Ледачі пиріжки з цибулею і яйцем
Ледачі пиріжки з цибулею і яйцем нагадують за смаком звичайну випічку, при тому, що мають вигляд звичних оладок і готуються за дуже схожою технологією. Це відмінне блюдо, яке можна подати у рамках ситного сніданку або перекусу, який легко брати з собою і готувати за лічені хвилини з найпростіших підручних інгредієнтів.
Тісто на кисломолочної основі, яке ми будемо використовувати для пиріжків, зроблених за нижченаведеним рецептами, завжди виходить повітряним і відмінно доповнює класичну цибульно-яєчну начинку. Це ідеальний варіант для того, щоб підкріпитися під час ланчу.
Інгредієнти:
яйця – 4 шт.;
цукор – 25 г;
сметана – 255 г;
оцет – 5 мл;
щіпка соди;
борошно – 220 г;
рослинне масло – 95 мл;
пучок зеленого цибулі.
Приготування
Відваріть три яйця круто і очистити їх. Очищені яйця подрібніть, змішайте з цибулею і пучкою солі. В яєчно-цибульну суміш додайте сметану попередньо змішану з оцтом, а також соду, цукор і залишився сире яйце. Ретельно перемішавши, суміш інгредієнтів, почніть порціями додавати просіяне борошно, продовжуючи активне перемішування щоб уникнути формування грудочок. В результаті консистенція буде нагадувати ту, що у тесту на оладки. Використовуючи розігріте масло обсмажуйте порції отриманого тесту з обох сторін.
Інгредієнти:
яйця – 4 шт.;
кефір – 460 мл;
сметана – 115 г;
борошно – 320 г;
розпушувач –5г;
зелена цибуля – 35 р.
Приготування
Пару варених яєць дрібно порубаєте, змішайте із зеленню цибулі. Замісіть густе тісто, з'єднавши всі інгредієнти зі списку. Розжаримо трохи олії і вилийте в нього ложку тіста, зверху помістіть невелику порцію начинки і залийте ще однією порцією тесту. Підрум'янивши такий ледачий пиріжок з одного боку, переверніть його і продовжуйте обжарку, домагаючись аналогічного кольору.
Більш низькокалорійну версію страви можна приготувати в духовій шафі, скориставшись формою для випікання мафінів .
Інгредієнти:
вершкове масло – 95 г;
яйця – 4 шт.;
сир – 55 г;
сода – 5 г;
кефір – 230 мл;
борошно – 275 г;
зелена цибуля – 55 г;
жменя зелені кропу.
Приготування
Відваріть пару яєць, а що залишилися два яйця використовуйте для приготування тіста. З'єднайте борошно з содою, влийте до сухих інгредієнтів кефір і додайте пару збитих з пучкою солі яєць. Окремо змішайте інгредієнти для начинки: дрібно нарізані варені яйця, тертий сир, зелень. Наповніть змащені форми для мафінів тестом приблизно на половину, додайте порцію яєчної начинки і заповніть клітинку тестом доверху. Випікайте все при 180 градусах 20 хвилин.
Тісто для цих пиріжків готується за кілька хвилин і при цьому виходить дивно повітряним і згодиться не тільки для приготування таких пиріжків, але і для звичайних оладок.
Інгредієнти:
сода – 1/2 ч. ложки;
яйця – 3 шт.;
зелена цибуля – 35 г;
борошно – 370 г;
кефір – 280 мл;
рослинне масло – 115 мл
Приготування
Кефір злегка підігрійте і змішайте з содою. Як тільки суміш спіниться, додайте до неї пару яєць і борошно. Замісивши густе, сметанообразное тісто, доповніть його зеленню цибулі, дрібкою солі і нарізаними вареними яйцями. Обсмажуйте порції тіста на великій кількості розігрітої олії до рум'янцю. Готові пиріжки розмістіть на паперових рушниках, щоб позбутися від надлишків жиру.
