Філе тілапії в духовці
М'ясо тілапії містить мінімальну кількість жиру, що особливо приваблює тих, хто стежить за своєю вагою або ж дотримується терапевтичної дієти. Крім того, ця рибка надзвичайно смачна і дуже просто готується. Ми сьогодні розглянемо варіанти приготування філе тілапії в духовці, які залучать вас оригінальністю, а отримані в результаті реалізації рецептів страв порадують божественним смаком.
Інгредієнти:
філе тілапії – 520 г;
сир твердий – 60 г;
сік лимонний – 15 мл;
часник сушений – за смаком;
вершкове селянське масло – 35 г;
перець мелений (суміш декількох видів) – 2 щіпки;
кухонна велика сіль – за смаком.
Приготування
Самий простий і смачний рецепт приготування філе тілапії в духовці займе мінімум часу, а результат просто приголомшливий. Для його реалізації викладаємо філе тілапії на промаслений деко або у форму для запікання, приправляємо зверху сіллю, меленої сумішшю перчиком і сушеним часником, а зверху поливаємо сумішшю лимонного соку і розтопленого вершкового масла.
Залишилося тільки дочекатися запікання риби в духовці. Для цього прогріваємо пристрій заздалегідь до 205 градусів і відправляємо в нього деко з стравою хвилин на двадцять.
Через десять хвилин від початку процесу притрушиваем філе рибки перетертим на тертці сиром.
Інгредієнти:
філе тілапії – 520 г;
картопля – 390 г;
майонез домашній – 60 г;
ріпчаста цибуля – 60 г;
молоко – 195 мл;
сир твердий – 155 г;
соняшникова без аромату олія – 15 мл;
суміш запашних сухих трав на свій вибір – за смаком;
перець мелений (суміш декількох видів) – 2 щіпки;
кухонна велика сіль – за смаком.
Приготування
Спочатку для приготування тілапії з картоплею, очищаємо картоплю й нарізаємо тонкими слайсами, після чого поливаємо їх олією соняшниковою без аромату, приправляємо сіллю і сухими ароматними травами на вибір.
Викладаємо картопляні слайсы в промаслений ємність для запікання, зверху розкладаємо нарізане невеликими шматочками і приправлене сіллю і перцем філе тілапії. При бажанні до картоплі можна також додати трохи нарізаних свіжих томатів.
Тепер черга лука. Очищаємо овоч, нарізаємо півкільцями і викладаємо зверху на рибку.
Молоко змішуємо з майонезом і натертим сиром, підсолюємо за смаком і виливаємо зверху на тилапию з картоплею і цибулею.
Залишилося запекти страву протягом півгодини при температурі 205 градусів.
Інгредієнти:
філе тілапії – 520 г;
цибуля ріпчаста 160 г;
зубець часниковий – 1 шт.;
болгарські перці – 220 г;
помідори свіжі – 220 г;
сир твердий – 155 г;
соняшникова без аромату олія – 15 мл;
суміш запашних сухих трав на свій вибір – за смаком;
перець мелений (суміш декількох видів) – 2 щіпки;
кухонна велика сіль – за смаком.
Приготування
Приступаючи до приготування філе тілапії, вистилаємо ємність для запікання відрізу фольги і промасливаем його.
Рибку споліскуємо, ретельно обсушуємо, приправляємо до смаку сіллю, меленої сумішшю перчиком і ароматними травами, укладаємо в підготовлену ємність з фольгою і залишаємо на кілька хвилин.
Готуємо овочі. Солодкий болгарський перець очищаємо і нарізаємо соломкою, томати гуртками, а цибулини півкільцями. Дрібно рубаємо також часниковий зубчик та перетираємо на тертці твердий сир.
Зверху на філе тілапії викладаємо шматочки болгарського перцю і помідорів, розподіляємо рівномірно півкільця цибулі і притрушиваем всі часничком.
Тепер потрібно прикрити композицію другим листом фольги і зімкнути краю з нижнім листом.
Відправляємо страва запікатися в розігріту до 205 градусів духовку.
Через тридцять хвилин дістаємо форму, знімаємо верхню фольгу, притрушиваем страва сиром і повертаємо його в духовку ще хвилин на десять.
Як смачно приготувати філе тілапії в духовці – рецепт з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Філе тілапії в духовці з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Філе тілапії в духовці у фользі з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Філе тріски – рецепти
Щоб трохи урізноманітнити рибне меню, рекомендуємо скористатися нашими рецептами. Далі розповімо, як по-новому і оригінально приготувати філе тріски.
Тілапія в духовці
Смачне дієтичне м'ясо і доступна ціна, зробили тилапию однією з найбільш популярних видів риб. Рецепти тілапії в духовці ми розглянемо в цій статті.
Страви з тілапії
Тілапія - проста і смачна рибка. І сьогодні ми підкажемо, які страви можна приготувати. Давайте посмажимо її з різними спеціями і добавками на
Як приготувати тилапию?
Дієтологи радять, щоб риба як можна частіше була присутня на наших столах. Вона легко засвоюється організмом, і насичує його необхідними вітамінами і
Тілапія в клярі
Тілапія - досить популярна і доступна в продажу риба. Багато люблять її за смачне і ніжне біле м'ясо. Способів приготування тілапії величезна безліч.
Тілапія в мультиварці
З тілапії можна приготувати багато смачних і цікавих страв. Але включати в свій раціон її часто не варто, із-за здатності цієї рибки накопичувати