» » Пиріг з цибулею та яйцем в духовці

Пиріг з цибулею та яйцем в духовці

Пиріг з цибулею та яйцем в духовці
Для начинки такого пирога допустимо використовувати як ріпчасту, так і зелений лук, а готову суміш з яйцями можна розподіляти по основі на підставі вчиненого будь-якого тесту. Про найсмачніших варіантах пирогів з цибулею і яйцем в духовці ми поговоримо далі.

Заливний пиріг з яйцем і цибулею – рецепт


Одним з найпростіших видів тіста, які зможе осилити навіть кулінар, не працював з випічкою до цього, є сметанне тісто для заливних пирогів. На основі нього можна готувати як солодку, так і солону випічку. У цьому матеріалі ми зупинимося на другому варіанті з цибульно-яєчною начинкою.
Інгредієнти:
Для тіста:

  • яйця – 5 шт.;

  • щіпка солі;

  • сметана – 310 г;

  • майонез – 115 г;

  • борошно – 235 г;

  • сода – 5 р.


  • Для начинки:

  • відварені яйця – 6 шт.;

  • ріпчаста цибуля – 215 г;

  • жменя зелені кропу.


  • Приготування
    Стартувати рекомендуємо з тіста, для якого яйця слід збити зі сметаною і майонезом, додати в суміш соди і дрібку солі, а потім з'єднати основу з борошном.
    Ріпчасту цибулю розділіть на півкільця і припустіть на рослинному маслі, при цьому не роблячи жар занадто сильним, щоб цибуля як би карамелізувалась. Відварені яйця наріжте кружечками. Кріп дрібно порубаєте.
    Підготуйте форму для випікання, добре промаслив її і покривши дно пергаментом. Вилийте половину тіста у форму, розподіліть засмажену цибулю і яйця, посипте все кропом і залийте залишилися тестом. Випікайте швидкий пиріг з яйцем і зеленою цибулею при 180 градусах близько 40 хвилин.

    Пиріг з цибулею і яйцем на кефірі – рецепт


    Ще одна варіація заливного пирога готується на кефірної основі. У результаті тісто виходить трохи більш повітряним і менш щільним. Ми вирішили прискорити приготування і використовувати в рецепті готову суміш для бісквітів.
    Інгредієнти:

  • бекон – 2 скибочки;

  • тертий сир – 115 г;

  • великий пучок зеленої цибулі;

  • суміш для бісквіта – 3/4 ст.;

  • кефір – 275 мл;

  • яйця – 8 шт.


  • Приготування
    Підрум'яньте шматочки бекону. Яйця (6 шт.) відваріть і дрібно порубаєте. Змішайте бекон з яйцями, тертим сиром і цибулевої зеленню. Два яйця збийте з пучкою солі і кефіром. Залийте рідкими інгредієнтами покупну суміш для приготування бісквіта (її складу, як правило, включає борошно, соду і розпушувач). З'єднайте тісто разом з начинкою і розподіліть суміш у формі. Випікайте пиріг при 200 градусах 40 хвилин.

    Листковий пиріг з цибулею і яйцем


    Інгредієнти:

  • листкове тісто – 400 р;

  • великий ріпчаста цибуля – 3 шт.;

  • яйця – 3 шт.;

  • сметана – 85 м;

  • тертий сир – 95 р.


  • Приготування
    Розкачати листкове тісто у два рівних по товщині пласта. Великий лук розділіть на кільця і припустіть до м'якості. Яйця збийте разом зі сметаною і пучкою солі. З'єднайте яєчно-сметанную суміш з цибулею і тертим сиром. Вилийте начинку поверх основи з тіста і накрийте другим листом зверху. Випікайте півгодини при 220 градусах.
    Додав: admin | 18-11-2016, 16:00
    Переглядів: 211