Тісто на кисломолочної основі, яке ми будемо використовувати для пиріжків, зроблених за нижченаведеним рецептами, завжди виходить повітряним і відмінно доповнює класичну цибульно-яєчну начинку. Це ідеальний варіант для того, щоб підкріпитися під час ланчу.
Ледачі пиріжки з яйцем і зеленою цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Відваріть три яйця круто і очистити їх. Очищені яйця подрібніть, змішайте з цибулею і пучкою солі. В яєчно-цибульну суміш додайте сметану попередньо змішану з оцтом, а також соду, цукор і залишився сире яйце. Ретельно перемішавши, суміш інгредієнтів, почніть порціями додавати просіяне борошно, продовжуючи активне перемішування щоб уникнути формування грудочок. В результаті консистенція буде нагадувати ту, що у тесту на оладки. Використовуючи розігріте масло обсмажуйте порції отриманого тесту з обох сторін.
Самі ледачі пиріжки з цибулею і яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Пару варених яєць дрібно порубаєте, змішайте із зеленню цибулі. Замісіть густе тісто, з'єднавши всі інгредієнти зі списку. Розжаримо трохи олії і вилийте в нього ложку тіста, зверху помістіть невелику порцію начинки і залийте ще однією порцією тесту. Підрум'янивши такий ледачий пиріжок з одного боку, переверніть його і продовжуйте обжарку, домагаючись аналогічного кольору.
Ледачі пиріжки з цибулею і яйцем – рецепт
Більш низькокалорійну версію страви можна приготувати в духовій шафі, скориставшись формою для випікання мафінів .
Інгредієнти:
Приготування
Відваріть пару яєць, а що залишилися два яйця використовуйте для приготування тіста. З'єднайте борошно з содою, влийте до сухих інгредієнтів кефір і додайте пару збитих з пучкою солі яєць. Окремо змішайте інгредієнти для начинки: дрібно нарізані варені яйця, тертий сир, зелень. Наповніть змащені форми для мафінів тестом приблизно на половину, додайте порцію яєчної начинки і заповніть клітинку тестом доверху. Випікайте все при 180 градусах 20 хвилин.
Дуже ліниві пиріжки з цибулею і яйцем
Тісто для цих пиріжків готується за кілька хвилин і при цьому виходить дивно повітряним і згодиться не тільки для приготування таких пиріжків, але і для звичайних оладок.
Інгредієнти:
Приготування
Кефір злегка підігрійте і змішайте з содою. Як тільки суміш спіниться, додайте до неї пару яєць і борошно. Замісивши густе, сметанообразное тісто, доповніть його зеленню цибулі, дрібкою солі і нарізаними вареними яйцями. Обсмажуйте порції тіста на великій кількості розігрітої олії до рум'янцю. Готові пиріжки розмістіть на паперових рушниках, щоб позбутися від надлишків жиру.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з цибулею та яйцем в духовці
Пироги з цибулею і яйцем – класика, яку любить кожен без винятку. У цьому матеріалі підкажемо, як створити подібне частування кількома способами.
Ледачі пиріжки
У цій статті подаємо рецепти тим, у кого немає часу займатися тестом або просто немає бажання це робити, а домашніх пиріжків вже дуже хочеться.
Пиріжки з цибулею і яйцем в духовці
Немає такої людини, яка не любила б пиріжки. Ароматні і смачні з начинкою з цибулі і яєць — справжня домашня їжа, такі пиріжки не купиш. Спробуйте
Оладки з зеленою цибулею і яйцем
Такі оладки можна подавати до перших і других страв замість хліба. Вони мають ідеальну пористу структуру, а велика кількість зеленого лука робить їх
Пиріжки з яйцем
Пиріжки з яйцем завжди збирають сім'ю біля столу. А ще вони дуже швидко закінчуються, адже така смакота не може довго лежати на блюді. Пропонуємо вам