залишити на годину.

  • Цибулю і варені яйця подрібнити, змішати з рисом.

  • Зліпити пиріжки, обсмажити до рум'яної скоринки.


  • Картопляні пиріжки з яйцем і цибулею

    Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею в духовці на сковороді - рецепти начинки з рисом, картоплею, капустою з різного тіста

    Якщо несподівано збираються заглянути гості, а з фінансами – ситуація напружена, господині допоможе показати себе з кращого боку таке оригінальне блюдо, як пиріжки з картоплею , яйцем і зеленою цибулею. З підливою зі сметани і часнику вийде відмінний частування, можна подати до них квашену капусту.
    Інгредієнти :

  • картопля – 600 г;

  • яйця – 8 шт.;

  • борошно – 6 ст. л.;

  • цибуля – 1 пучок.


  • Приготування

  • Картоплю відварити, воду злити, розім'яти або збити в блендері, остудити.

  • Додати 2 яйця, борошно, вимісити тісто.

  • Змішати варені яйця з рубаним луком.

  • Розкачати коржі, покласти начинку, защепити краї.

  • Пиріжки картопляні з яйцем і зеленою цибулею обсмажують до золотистої скоринки.


  • Пиріжки з цибулею і яйцем з лаваша

    Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею в духовці на сковороді - рецепти начинки з рисом, картоплею, капустою з різного тіста

    Якщо належить незапланований виїзд на пікнік або на дачу, можна на швидку руку приготувати пиріжки з яйцем і зеленою цибулею з лаваша. Це справжня палочка-виручалочка для малодосвідчених господинь, зробити таке частування дуже просто. Головне – соковита начинка, і страва залишиться смачним навіть в холодному вигляді.
    Інгредієнти :

  • лаваш – 2 шт.;

  • яйця – 8 шт.;

  • зелена цибуля – 1 пучок;

  • твердий сир – 30 г;

  • сметана – 3 ст. л.;

  • кріп – 1 пучок.


  • Приготування

  • Зелену цибулю подрібнити, варені яйця і сир натерти, змішати.

  • Додати сметану, посолити, поперчити.

  • Кожен аркуш лаваша розрізати на 6 квадратів.

  • На край квадрата покласти пару ложок начинки, підвернути по краях, скачати в трубочку.

  • Викласти у форму, змастити сирим яйцем.

  • Випікати 25 хвилин.


  • Ледачі пиріжки з цибулею і яйцем

    Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею в духовці на сковороді - рецепти начинки з рисом, картоплею, капустою з різного тіста

    Найшвидший і простий рецепт для дуже зайнятих жінок - ледачі пиріжки з яйцем і зеленою цибулею. Назва говорить сама за себе, це те ж саме блюдо, тільки з вигляду більше схоже на оладки, готується - аналогічно. Такі пиріжки виходять менш повітряними, але за смаком не поступаються випічці. Тісто замішують на кефірі.
    Інгредієнти :

  • кефір – 1 склянка;

  • яйця – 3 шт.;

  • борошно – 250 г;

  • сода – 1 ч. л.;

  • зелена цибуля – 1 пучок.


  • Приготування

  • Змішати кефір і соду, додати борошно, 1 яйце, посолити.

  • Розвести тісто консистенції густої сметани.

  • Цибулю і варені яйця подрібнити, з'єднати.

  • Всипати в тісто, розмішати.

  • Зачерпуючи ложкою, виливати на сковороду, обсмажувати з двох сторін до скоринки.
    Додав: admin | 15-03-2018, 12:01
    Переглядів: 46